Skocz do zawartości
SmaleC

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

chyba czegos nie rozumiem , przeciez wlasnie byl z tym problem w sezonie pojedynkow, ze kazdy gra realem albo barcelona . a moze rzeczywiscie czegos nie wiem...

Real I Barcelona to druzyny 5-gwiazdkowe więc można na nie trafic tylko wybierając druzyny z 5*. Chociaż krążyły pogłoski że są jakieś bugi i gracze ze słabszymi druzynami czasem trafiali na te drużyny.

Ja grając Polską nigdy nie uświadczyłem takiich pojedynków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zarywam od 96 :) jeszcze na piecu (a na ps3 gram od 10) i tak samo jak kolega wyżej DLA MNIE ZAWSZE POZYCJA OBOWIĄZKOWA :) "a filmiki wiadomo swoją drogą, jednak hmmm moim zdaniem niczym sie nie różnią od F11, F12) :)

96 i 98 byly fajne,ale to jednak bylo zawsze arcade - winning eleven i pro evo to bylo cos jednak teraz tez nie widze innej mozliwosci jak kupno fify :>

Ja mam dziwne odczucie, ale w FIFA 11 animacje wyglądały dużo lepiej niż te na tym filmiku. W ogóle odnoszenie wrażenie, że od momentu wprowadzenia impact enginu w FIFA 12 to gra poruszą się bardziej drętwo i sztucznie.

Jakie to zycie jest piekne kazdy z nas ma zupelnie inne odczucie.,,nie mowie,ze jakies super sa animacje w 12 i 13 ale dla mnie chodzi o plynnosc gry przede wszystkim w kazdej kolejnej odslonie od 2008 euro czuc jakis progres

Real I Barcelona to druzyny 5-gwiazdkowe więc można na nie trafic tylko wybierając druzyny z 5*. Chociaż krążyły pogłoski że są jakieś bugi i gracze ze słabszymi druzynami czasem trafiali na te drużyny.

hehe to ja dobry jestem ,caly rok gralem Milanem bo kiedys jak wzialem Widzew to mi sie polaczyla Hiszpania i juz od tamtej pory gralem tylko milanem i szlifowalem taktyke i ustawienia graczy :biggrin: :biggrin:

Fajnie jakby jeszcze bylo ,ze jak wezmiesz Polske to bedzie laczyc tylko z panstwami,nie ?:)

Edytowane przez gugsolina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było już to wałkowane wiele razy...

Ktoś kto gra na ustawieniach ręcznych bardzo często trafia na takie właśnie tuzy.

Tak samo jak ja grywam głównie polską i bardzo często mam za przeciwnika 5* zespół.

Choć statnio zauważyłem tendencje spadkową odnośnie tych 5* to jednak zależy od pory dnia. Wieczorami najczesciej ciężko o gracza z drużyną 3,5/4*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj zdarzało się czasem, że grając na asystach też dawało mnie z Realem lub Barcą jak grałem BVB.

Tak w ogóle zajebistą reklamę zrobili :) I niezła zmowa z Sony xd

Edytowane przez bartez1994

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był też taki moment ale to odnośnie innej dyskusji, że na początku wszyscy grali Tottenhamem który miał 4.5 gwiazdki a drużynę tak mocną, że bez problemu można było dać 5 gwiazdek, później to zmienili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj zdarzało się czasem, że grając na asystach też dawało mnie z Realem lub Barcą jak grałem BVB.

Tak w ogóle zajebistą reklamę zrobili :) I niezła zmowa z Sony xd

+ - pol gwiazdki to norma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę Państwa, prosimy o uwagę. Niniejszym ogłaszamy co następuje:

W dniu dzisiejszym w sklepach sieci Saturn na terenie całej Polski ruszyła przedsprzedaż gry FIFA 13 EDYCJA ULTIMATE na konsole PS3 oraz Xbox360. Przypominamy, że EDYCJA ULTIMATE zawiera 24 złote paczki FIFA Ultimate Team (minimalna wartość paczek to 70 PLN!).

Ponadto, osoby, które złożą zamówienie w przedsprzedaży na EDYCJĘ ULTIMATE otrzymają:

- eleganckie, metalowe pudełko na grę (steelbook)

- wcześniejszy dostęp do gry

- 10.000 kredytów EA SPORTS Football Club

- Drużynę Gwiazd Adidas

FIFA 13 EDYCJA ULTIMATE będzie dostępna tylko w przedsprzedaży. Oferta jest dostępna na wyłączność w sklepach sieci Saturn. Obowiązuje do 26 września lub do wyczerpania zapasów.

200434_10151021997561345_1010853202_n.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EA nie chce podać ceny więc pewnie dużo. Niech się ktoś przejedzie do Saturna sprawdzić :P

btw co to znaczy "wczesniejszy dostęp do gry" skoro płytę trzeba będzie odebrać w dniu premiery? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Pudełko z zamówieniem przedpremierowym nie zawiera płyty z grą"

To gdzie jest płyta? :blush:

Napisałem do Saturna z zapytaniem o cene. Dam znać jak odpowiedzą

Edytowane przez Kani

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat z Facebooka

Społeczność EA SPORTS FIFA

Kupując wersję przedpremierową dokonujecie "rezerwacji" egzemplarza gry oraz otzrymujecie zawartość dodatkową za pre-order. Natomiast fizycznie płytka z grą oraz kod na paczki Ultimate Team będzie wydawana dopiero w tygodniu premiery. Trzeba się zgłosić z paragonem do sklepu Saturn, aby ją odebrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak z zamówieniami przez internet ? Jest taka możliwość w saturnie odnośnie pre-ordera ?

Z tego co widzę, to chyba nie można, a w Lublinie nie ma...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 100 % tyle da ... Cena normalna za taki dodatek przecież. Tyle wychodzi w UK, a w Niemczech ponad 70 euro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kicha. A jak Saturn da cenę 250zł za grę?

Obstawiam 260 max.

I tak sie oplaca bo z Anglii wychodzi UT okolo 250 zl + przesylka troche bedzie szla. Jutro jadę do Saturna i zamawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha w moim wojewodztwie nawet nie ma saturna :-) popil woda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurwa u mnie jest to samo. Nie mogli dać w MM... Tyle czekania i dalej gówno. Może ktoś na neta wstawi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W demie zagramy:AC Milan, Borussia, Arsenal, Juventus, City. Dziwne że Barcelony nie ma

Edytowane przez Adam_GA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W demie zagramy:AC Milan, Borussia, Arsenal, Juventus, City. Dziwne że Barcelony nie ma

No nie gadaj ? Od 3 tygodni to wiemy kolego. Bardzo dobrze ze Barcelony nie ma, mniej nurkowania wiecej grania bedzie : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest tragiczne , zeby w kraju gdzie seria Fifa jest bardzo popularna nie bylo mozliwosci zakupu edycji UT. Nie dosc , ze nie ma licencji na TME to jeszcze takie jaja.

Zamawiajac w UK musicie miec na uwadze to , ze nie bedziecie mieli dostawy w dzien premiery , w chwili obecnej cena UT w preorderze wynosi okolo 48 funtow . Byc moze w supermarketach gra bedzie troszke tansza byc moze jej cena wyniesie 40 funtow.

Na serwisach aukcyjnych w Polsce cena edycji UT 320 zl , najzwyczjniej w swiecie ktos chce sobie zarobic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi kompletnie wisi ten UT. Chciałem to kupić głównie dla steelbooka i tych kredytów, ale cena to ryzyko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktoś orientuje się czy jest dostępne w Warszawie, od biedy mógłbym w weekend się przejechać ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwoniłem na infolinie Saturna i Pani powiedziała mi, że pudełka z preorderem są narazie dostępne tylko w Warszawie ale do końca tygodnia powinny być w innych miastach. Cena chyba 29.99 zł. Ceny gry oczywiście nie podała i powiedziała, że będzie znana w dniu premiery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ładny żal :D

Ktoś pójdzie złożyć preorder, zapłaci 3 dyszki po czym w dniu premiery dowie się że musi dopłacić jeszcze 250 zł :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi