Skocz do zawartości
ONE

Sleeping Dogs

Rekomendowane odpowiedzi

Na 27 calach wszystko jest dobrze widoczne - ale mówię to z perspektywy 2m od ekranu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie macie wrażenia, że ta czcionka w dialogach jest troche mała? Gram na 32 calowym tv i trochę jednak muszę bliżej siedzieć telewizora.

Na moim 32 calowym sprzęcie, i do tego, że siedzę przed nim jakiś może 1m, to tego nie odczuwam, że czcionka za mała jest.

Ja wlasnie ukonczylem watek glowny i poziom policji mam na 10 , a triady tylko 8 ;/ W jaki sposob mozna zdobyc reputacje triady z wyjatkiem misji fabularnych ?

Może bij małe grupy triady, w sumie to sam nie mam pojęcia, ale powinno to pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tajwan

Najlepiej poprawiaj misje w których dostawało się dużo expa. Albo jak amsz DLC Martial Arts to rób to co ja :)

Jedziesz do świątyni, zaczynasz minigrę, łapiesz :cicle: mnicha (za 2gim razem dają się złapać, także musisz 2 razy nacisnąć kółko). Potem robisz combo :square: + przytrzymaj :square: , żeby złamać mu nogę. Jak będzie klęczał to przytrzymujesz :square: (kopniak w twarz) a on umiera. To najlepszy sposób na ich pokonywanie, bo bardzo dużą cześć ciosów kontrują, a tak nie zadadzą ci żadnych obrażeń :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten GSP Pack i Police Protection aktywowaliście na początku gry czy po zakończeniu?

można od razu grać w stroju GSP?

gra do mnie jedzie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja aktywowałem go po kilku misjach gry. Założyć możesz dopiero po ukończeniu takiego jakby tutorialu, wtedy masz dostęp do szafy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Salwik92

Widzę że się znalazł wielki trofeowiec ,żeby obrzucać gównem innych użytkowników forum.Zacznijmy od tego że do gier które wymieniłeś (Dark Souls ,EA MMA, RDR) jest masa poradników do trofeów.Nie trzeba błądzić po omacku.Pomijając to że platyna w RDR jest czasochłonna a nie trudna ,a w Dark Souls trofea nie przysparzają żadnych problemów.Widzę że zazdrościsz tej platyny koledze I3ioman'owi bo normalnie byś się do niego nie porównywał.Sprawdziłem twoją kolekcję - nie masz w niej nic super trudnego ,więc oszczędź sobie te gadki.

@I3ioman

Gratulacje platyny :) widzę że załapałeś się w top150 na świecie.

Edytowane przez jacotnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam takie pytanko, to DLC Martial Arts było dodawane tylko do pre-orderów? Bo grę dopiero dostane, niby nówkę w folii ale z wymiany i też nie jestem pewien jaka edycja (limitowana czy zwykła) i tego dlc pewnie nie będę miał, a na pss nie ma go i jestem ciekawy czy Square Enix to jeszcze wrzuci. Chociaż po liczbie DLC jakie ukazują się do tej gry to chyba jest na to szansa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wrzesień zapowiedzieli wydanie dodatków które są w limitowanej edycji. Martial'a pewnie też wydadzą prędzej czy później...

Ogólnie DLC'ki mają być wydawane przez 6 miesięcy od premiery - i mam nadzieję, że prócz "popierdółek" doczekam się szybko jakiegoś fabularnego contentu...

send from Stara Nokia B-)

Edytowane przez kloose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis dostałem swoja kopia :) patrze a w środku nakładki i PAKIET GSP

to samo było w preoderach ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do preordera była jeszcze koszulka z gry i Martial Arts DLC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Salwik92

Widzę że się znalazł wielki trofeowiec ,żeby obrzucać gównem innych użytkowników forum.Zacznijmy od tego że do gier które wymieniłeś (Dark Souls ,EA MMA, RDR) jest masa poradników do trofeów.Nie trzeba błądzić po omacku.Pomijając to że platyna w RDR jest czasochłonna a nie trudna ,a w Dark Souls trofea nie przysparzają żadnych problemów.Widzę że zazdrościsz tej platyny koledze I3ioman'owi bo normalnie byś się do niego nie porównywał.Sprawdziłem twoją kolekcję - nie masz w niej nic super trudnego ,więc oszczędź sobie te gadki.

@I3ioman

Gratulacje platyny :) widzę że załapałeś się w top150 na świecie.

Ty jesteś chory umysłowo, czy tylko udajesz? Tak, zazdroszczę temu gościowy tej platyny, przejrzałeś mnie. JA w D mam te platyny, chcę to wbiję, nie to nie. Po prostu śmieszy mnie to, jak ktoś ni z D ni z pietruchy napisze w temacie "platyna" etc.

Po 1:

- co nas to obchodzi?

Po 2:

- nie ma czym się chwalić

Po 3:

- to co ty możesz wiedzieć o tych wymienionych przeze mnie grach, a właściwie o tych platynach? To, że masz dostęp do poradnika z trofeami to gościu wcale nie znaczy, że jest ona prosta, co ty za głupoty wypisujesz, to ja pytań nie mam. A czasochłonność przepraszam bardzo to nie jest pewien element trudności? Czym ty się w tym momencie zasłaniasz, wspominając o tym? Beka po prostu.

Na przyszłość jakbyś chciał mnie zrównać z G'wnem, to postaraj się bardziej, bo twój hejt mnie totalnie nie rusza. Pozdro :)

Mam pytanie, da się jakoś po ukończeniu wątku fabularnego w 100%, kupić/zdobyć w jakiś sposób broń strzelecką? We wcześniejszych odsłonach pod nazwą True Crime zawsze lataliśmy z pistoletem, jako funkcjonariusz PD. Zauważyłem, że tutaj posiadanie broni graniczy z cudem, większy nacisk postawili na walkę wręcz - Ok, pomysł fajny, ale no mogliby coś zrobić z tym drugim elementem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam preorder ale nie mam Marital Arts'a przynajmniej w pudelku , w jaki sposob odblokowac ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam preorder ale nie mam Marital Arts'a przynajmniej w pudelku , w jaki sposob odblokowac ?

Spróbuj z pozycji menu głównego w grze "zawartość do pobrania", coś takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok przeszedłem wszystko ale platyny nie robie. Sprzedaje grę po grubo ponad 20h grania tylko dlatego że chce kupić i ograć jeszcze pare tytułów. Normalnie tak szybko bym się nie pozbywał.

Zainteresowanych zapraszam do odpowiedniego tematu na forum --> http://www.ps3site.pl/forum/topic/73088-s-sleeping-dogs-limited-edition-dlc/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz napisać maila do Muve.pl i podać im numer zamówienia, to podeślą Ci kod.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kod dostałeś ? Muve wysyłało ma adres mailowy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie wyslali na poczte , ale nic o tym nie wiedzialem , a skrzynke rzadko odwiedzam jesli niczego sie nie spodziewam . Dziekuje za odp :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh no nie wiem... Zaczyna się taki dziwny moment (w każdej grze sandboxowej tak mam :( wyjątkiem było rdr ale dla mnie jest to jedna z naj. gier tej generacji) w którym zaczynam czuć lekkie znudzenie tytułem (jestem w momencie kiedy poznajemy "krzywonosą" czy jak jej tam), nadal uważam że tytuł jest świetny ale syndrom nudności w sandboxie zaczyna dawać o sobie znać...

Wiem że jeżeli dziś zarwę noc (całe szczęście mam 3 dni wolne :) ) będzie dobrze. Ogólnie po tych 12 godzinach z grą (robie wszystko poboczne jak leci) dałbym 8-/10 czyli bardzo dobry tytuł, oddzielną ocenę dałbym jako grze sandboxowej (mam z nimi problem).

Mam swój osobisty ranking do tego typu gier i dam tu spokojnie 9/10 (rdr dostał 10/10 :P jako sandbox idelny tej generacji) więc jest to naprawdę zacny tytuł i polecam go ludziom którzy nie pieją nad szeroko pojętymi piaskownicami...

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy sandbox po czasie zaczyna nudzić - nawet RDR (mimo, że to świetna gra)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie dziwię się trochę sam do mojego podejścia do piaskownic.... Uwielbiam długie rpgi czy jrpgi i nawet po 100 godzinch się nie nudzę... uwielbiam gry fabularne w stylu yakuzy które też trwają po 40 godzin... A niestety sandboxowość = nuda na dłuższą metę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam pytanie: Mam pytanie, da się jakoś po ukończeniu wątku fabularnego w 100%, kupić/zdobyć w jakiś sposób broń strzelecką? We wcześniejszych odsłonach pod nazwą True Crime zawsze lataliśmy z pistoletem, jako funkcjonariusz PD. Zauważyłem, że tutaj posiadanie broni graniczy z cudem, większy nacisk postawili na walkę wręcz - Ok, pomysł fajny, ale no mogliby coś zrobić z tym drugim elementem.

Dzięki za odp.

właśnie dziwię się trochę sam do mojego podejścia do piaskownic.... Uwielbiam długie rpgi czy jrpgi i nawet po 100 godzinch się nie nudzę... uwielbiam gry fabularne w stylu yakuzy które też trwają po 40 godzin... A niestety sandboxowość = nuda na dłuższą metę...

Wiesz zdun, lepiej pograć te 40h niż w w marnego CoD'a który poza multi to nci nie oferuje w kampanii dla jednego gracza, mam tu na myśli długość kampanii, która jest po prostu śmieszna. Wiadomo, że sandboxowość się nudzi, no ale wole taką nudę, a nie jak przy takim dajmy na to CoDzie. Przynajmniej ja to tak odbieram.

Edytowane przez Salwik92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja raz trafiłem z 12 strzałami w pistoleciku poza misją. WOW!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam pytanie: Mam pytanie, da się jakoś po ukończeniu wątku fabularnego w 100%, kupić/zdobyć w jakiś sposób broń strzelecką?

Nie jestem pewny ale broń czasem zostaje po misji i tylko bezpośrednio po niej możemy sobie postrzelać do gangów. Ostatni raz jak miałem broń to po misji z ratowaniem rosjanki poszedłem zrobić nalot na gang z bronią w reku. Jednak szybko gliniarze mnie zastrzelili i straciłem giwere. Zauważyłem tez że gangi nosza giwerki al nie uzywają póki samemu się do nich nie otworzy ognia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pistolet można schować i używać go do czasu zgonu / złapania przez policję - później znika...

Ta gra nie jest nastawiona na strzelanie, tylko kopanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty jesteś chory umysłowo, czy tylko udajesz? Tak, zazdroszczę temu gościowy tej platyny, przejrzałeś mnie. JA w D mam te platyny, chcę to wbiję, nie to nie. Po prostu śmieszy mnie to, jak ktoś ni z D ni z pietruchy napisze w temacie "platyna" etc.

Po 1:

- co nas to obchodzi?

Po 2:

- nie ma czym się chwalić

Po 3:

- to co ty możesz wiedzieć o tych wymienionych przeze mnie grach, a właściwie o tych platynach? To, że masz dostęp do poradnika z trofeami to gościu wcale nie znaczy, że jest ona prosta, co ty za głupoty wypisujesz, to ja pytań nie mam. A czasochłonność przepraszam bardzo to nie jest pewien element trudności? Czym ty się w tym momencie zasłaniasz, wspominając o tym? Beka po prostu.

Na przyszłość jakbyś chciał mnie zrównać z G'wnem, to postaraj się bardziej, bo twój hejt mnie totalnie nie rusza. Pozdro :)

To czemu się teraz tak zbulwersowałeś? :)

Ty chyba nie masz pojęcia o czym piszesz.Co ja mogę wiedzieć o tych platynach?Grałem w te gry chłopcze ,stąd wiem.Wspominając o czasochłonności niczym się nie zasłaniam ,i nie, to nie jest element trudności.Kolega I3ioman nie napisał tak sobie z dupy "platyna" tylko zaoferował się ,że pomoże innym ją wbić.A taka pomoc zawsze się przyda ,tym bardziej że nie ma jeszcze poradników do tej gry ,co zdobycie trofeów czyni trudniejsze niż w takim "RDR" gdzie masz wszystko ładnie opisane.

Nie ośmieszaj się bardziej niż już to zrobiłeś.

Co do gierki to w ile pęka główny wątek?

Edytowane przez jacotnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi