Skocz do zawartości
pack

World Rally Championship 3

Rekomendowane odpowiedzi

Na Ps3site było napisane że pojawił się bezpłatny dodatek w PSS do WRC3, WRC3 Safari, i ja go szukałem i nic takiego nie widzę, słyszał ktoś coś?

Mati dobra robota.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Ps3site było napisane że pojawił się bezpłatny dodatek w PSS do WRC3, WRC3 Safari, i ja go szukałem i nic takiego nie widzę, słyszał ktoś coś?

Mati dobra robota.

tez go niewidzę ,jutro bedzie 2 os -)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi os z Monte Carlo tylko chłopaki proszę się nie śmiać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj na Eurosporcie oglądałem podsumowanie sezonu irc, naprawdę było na co popatrzeć i tak się napatrzylem że aż mi lepiej szło w WRC3 :-). Kilka razy wygrałem na multi co dla mnie jest dużym sukcesem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odcinek rajdu monte carlo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

" co jak to przerzuciłeś dwie kartki ,ostatni raz jedziesz ze mną "matijad popłakałem się ze śmiechu brawo :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może na europejskim store jeszcze nie ma. Jak zawsze my na końcu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Może na europejskim store jeszcze nie ma. Jak zawsze my na końcu...

Na USA store nie ma wogóle tej gry, może będzie w środę, a może nie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może Milestone sie podjarało że zrobili DLC i jacy to oni nie są fajni i z tego wszystkiego zapomnieli je puścić do sprzedaży :D

Taka moja głupia teoria

Alno to jest tylko zapowiedź DLC. Jest tam jakaś data wydania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miało już być to dlc, gdzieś w necie wyczytałem, a na psn nie ma, chyba rzeczywiście zapomnieli puścić, hehe :banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie czy istnieje możliwość zagrania np. rajdu w sieci z tylko 1 wybranym użytkownikiem PSN np. kumplem mieszkającym kilka domów obok??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie czy istnieje możliwość zagrania np. rajdu w sieci z tylko 1 wybranym użytkownikiem PSN np. kumplem mieszkającym kilka domów obok??

W menu multiplayer wchodzisz w custom match i wybierasz wszystko. Rajd, ilość graczy, no i zaznaczasz że tylko na zaproszenie. Zapraszasz kolegę and have fun :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy też ile tych domów, metrów bo jak za blisko to może nastąpić przesilenie internetu i będzie zwalniało :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy też ile tych domów, metrów bo jak za blisko to może nastąpić przesilenie internetu i będzie zwalniało :-)

Dzięki panowie, jak zacznie zwalniać to się trochę dorzuci do pieca i będzie git :rofl:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak gram w grę w tryb kariery póki co i naprawdę jest bardzo dobrą grą ;-) a jeszcze Championship i multi do przejścia :-P

pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie jest czas na WRC3 (mikołaj się spisał w tym roku:) Generalnie: wszystko jest ok. Niemniej kilka spraw po kilku godzinach rzuciło mi się w oczy:

- opcja dla dwóch graczy (split screan) - dlaczego tego nie ma????

- dlaczego nie ma opcji zmiany chociażby vinyli w samochodach w grze online, tak jak w trybie road to glory?, oraz np. profilu? jakże by to urozmaiciło gre

- no i banał, dlaczego na planszach "loading" (swoją drogą strasznie długo się gra ładuje) te "tip-sy" zasłaniają całą plansze, przecież po dwóch dniach już nie musisz czytać, info o grze, a zasłania to fajne grafiti.

tak czy siak, czekałem na tą gre, a zwłaszcza na czas na nią :)

wesołych 4 every one

Edytowane przez boom.L

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi