Skocz do zawartości
ONE

Sleeping Dogs

Rekomendowane odpowiedzi

Ja czekałem na swój 7 dni więc lepiej uzbrój się w cierpliwość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie ten filmik z początku gry można olać. Jak już porównywać to z w centrum miasta choć myśle że będzie na niekorzyść ps3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pogralem sobie już około 8 godzin i powiem że gra jest swietna, jest mnóstwo rzeczy do roboty, a klimat hong kongu jest bardzo dobry. Misje są zróżnicowane z wieloma pobocznymi i aż chce się je robić a nie tylko te glowne. Według mnie jest to dużo lepsza gra od gta4 pod względem klimatu fabuły i dostępnych zadan, gta4 po tych 7 godzinach mnie po prostu znudzilo i przechodze je już parę miesięcy , a w sleeping dogs aż chce się grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe teraz grający na konsolach mają lepiej (odwrotnie niż z max'em 3) gdyż jest pl a w wersji pl był ale się zmył jak zwykle cenędza coś zrąbała... Jednak nigdy nie można im ufać, co do gry miałem kupić na PC bo taniej ale skoro pl zniknął to nie kupię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja na klocka jak zwykle ładniejsza, ale ja wciąż się waham między PS3, a PC. Sama gra zbiera dobre noty, więc na te niedoróbki w PS3 chyba przymknę oko.

Mam ten sam dylemat PC czy PS3. Chyba jednak skuszę się na werję PC, gdyż chciałbym ograć w tym miesiącu jeszcze Darksidersa. Rachunek jest dość prosty PS3=1gra, PC = 2gry. - Za duży fajnych gier wychodzi ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Bochen

Bierz PS3. Gra się świetnie.

@Elninio

O co chodzi bo nie mogę zrozumieć twojego posta.

Edytowane przez Maxiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Elninio

O co chodzi bo nie mogę zrozumieć twojego posta.

Cena 1 gry PC to 50% 1 na PS3 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja na klocka jak zwykle ładniejsza, ale ja wciąż się waham między PS3, a PC. Sama gra zbiera dobre noty, więc na te niedoróbki w PS3 chyba przymknę oko.

Ja natomiast wziąłbym na PS3. Z czystej wygody. Ze Steamem nierzadko są jakieś problemy, wymagany jest ciągły i nieprzerwany dostęp do sieci... Przy PS3 takich problemów nie ma. No i trofea są lepsze niż steamowe achievementy. :D

Osobiście mam tę grę na X360 i na konsolach daje radę. A na PC podobno są jakieś problemy z polską wersją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamawiam, za połowę ceny wyjdzie prawie taki sam koszt jak na PC. Trochę patrzyłem na różne 'recenzje' w youtube i się zajarałem tym :)

------------------------

Tapnięte z mojego Galaxy S II

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w konsolowej nie ma napisów oryginalnych mimo że widnieje tak na okładce

ja gram tylko po ang.,nie lubię tłumaczeń którą są często wypaczone i denerwujące także kupie na zavvi

cenędza znowu dała dupy-podobno ma zmieniać wszystkie okładki naklejką że macie ruski w środku:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja natomiast wziąłbym na PS3. Z czystej wygody. Ze Steamem nierzadko są jakieś problemy, wymagany jest ciągły i nieprzerwany dostęp do sieci... Przy PS3 takich problemów nie ma. No i trofea są lepsze niż steamowe achievementy. :biggrin:

Osobiście mam tę grę na X360 i na konsolach daje radę. A na PC podobno są jakieś problemy z polską wersją.

Ja jakoś gram w gry off line i działają. Wymagany jest online tylko i wyłącznie w celu aktywacji. A co do wersji PL to faktycznie ponoć są jakieś problemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super gra, jedynie prowadzenie pojazdów jest bardzo podobno do tego z najnowszego Saint Row 3.

Obecnie najlepsza gra ostatnich miesięcy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakup w premierę i nie żałuję, świetnie się w to gra. Wciąga, nawet robię misję poboczne choć zazwyczaj nigdy mi się nie chce działać i robić takich rzeczy w grach ostatnio mi się zdarzyło w AC II więc kawałek czasu temu. Fajna fabułka, bardzo fajnie się wkręca, super zrobione filmiki, dobre tłumaczenie nie unikają rzucania mięsem, dobry system walki. Jedyne co mi się na razie nie spodobało i rzuciło się w oczy to wykonanie samochodów jest takie sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba też sie skuszę ;) Widziałem, że genialna ścieżka dzwiękowa jest w tej grze (stacje radiowe) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak - ścieżka dźwiękowa jest świetna...

Ciekawe czy zdecydują się na wydanie jej na płycie - chętnie bym zakupił...

Dla mnie SD jest (na chwile obecną) najlepszą produkcją, w jaką grałem w tym roku...

Edytowane przez kloose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie Sleeping Dogs jest moją GOTY 2012. Choć jeszcze trafi w ręce mój imiennik i ACIII. Ciekawe co będzie najlepsze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie.

JEstem w misji Kozak IV (SPOILER~~~~~Trzeba namierzyć komórką swojego kolegę, pokazuje się trójkąt i trzeba jechać w środkowy punkt tego trójkąta, potem dzwoni jakaś dziewczyna i na komórce uruchamia się radar, na mapie widnieje 4 ludziki, i mam coś zrobić kwadratem~~~~~Koniec spoilera)

Co mam zrobić? Wciskam kwadrat gdzie popadnie i dalej nie udaje mi się ukończyć misji :P

@edit

nvm, zrobiłem, ale przyznam że trudne to było, mogli by to jakos bardziej wyjaśnić :P

Edytowane przez I3ioman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maxiu: NAJLEPSZY W TYM ROKU JEST SILENT HILL DOWNPOUR (dla mnie póki co) :) ,

a tak na serio co widzę grając jakieś 10 godzin póki co:

mamy hit i jeden z najlepszych tytułów tegorocznych ale ten jeden jedyny 2012 jednak jeszcze nie ;) ,parę tytułów było tak samo dobrych/ lekko lepszych i szykują się przynajmniej jeszcze 2/3 killery o nazwie re6, borderlands2 orz ac3... w każdym razie, na goty bym jeszcze poczekał.

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem że to MOJE (DLA MNIE I TYLKO DLA MNIE) goty.

Mnie tam nie kręcą Silent hile (nawet nie wiem czy dobrze napisałem). Jeszcze mam w planach MP3 I AC3.

Ale narazie najlepszy dla mnie SD.

Edytowane przez Maxiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie mam - gdzie znaleliźcie fajne dodatki do mieszkania? Ja na Nocnym Targu kupiłem nowe łóżko, system klimatyzujący i ptaszka, ale jest coś jeszcze w innych miejscach? Bo chętnie bym nabył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi