qleeg 1 Napisano 20 Wrzesień 2012 Dobra lokacja to doki w misji Zemsta pani Chu, nabiłem to tam w 3 minuty . Dzięki wielkie blaszka wpadła w 2 min.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 22 Wrzesień 2012 Październikowe DLC do Sleeping Dogs na zwiastunie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 23 Wrzesień 2012 boże jak ten pasek triady bardzo powoli się powiększa -,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zimzvm 12 Napisano 23 Wrzesień 2012 jeśli próbujesz nabijać pasek po przejściu gry, to wydaje mi się, że punkty dostaje się tylko za różnicę względem zapisanego wcześniej wyniku misji. stąd wrażenie, że tak powoli idzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 23 Wrzesień 2012 a nie da się coś zrobić żeby trochę szybciej wzrastal? mam założone jakieś ciuchy co zwiększaja o 5 i 10% pasek triady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 23 Wrzesień 2012 Wal headshoty, nie powtarzaj akcji i w ogóle powtarzaj misje, w których zdobyłeś najmniej punktów. Idzie wolno, ale co zrobisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 23 Wrzesień 2012 a nie da się coś zrobić żeby trochę szybciej wzrastal? mam założone jakieś ciuchy co zwiększaja o 5 i 10% pasek triady Kupić DLC... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 23 Wrzesień 2012 ile kosztuje? jak sie nazywa? i dzięki niemu zwiększy się pasek triady czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 23 Wrzesień 2012 Matial arts o ile się nie myle. Jest tam misja w której zabijasz mnichów. Za to lecą punkty, a misje możesz powtarzać bez końca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 23 Wrzesień 2012 Top Dog Gold Pack - i kosztuje 9zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 25 Wrzesień 2012 pytanie o medal "niszczyciel" chodzi o zniszczone auta, w trakcie jazdy muszę taranować samochody? jak to rozumieć mam 36 załatwionych ale to w trakcie kampanii zrobiłem... dzięki za podpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 25 Wrzesień 2012 Masz je zniszczyć - czyli rozwalić... Najlepiej powtarzaj misję na cmentarzu - dostajesz wtedy do ręki granatnik... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 25 Wrzesień 2012 (edytowane) aha dzięki kloose edit: platyna wpadła gra super, czekam na dlc Edytowane 27 Wrzesień 2012 przez Borys 09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rhinoDAMIANEQ 6 Napisano 30 Wrzesień 2012 Właśnie. Ile będzie tych dodatków dlc? Co prawda jeszcze gry nie z kończyłem, ale mam już ochotę na więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 30 Wrzesień 2012 Parę stron wcześniej, wkleiłem listę wszystkich DLC jakie mają wypuścić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rhinoDAMIANEQ 6 Napisano 30 Wrzesień 2012 No tak faktycznie, nie zauważyłem. A wiesz może jaka będzie cena przy kupnie całości? Odejmując dodatek GSP + police protection pack, bo kupiłem edycje limitowaną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 30 Wrzesień 2012 No niestety - szklana kula się zepsuła... ;) Mają je wypuszczać stopniowo przez 6 miesięcy, ale nie podali jeszcze ceny poszczególnych DLC'ków... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 3 Październik 2012 październik się już zaczął-mają być 4 dlc nie mogę się doczekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 3 Październik 2012 (edytowane) ja również nie mogę, dawno mi tak gra nie podpasowała jak "śpiące psiaki"... Edytowane 3 Październik 2012 przez Borys 09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rhinoDAMIANEQ 6 Napisano 3 Październik 2012 Mam pytanko. Jak mam misję nalot policji "Osiedle Sun yat sun" to nie którzy przeciwnicy mają pistolety. Skąd wziąć broń żeby tych gnoi zabić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 3 Październik 2012 Rozbrój ich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 3 Październik 2012 Jak posiadasz umiejętność to z bagażników policyjnych wozów lub co prościej i szybciej rozbroić jednego z nich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rychu89 2 Napisano 4 Październik 2012 Siemka, ja mam natomiast pytanko jak rzucać bronią? Coś mi nie wychodzi ta sztuka ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 4 Październik 2012 Siemka, ja mam natomiast pytanko jak rzucać bronią? Coś mi nie wychodzi ta sztuka ;/ Szukaj na stronie nr 36. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rychu89 2 Napisano 4 Październik 2012 Nie wiem jak to przeoczyłem. Dzięki, platynka wpadła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach