Skocz do zawartości
ONE

Sleeping Dogs

Rekomendowane odpowiedzi

Czy oprócz trzech randek które miałem będą kolejne? Zdaje się że inaczej karaoke nie można odblokować. Mam też zaliczone 15 wyścigów i skończyłem wątek z nimi związany. Brakuje dwóch zwycięstw do osiągnięcia. Jak odblokować ostatnie wyścigi?

Jest 5 randek:

randka z Amandą - będziesz widział wszystkie figurki Sifu

randka z Nie Ping - wszystkie kamery do zhakowania

randka z Tiffany - wszystkie kapliczki które powiększają ci zdrowie

randka z Ilyaną - wszystkie skrytki

randka z Sandrą - dodatkowe wyścigi

Prawdopodobnie brakuje Ci tej ostatniej.

Edytowane przez tata_arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie brakuje Ci tej ostatniej.

Faktycznie tak jest. Dzięki za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiam sie nad SD, uwielbiam klimaty azjatyckie ( i gta) - myslicie, ze warto, znajde smaczki "kulturalne" ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

warto - klimat w tej grze zabija :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto - bardzo dobra gra z "orientalnym" klimatem...

Zwłaszcza jak lubisz walki wręcz zamiast strzelania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra ukończona. Powiem tak: świetne azjatyckie kino akcji w formie gry video. Ostatnie dwie misje to mistrzostwo świata. Akcja przegięta do granic możliwości, dosłownie "zabili go i uciekł" czyli to za co kochamy filmy akcji z lat 80-90.

Klimat miasta psuje kamera ustawiona pod takim kątem że widać budynki raptem do 1-2 piętra przez co miasta jako takiego nie widać. Spędziłem 25h nad masterowaniem całości a pojęcia nie mam czy Hong Kong ma drapacze chmur a jeśli tak to jak wyglądają.

Nie zmienia to faktu że Acti dało ciała kasując tą grę a Kotick może sobie pluć w mordę. Kwadratowi mają kolejną serię w portfolio. Jak dla mnie 8+. W kolejnej części niech dopracują prowadzenie pojazdów bo zasysa.

P.S. Walki kogutów to katorga. Total random. Od godziny próbuję wbić złoty medal i nadal brakuje mi jednej wygranej za 100k.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S. Walki kogutów to katorga. Total random. Od godziny próbuję wbić złoty medal i nadal brakuje mi jednej wygranej za 100k.

Ja tam nie wiem co wy w tym trudnego widzicie. Podczas wybierania koguta nie sugeruj się tym ile ma wygranych walk, wybierz sobie białego albo czarnego koguta i cały czas na niego stawiaj. No i wybieraj oczywiście największe stawki, bodajże 150tys. Ja tym sposobem z kończyłem to w +/- 30min.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja te walki też zrobiłem szybko tylko 3 razy przegrałem, przez co wczytywałem grę, ja sugerowałem się tym że jak wygranych walkach wynosiła np. 2 dla białego, 4 dla czarnego stawiałem na słabszego jak było np. 1 do 5 to brałem tego z większą ilością zwycięstw. Zapewne to i tak nie ma znaczenia ale zrobiłem to w 30 minut przy 3 wczytywaniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niektorzy zrobia w 30 minut, inni maja pecha i robia pol dnia.. Niestety, to zalezy od szczescia i tyle.. byc moze jest sposob ale bez poznania tylko stawianie na przyslowiowa pale liczac na szczescie tak sie konczy..

a gra dla mnie rewelka, klimat nie z tej ziemi, system walki jakos mi sie bardziej podobal od batmana AA do ktorego podchodzilem kilka razy (tak nie mam go w gamercardzie - sprawdzalem gre na drugim koncie oraz pomagajac dziewczynie w niektorych momentach), wszystko fajnie ale moglaby byc dluzsza troche, mimo ze zabawy oferuje sporo to jednak czuc lekki niedosyt, ale to wlasnie dzieki temu zaje.... klimatowi ktory wciaga.. co do modelu jazdy, czytalem sporo o nim przed graniem i sie obawialem ze bedzie mnie irytowac, nie jest zle.. moze nie jest to model jazdy z gta4 (porownanie ze wzgledu na gatunek), ale tragicznie tez nie jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na którejś ze stron, chyba ps3trophies.org, jakiś user zamieścił tabelkę z możliwymi kombinacjami tych walk i sposób obstawiania żeby wygrać...

Ale i tak najwięcej zależy od szczęścia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zdobyć walizkę z klubu Bam Bam? Wchodzę tam w nocy, w dzień, ale drzwi są ciągle zamknięte.

EDIT: Nieaktualne, powtórzyłem misję Poznaj nowego bossa i udało mi się to zebrać.

Edytowane przez tata_arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko fajnie ale moglaby byc dluzsza troche

Przydały by się ze trzy misje więcej. Z kolei GTA4 był przeciągnięty na maksa. Odniosłem wrażenie że nie wiedzieli kiedy dać koniec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacznij nową grę, zamień się w psychopatę i zabijaj przechodniów.

Edytowane przez Maxiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie

ukończyłem główny wątek i gdzie teraz najlepiej zrobić 200 zabójstw podczas jednej sesji

Rozjeżdżaj przechodniów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie

ukończyłem główny wątek i gdzie teraz najlepiej zrobić 200 zabójstw podczas jednej sesji

Wsiadasz w samochód i bawisz się w GTA...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Platyna jest ogólnie łatwa, i nie wiadomo Bóg wie jakich umiejętności nie wymaga...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoiler :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy jakis mod moze usunac ten film? nie wiem po jakiego wala go wkleil a moze popsuc komus zabawe, do tego widze reklama swojego profilu na yt

Edytowane przez BrzozaLuk
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy jakis mod moze usunac ten film?

Done! Lemieuxleeds nie wyjeb*łem Cię z forum wyłącznie z uwagi na Twój staż tutaj, ogarnij się chłopie i pomyśl następnym razem co wrzucasz. Filmik z zakończeniem gry wyłącznie w spoilerze i z 50 ostrzeżeniami żeby odpalać na własne ryzyko ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem ,zebrałem wszystkie skrzynki w north point a w statystykach mam 39/40 zebranych skrzynek a wszystkie świecą na biało ! czy ktoś już miał ten problem ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skrzynki w 2 - 3 miejscach były praktycznie nałożone na siebie...

Na ps3trophies.org była mapka z zaznaczonymi znajdźkami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem ,zebrałem wszystkie skrzynki w north point a w statystykach mam 39/40 zebranych skrzynek a wszystkie świecą na biało ! czy ktoś już miał ten problem ??

miałem podobnie, u mnie zabrakło skrzynki na górze Wiktorii, bo te zaliczane są do North Point.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi