PredatorsPL 1 Napisano 31 Lipiec 2012 Nie wiem czy było ale: Darek5_PL To samo co markigitarki (który już nie istnieje prawdopodobnie) czyli Metro,bazar,sekwana :) Fajnie się gra, dużo polaków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 1 Sierpień 2012 (edytowane) Witam panowie.Zapraszam na serwer nowo powstałego klanu Polish Power Team.Powoli rozkręcamy grę jak na razie smigamy na mapkach z podstawki. pzdr neuro' Edytowane 16 Sierpień 2012 przez neuro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mat-7991 0 Napisano 15 Sierpień 2012 Zapraszam METRO POLAND http://bf3stats.com/server/ps3_2b8f28db-5bd8-4a04-8374-5f71c33d0803 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiun 27 Napisano 15 Sierpień 2012 poleciłbym server GROM, gdy nie ma kolozpolski oczywiscie tak przy okazji, staty w koncu zostaly mu zresetowane! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 24 Sierpień 2012 poleciłbym server GROM, gdy nie ma kolozpolski oczywiscie A ocb? Czasem tam grałem, kolozpolski za coś mi podpadł (nie pamiętam konkret), ale wyszedłem by się nie denerwować. Co z gościem nie tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 26 Sierpień 2012 Ehhh... long story. Podpowiem ci tylko że więcej znajdziesz w dziale " mendy". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blueregard 0 Napisano 10 Wrzesień 2012 (edytowane) Panowie szukam dobrego serw na Szturm, najchętniej z polskich. Ostatnio chciałem wbić na Polish Elite Team, ale czekałem czekałem i nic, dlatego pytam o alternatywy :) gram 4fun only ;) nick blur3gard007 Edytowane 10 Wrzesień 2012 przez Blueregard Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magic-PL 9 Napisano 10 Wrzesień 2012 Widzisz...dobry serwer to i kolejki sa ;) niczym z PRLu :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blueregard 0 Napisano 10 Wrzesień 2012 heh.. czyli rozumiem dołącz i jesteś 26525 z 29839 i dwa i pół flachy później jest szansa dołączyć :) myślalem, że może jakaś ustawka jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach