LionelPL 217 Napisano 15 Wrzesień 2012 (edytowane) Porobilem wszystkie przysługi jakie były na mapie i w stystykach pokazało że zrobiłem 33 a wszystkich jest 36 i te 3 pozostalych nie ma na mapce Edytowane 15 Wrzesień 2012 przez LionelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 15 Wrzesień 2012 (edytowane) dzwoń do kolegów lub przyjaciółek umawiaj się z nimi i ci wyskoczą te pozostałe MaxiuPlay przeczytaj mój post 825 pomożecie bo mam 99.32% w tym osiągnięciu profesionalista wszystko ukończone i nie wiem co dalej robić a brakuje mi tylko tego aby mieć wszystkie złota i tym samym platynę Edytowane 15 Wrzesień 2012 przez Lukash_PL1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 15 Wrzesień 2012 platyna wpadła dzięki za pomoc :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brysio 7 Napisano 15 Wrzesień 2012 platyna wpadła dzięki za pomoc :banana: jak zrobiłes trofeum "co wpadnie w ręce" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 15 Wrzesień 2012 jak zrobiłes trofeum "co wpadnie w ręce" ? proste-przechodnie mają walizki,parasolki,torby wystarczy wziąć i ich okładać jeśli używało się w poprzednich misjach innych narzędzi(typu nóż,tasak,itd.) to samo wskakuje jak zrobiliście public enemy? mi ten licznik coś nie teges działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 15 Wrzesień 2012 proste-przechodnie mają walizki,parasolki,torby wystarczy wziąć i ich okładaćjeśli używało się w poprzednich misjach innych narzędzi(typu nóż,tasak,itd.) to samo wskakuje jak zrobiliście public enemy? mi ten licznik coś nie teges działa czyli co musisz zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 15 Wrzesień 2012 Witam, właśnie poluję na LockBoxy i w Central oraz w North nie wyskakują mi 2 pozostające na mapie... Na mapie ich na 100% nie ma, to jakiś bug czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 15 Wrzesień 2012 Witam, właśnie poluję na LockBoxy i w Central oraz w North nie wyskakują mi 2 pozostające na mapie... Na mapie ich na 100% nie ma, to jakiś bug czy co? są dwa sposoby na trofeum możesz: 1.Dzwoń do kolegów i dziewczyn w telefonie i wtedy możesz dostać mapke z nimi 2.Wpisz w Goggle Sleeping Dogs LockBoxy localizations Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 15 Wrzesień 2012 No właśnie mapę od Ilyiany dostałem, tak wyśledziłem większość a te 2 się nie pokazują... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 16 Wrzesień 2012 jeden jest w nazwie wzgórza wirginii tam gdzie kręta droga prowadzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 16 Wrzesień 2012 W North Point, w dwóch miejscach, skrzynki są praktycznie nałożone jedna na drugą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdebu16 0 Napisano 17 Wrzesień 2012 Siemka, mam zamiar kupić grę tylko zastanawiam się ja dużą jest mapa w Just Cause 2 slyszałem żeby przeleciec z jednego konca mapki na drugi trzeba ok 30 min a jak jest w Sleeping Dogs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 17 Wrzesień 2012 Mapa wydaje się duża, ale jadąc autostradą nie czuć by była zbyt duża. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdebu16 0 Napisano 17 Wrzesień 2012 Czyli gra toczy się tylko w hongkongu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 17 Wrzesień 2012 YES! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qleeg 1 Napisano 19 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam, mam problem z ostatnim już stat-em - człowiek guma ..(chodzi o zadania z parkour ) ze niby jakieś wyskoki ??? nie wiem jak mam nabić 50 a mam też nie wiem skąd 9 :) Proszę o pomoc bo zostało mi tylko to do zamknięcia 30 gold stat A tak poza tym gra jest wspaniała, a klimat jaki jest jest jednym z najlepszych Jeżeli ktoś się waha z kupnem to nie potrzebnie Pozdrawiam Edytowane 19 Wrzesień 2012 przez qleeg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 19 Wrzesień 2012 Najprosciej zaparkuj auto wśród przeciwników i załatwiaj ich slizgając się po masce. Możesz też wybierać misje gdzie jest dużo tego typu osłon do wykorzystania. ---------------- Tapnięte z mojego Galaxy S II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek9000 6 Napisano 19 Wrzesień 2012 Dobra lokacja to doki w misji Zemsta pani Chu, nabiłem to tam w 3 minuty . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 19 Wrzesień 2012 Najlepiej to z mnichami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 19 Wrzesień 2012 Właśnie - Martial Arts Pack i misja w klasztorze, albo misja z weselem (tam też fajnie robi się rozbrojenia)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 19 Wrzesień 2012 mam pytanko w statystykach jest kategoria Zadania 2/30 i mam pytanie: które są te zadania? jak do nich dotrzeć itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 19 Wrzesień 2012 - Podziemny Ring (czy jak to się tam zwało)... - Samochody dla Tran'a... - Odzyskanie długów dla Rolanda... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdebu16 0 Napisano 19 Wrzesień 2012 Jeszcze jedno pytanie :P Czy w grze jest tryb wolnej rozgrywki czy tylko misja po misji ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 19 Wrzesień 2012 Jest tryb wolnej rozgrywki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 19 Wrzesień 2012 Przecież to sandbox, jak można byłoby nie dać wolnej rozgrywki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach