Martiness 0 Napisano 5 Maj 2008 trzeba sie rejstrowac w social club i powiazac z psn id ;] bzdura ja mam i co :/ kicha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFalon 0 Napisano 5 Maj 2008 poratujcie koledzy czy to cale socialclub sprawi źe na sieci moje wypociny będą zapisywane? jak tam sie zarejestrować bo jakoś nie moge tego zrobić, a moze jest jakiś inny sposób na multiplayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFalon 0 Napisano 5 Maj 2008 bzdura ja mam i co :/ kicha czyli nie pomaga hmmm no to co bedzie z ta siecią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sick Freak 0 Napisano 5 Maj 2008 gramy coś dzisiaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 5 Maj 2008 mam takie pytanie z innej paki. Chodzi o przyciski na konsoli ps3. Włączam i wyłączam jednym przyciskiem a jest obok tego drugi przysik do czego on sluzy? PPS GRAMY GRAMY gracz kokoszka laguja albo tuncel albo ktos inny ktos lagujeeeeeee ja pierodle !!!! zrob cos z netem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
happy_stolec 0 Napisano 5 Maj 2008 no i gdzie niby to granie dzisiaj o 23? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano 5 Maj 2008 Ja raczej nie mi strasznie Lubek lagowal,szczerze to pierwszy raz to widzialem neta mam 5mega wiec t raczej nie ja troche dalem ciala w tym ostatnim team deatmatchu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 5 Maj 2008 co tak wolno chodzi PLAYSTATION NETWORK !!! nie mialem z tm rpoblemow moze teraz cos robia?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 5 Maj 2008 taa ja skanczylem grac w GTA IV bo PSN chodzi do dup4%^&*( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 5 Maj 2008 jeszcze mi sie gra przywiesila pojebane to... zaczyna mnie to denerwowac!!! Ps jak tego nie naprawia to byl moj ostatni zakup z tej firmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sndwwa 1 Napisano 6 Maj 2008 ludzie o co chodzi z tym socialclub'em ? to potrzebne w koncu jest czy nie bo widze ze gra pamieta poziom zdobyty po sieci (pomyłka poziom sie utrzymywał do 24h a pózniej znowu zero), a pytam z tego powodu ze wczoraj sie zarejestrowałem , dostałem maila z aktywacja konta i za cholere nie moge sie tam zalogowac , cały czas wywala mi ze konto nie zostało aktywowane lub błędne chasło co jest totalna bzdurą. mimo wszystko po sieci fajnie sie gra deathmach jest taki sobie ale przejmowanie terytorium wroga jest zajebiste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 6 Maj 2008 SC z nabijaniem lvl nie ma nic wspolnego, zreszta SC do dzis nie dziala prawidlowo.,. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musashi 0 Napisano 6 Maj 2008 To jest temat o socialclub'ie, czy o umawianiu sie na granie ;/ Jeśli jest ktoś chętny na konkretna grę to zapraszam zawsze po 17:00 (pisać na PSN i gramy) Gram głównie: Cops'n Crooks Bomb da Base II Team Mafia Work Turf War Ewentualnie: Team Deathmatch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sndwwa 1 Napisano 6 Maj 2008 no wlasnie ale jednak jest lipa , wczoraj miałem lev. 1 bo dopiero zaczełem grac w sieci a dzisiaj znowu 0 , z tego co wyczytałem na stronie social jest po to zeby trzymac w nim statystiki i zdobyty poziom postaci , ale własnie widziałem ze to jakos nie chce współpracowac z ludzmi i zalogowac sie nie mozna , a wogule innym level postaci zostaje czy tez jest kasowany ? @ Mathof ale social z tego co widze jest powiązany z gra w sieci , a przynajmniej będzie co mi sie nie za bardzo podoba bo wolał bym zeby statystiki były trzymane na serverze i były przyporzadkowane do gracza bez dodatkowego rejestrowania sie w Rockstar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 6 Maj 2008 sndwwa ale wejdz an SC i zobacz po zalogowaniu w statystyki multiplayer - pisze COMING SOON czyli moze byc cos nie tak ze statami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sndwwa 1 Napisano 6 Maj 2008 nie no spoko nie męcze was juz tym , poza tym nie moge sie tam własnie zalogowac i to mnie denerwuje trzeba zagrac w sieci i odreagowac :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 6 Maj 2008 ja czytalem na temat social club i nie znalazlem ani jednej informacji o tym ze szapisuje sie tam level postaci. ktos sobie to wymysli i poszla plota. To jest tylko do statystyk. Ja tez mam problemy z zalozeniem konta na tej witrynie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 6 Maj 2008 a na jakiego maila zakladacie? wp? onet? interia? wezcie zalozcie sobie maila na pino.pl i bezproblemowo wam sie zarejestruje konto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musashi 0 Napisano 6 Maj 2008 najlepiej na gmail Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 6 Maj 2008 mi na o2.pl poszło normalnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 6 Maj 2008 na wp dostalem e0maila ale pisze ze nie potwierdzilem itd. przeciez naciskalem ten link. powalone. Zreszta Sc nie jest od levelu w multiplayer. Nie wiemskad to wyczytaliscie? Pozdarwiam PS niechmi ktos powie lepiej do czego sluzy drugi guzik obok wylacznika na konsoli bo nie mam pojecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fialas 0 Napisano 6 Maj 2008 Lol jak chodzi ci o te 2 dotykowe przyciski to jeden wł./wył. konsole drugi wysuwa płytę PS SC coś się wali i nie ździwyłbym się gdyby tu były zapisywane dane o postaci bo: -działa z opóźnieniem -powiązałem konto miałem Fialas, i znowu nie da się powiązać, cały czas mam membership ##### Z resztą raz tu z Arczim grałem miałem 3 lvl, nawet chodze w ciuszkach z 3lvlka na następny dzień gwiazdka mówi, że mój lvl to 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 0 Napisano 6 Maj 2008 A bylibyscie chetni pobiegac sobie w grupach parkour?? Albo zawody porobic, np sciganie sie po dachach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fialas 0 Napisano 6 Maj 2008 Ja bym wolał np. w berka xD kto zginie ten jest Albo wszyscy łapią 1 gościa, dajemy mu z 30s na ucieczkę i za nim, kto go dorwie wygrywa, ale nie ma zabijania pomiędzy sobą, a wręcz współpraca xD Trzeba w końcu coś znaleźć dobrego, bo jak zapowiadali tylee trybów, mówie o fajnie a gram raptem race/tdm/coopy ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 6 Maj 2008 Mam zamiar nakręcić jakiś filmik z multi ale potrzebuje do tego ludzi Najlepiej jakby zapełnić wszystkie sloty^^ A co do filmiku to nie mam zamiaru nakręcać zwykłego zabijania tylko jakieś fajne scenki, typu wyścig śmieciarek(lub innych dziwnych pojazdów), wspólny skok z heli(nawet kilku heli obok siebie przy większej ilości ludzi ), skok z Empire State Building, itp.^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach