Skocz do zawartości
SmaleC

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

gdzie mogę sprawdzić, jakie kto będzie miał umiejetnosci w FIFA 13? Np. Lewandowski, Ribery itp.

Na razie chyba nigdzie. Niektórych graczy przedstawili na screenshotach ale reszty pewnie dowiemy się w późniejszym terminie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie nigdzie. Dopiero po premierze w np. Creation Centre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z Fify 12 chociaż? :happy:

w fifie?

albo na stronce ea, aczkolwiek wątpie aby byli tam wszyscu, ale jest cos takiego jak np top strongest, top fastest itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS store też nie ma przed premierowej fify ? kurde mam wrażenie, że za późno zacząłem szukać fify 13 ultimate i wszystko jest już wykupione... ale mam jeszcze cichą nadzieję że jeszcze nie spóźniłem się i uda mi się kupić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze ponoc w dzien premiery ma byc dostepna w duzych sieciach, ale ile w tym prawdy to nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do czego właściwie te stronki (jakich statystyk)? :biggrin:

Do trybu Ultimate Team, masz tam statystyki wszystkich kart, również tych "podrasowanych".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra w "dziada" mnie rozbawiła, hehe. Ciekawie to wygląda, przynajmiej będzie można urozmaicić sobie nudę podczas gry w wirtualne kluby :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze ponoc w dzien premiery ma byc dostepna w duzych sieciach, ale ile w tym prawdy to nie wiem

Masz na myśli polskie, czy zagraniczne sklepy? I skąd masz to info?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"w FIFA 13 wyląduje na półkach europejskich sklepów 28 września, czyli niemal dokładnie rok po swojej poprzedniczce. Tylko w tym dniu w sprzedaży oferowana będzie edycja Ultimate adresowana na konsole Xbox 360 i PlayStation 3 oraz komputery PC." :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"w FIFA 13 wyląduje na półkach europejskich sklepów 28 września, czyli niemal dokładnie rok po swojej poprzedniczce. Tylko w tym dniu w sprzedaży oferowana będzie edycja Ultimate adresowana na konsole Xbox 360 i PlayStation 3 oraz komputery PC." :)

Skąd to info ? Bo jakoś nie widzę tego cytatu w linkach, które podałeś. Jeżeli to prawda to się chyba wstrzymam z zakupem w UK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez to jest w tym linku ktorego wkleilem z gry-online, peczytajcie uwaznie :P a ile w tym prawdy warto by zapytac jakiegos ogarniajacego pracownika sieciowki duzej

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie kiedy ten artykuł był pisany samo EA nie wiedziało jak to będzie z Ultimate Edition. Wg najnowszych informacji na PC ma być dostępna tylko na Origin, nie będzie wydania pudełkowego, natomiast jak to będzie w przypadku konsol ma pojawić się na dniach informacja na facebooku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[media]

[/media]

Karty brzydkie, ale reszta wygląda bardzo zachęcająco. No i cieszy appka na telefon.
Potwierdzili też bonus dla powracających. Edytowane przez lipek90

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, a kiedy musiałem mieć zalozony klub w 12 zebym dostal bonus? I wie ktos w jakiej postaci ten bonus? (co dostaniemy) :P

Edytowane przez x911114

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, a kiedy musiałem mieć zalozony klub w 12 zebym dostal bonus? I wie ktos w jakiej postaci ten bonus? (co dostaniemy) :P

W tamtym roku było to dla każdego kto mial druzyne juz miesiac przed premierą. A w tamtym roku były to 2 paczki złote po 12 itemkow ( w tym bodajże 3-4 graczy )

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co trzeba zrobić, żeby te 2 paczki "odebrać"? Jakiś tam team miałem zrobiony w 12tce, może ze 3 mecze nim zagrałem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi