Patricko 8082 Napisano 8 Grudzień 2014 Zajebiste info, aż sobie przypomniałem, że muszę w końcu Y4 ograć na PS3 bo mi umknęło, a na Yakuze potrzeba sporo czasu i spokoju, żeby chlonac ten genialny klimat. Ciekawe tylko z jaką ceną wyskocza... No to jeszcze Ishin na PS4 i panowie odzyskają całkowicie twarz :P Zastanawia mnie tylko jedna rzecz... Dlaczego na zachodzie bez problemu wypuszczają jakieś kolorowe jrpg dla pedofilii, gdzie taka genialna seria dla dojrzałego odbiorcy jest pomijana? Bo nie uwierzę, że odbiorców tego kolorowego badziewia jest więcej niż genialnej pod każdym względem Yakuzy. BTW Gdzie do cholery obiecane remake Yakuzy 1 i 2, które miały być? O Shenmue nawet nie wspominam, bo po żyletke sięgam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 8 Grudzień 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 16 Czerwiec 2015 Na filmiku E3, który był zlepkiem wielu różnych trailerów, był kawałek z Kamurocho, dosłownie 1 sekunda, ale wychwyciłem go. Tylko nie wiem, czy to była Yakuza 5 dla Europy, czy Yakuza Zero. W obu wypadkach byłbym w niebie, ale chciałbym bardzo zobaczyć Y Zero u nas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Czerwiec 2015 Yakuza 5 w końcu trafi do Europy! http://blog.eu.playstation.com/2015/06/25/new-video-goes-behind-the-scenes-with-yakuza-5/?emcid=social_20150625_48156396&adbid=614118242836025344&adbpl=tw&adbpr=36969785 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 25 Czerwiec 2015 Dalej nie wiadomo kiedy dokładna premiera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 7 Grudzień 2015 W stanach już pobierają 23GB preload. Cena wynosi 34 USD więc około 136zł, za taką cenę to nawet bym kupił, ale jak znam życie dadzą nam jakieś bombowe euro i pewnie na nic będzie czyszczenie konsoli z kurzu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 8 Grudzień 2015 Można zasysać. 169 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 8 Grudzień 2015 169zł!? Śmiechłem, i tyle miałem z grania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2015 (edytowane) 140zł przeca to kosztuje a nie 169zł. A dokładnie 143zł z tego co widzę w sklepie. Edytowane 8 Grudzień 2015 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 9 Grudzień 2015 (edytowane) Dla plusowiczów 143. Wczoraj, jak sprawdzałem, jeszcze tej oferty nie było ;) Swoją drogą, w amerykańskim sklepie promują Y5 od kilkunastu dni. W europejskim trzeba do gry się dokopać. :/ Edytowane 9 Grudzień 2015 przez korwin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 9 Grudzień 2015 143,65 dokładnie kosztuje Y5 dla plusowiczów...ja już kupiłem a czy Wy spełniliście swój obowiązek wobec Yakuzy ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 11 Grudzień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 12 Grudzień 2015 Uwielbiam ten tytul...w grze mozemy czytac normalna i prawdziwa mange albo grac w realne gry jak virtua fighter 2 i taiko no tatsujin. Mega gierka i polecam kazdemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 12 Grudzień 2015 Goń się Trace :P mi jeszcze 4 została do przejścia która też jest wypaśna, ale jak na razie Toukiden mnie pochłonął, bo muli w tej grze to małe mistrzostwo świata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 12 Grudzień 2015 Ile poziomy trudności? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Grudzień 2015 Kto nie kupi Yakuzy 5 ten Xbot! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 13 Grudzień 2015 W dniu 12.12.2015 o 18:40, pack napisał: Ile poziomy trudności? Trzy poziomy trudności tak jak standardowo. W dniu 12.12.2015 o 18:38, Strife napisał: Goń się Trace :P mi jeszcze 4 została do przejścia która też jest wypaśna, ale jak na razie Toukiden mnie pochłonął, bo muli w tej grze to małe mistrzostwo świata. Ja bym kupił i tak ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 16 Grudzień 2015 (edytowane) Jestem po drugiej postaci.... WOW!!! Epickość, wielkość i rozbudowanie tej odsłony sprawiają że... Nawet brak mi słów. W sumie jest to ostatnia część Yakuzy której jeszcze nie skończyłem (ishin, 0 itp za mną) i czuje że będzie to jedna z bardziej epickich przygód aż nowe xeno oraz disgaea5 odeszły chwilowo na dalszy plan. Nie no to co się dzieje i wyprawia Kaz na koniec pierwszego chaptera. Kupować, brać i grać tyle powiem a ty alucard/banzaj/cezar czy jak cie zwą... Kupuj ps3 znów! Edytowane 16 Grudzień 2015 przez zdun 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) Ja mam dopiero 20 godzin za sobą i skończyłem zabawę pierwszą postacią ;D coś czuje że to będzie gra na setki godzin ;D EDIT: Powiem tak...zastanawiałem się jak wyrazić moje wrażenia z pierwszych godzin gry. Nie chciałem po prostu napisać "gra warta każdego grosza" więc razem z kumplami zebraliśmy się i godzinę o niej rozmawialiśmy :) http://rozgrywkapodcast.pl/axr-1-antlers-x-rozgrywka-atakuje/ Edytowane 18 Grudzień 2015 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 22 Luty 2016 (edytowane) Piętnaście godzin za mną, a ja ledwo ruszyłem główny wątek, bo tak wciągnęły mnie misje taksówkowe. Te rozmowy z pasażerami są świetne. No i tuning bryki i wyścigi na autostradzie. A tu jeszcze czekają na mnie inne postacie, pewnie jakieś inne poboczne działalności plus fabuła. Wspaniała gra. Edytowane 22 Luty 2016 przez vann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Luty 2016 Yakuza 6 ma pozamiatać wszystkie inne, także to co pokażą na PS4 to będzie pewnie orgazm dla fanów :D NIe mogę się doczekać, ale wersja dla normalnych ludzi z normalnym językiem pewnie dopiero pod koniec generacji :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 22 Luty 2016 Przesłuchałem całego podcasta o Yakuzie, eh nakręciłem się strasznie a nie mam juz ps3 .... może to i lepiej i wersja ps4 mnie pozamiata :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 23 Luty 2016 Podcastu o Yakuzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 23 Luty 2016 Jak dla mnie najlepsza część serii fabularnie, chociaż końcówka mnie rozczarowała, i najgorsza gameplayowo. Pierwsza od której musiałem odpocząć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 23 Luty 2016 W dniu 22.02.2016 o 22:51, schranz napisał: Przesłuchałem całego podcasta o Yakuzie, eh nakręciłem się strasznie a nie mam juz ps3 .... może to i lepiej i wersja ps4 mnie pozamiata :) Ja dla tej Yakuzy ponownie kupiłem ps3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach