DarkFalon 0 Napisano 10 Maj 2008 To co trzeba zrobic zeby sie te lvle zapisywaly? bo u mnie nadal po wyjsciu mam 0.( czekać na łatke narazie lvl się zapisują lub nie nie ma na to rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 10 Maj 2008 Ci co nie weszli żałować !! http://pl.youtube.com/watch?v=733_cF9wXi4 Ja to ten żółty ( zielony?) A na wyścigu to pomarańczowy Niby miało wejść tyle osób a było 4 do tego jedna to zaproszona ode mnie a 2 bez hs. Więc jak tak się umawiacie ? Było świetnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fialas 0 Napisano 10 Maj 2008 Jak wejść, jest opcja dołączenia? Bo nie dostałem żadnego invita :/ Martiness tylko słał i standardowo nie było go tam gdzie wchodziłem EDIT Jak byś wojnar jakieś ujęcia dołożył z perspektywy spectatora i jakiś wyścig skuterami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 11 Maj 2008 Ja nie mogłem bo mnie nie było..., ale i tak widzę że nic super fajnego nie było ;] P.S obejrzałem z 50%, a dalej mi się nie chciało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lost 0 Napisano 11 Maj 2008 A ja żałuję, że dłużej z Wami nie zabawiłem;] Filmik jak zawsze jest fajny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alepasztet 0 Napisano 11 Maj 2008 Witam wszystkich! Ja jestem chetny do gry jak tylko siedze na konsoli - moj psnid to alepasztet, postaram sie wiekszosic z Was wyslac requesty, ale prosilbym tez o graczy GTA dodanie mnie do listy w miare mozliwosci. Dzieki z gory. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meteor87 0 Napisano 11 Maj 2008 elo kiedy kolejna ustawka ? chetnie pogram z wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rucus1910 2 Napisano 11 Maj 2008 Witam jako ze nabylem gta plus headset:)prosze o dodawanie mnie do friebdsow i slania invitov...z checia pogram a i przetestuje swoj hs. RUCUS1910 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 11 Maj 2008 PSN: Astarr Jeszcze nie grałem na sieci, ale chętnie sprawdzę jak to wygląda. HS też przetestuję jak kolega wyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 11 Maj 2008 Ale ja tylko odrazu powiem że z nami nie będą grały osoby które nie posiadają HS. Chyba że będzie jakiś wyjątek. Bo znajdzie się tak ćmok ( ) co będzie rozwalał nam helikoptery gdy my będziemy chcieli zrobić coś fajnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rucus1910 2 Napisano 11 Maj 2008 arczi wyslalem Ci zaproszenie do friends,jak bedziecie grac licze na Twoje invity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFalon 0 Napisano 11 Maj 2008 Ale ja tylko odrazu powiem że z nami nie będą grały osoby które nie posiadają HS. Chyba że będzie jakiś wyjątek. Bo znajdzie się tak ćmok ( ) co będzie rozwalał nam helikoptery gdy my będziemy chcieli zrobić coś fajnego. A gracie jakieś mecze jako team czy tylko się bawicie kto dalej poleci, ładowanie do siebie z bazooki ( frendly fire off ) czy skakanie z heli????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NoFuck 0 Napisano 11 Maj 2008 jakie ma GTA 4 wymagania ...... sieciowie bo ja mam problemy z połączeniem z multi , mam półmegowe łącze , z call of duty4 nigdy nie miałem problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duszek21 0 Napisano 11 Maj 2008 Proponuje ustawić się na dzisiaj około 20.00 Chętnych proszę o dodanie mnie do friends.Headset Only Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 11 Maj 2008 Ale ja tylko odrazu powiem że z nami nie będą grały osoby które nie posiadają HS. Chyba że będzie jakiś wyjątek. Bo znajdzie się tak ćmok ( ) co będzie rozwalał nam helikoptery gdy my będziemy chcieli zrobić coś fajnego. A tam! Robienie normalnej rozwalki jest znacznie ciekawsze niz ciagle wysadzanie sie rakietnicami i stunty typu wypadanie z heli. Chcecie zrobic fajny stunt z heli? Wejdzcie na najwyzszy budynek a jeden niech zostanie w helikopterze i zawisnie nad ziemia a wy wskoczycie w smiglo. A nie skaczenie zeby rozbic sie o ziemie. Fajny efekt z samochodem: niech jeden jedzie super samochodem i ma wlaczona kamere z widokiem na tyl, a reszta z dachow budynkow strzela rakietami za samochod aby go nie wysadzic i macie hollywood'zkie ujecie. To sa rzeczy na filmik Gdyby nie moja akcja z heli stzelaniem do was w samochodzie nic by sie nie wydarzylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 11 Maj 2008 Widziałeś jak wychodziłeś ty na filmikach a jak my ? Biegałeś w kółko i nic nie robiłeś. Albo my chcemy sobie coś zrobić a ty podlatujesz i zaczynasz w nas strzelać :/ Troche trzeba się zorganizować niestety ( dla mnie stety ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 11 Maj 2008 He he to mowilem zeby napisac na forum co chcecie robic stunty czy co. Wtedy bym sie nawet bez HS domyslil co chcecie robic Konsekwencja nie zaplanowania dzialan no ale zamierzam kupic HS wiec nie porozumiem w przyszlosci nie bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rucus1910 2 Napisano 11 Maj 2008 Robimy dzis jakies spotkanie kolo 20.00???Moze byc czyst fun badz akcjie na film...mi tam obojetne :)osoby z hs jak i bez prosze mnie dodawac. PSNID RUCUS1910 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sick Freak 0 Napisano 11 Maj 2008 Będę ok 20 przy konsoli, ALE! Musimy grać Free Mode? To ma tylko wtedy sens, gdy ucieka się przed policją. Najlepszy jest Cops n' Crooks potem TDM i GTA Race. T Car Jack jest też zawodowy. Nie lubię grać bezcelowo. Rozważcie moje propozycje. Chociażby Deathmatcha zwykłego już się fajniej gra niż Free... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 11 Maj 2008 Również mogę grać o 20:00, mój PSNid: Skr3czu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 11 Maj 2008 rucus1910, skreczu itd, sorry wywalilo mi serw ;p Trzba sie jeszcze raz zgrupowac... skreczu ma Was na liscie, wiec moze niech on zalozy serw? Znowu to samo ;p ktos inny musi zrobic serw.. sorry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rucus1910 2 Napisano 12 Maj 2008 Fajnie sie gralo tylko ma'e zamieszanie bylo,moze dzis spotkanie???ja moge byc po 20 do jakiejs 22bo do pracy trzeba wstac...bardzo dobrze sie gra z osobami ktore maja hs Proponuje TDM badz to co trzeba przejac paczke,fajny tryb...ale gralem tylko w to wiec jestem otwarty na inne propozycje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owcakt 0 Napisano 12 Maj 2008 Siemasz też moge grać dodajcie mnie PSN: owca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 12 Maj 2008 A ja sobie długo nie pograłem ;/, dzisiaj oczywiście też mogę zagrać, ale zeby nie wywalało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rucus1910 2 Napisano 13 Maj 2008 jakies spotkanko w liberty city???godz wieczorne so czasu gdy nie posniemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach