Skocz do zawartości
SmaleC

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj przeszedłem się do Saturna w Gdańsku, już na pułkach preorder tak sama cena jak podana wyżej. Ceny również nie chcieli podać jaka będzie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale te 3 dychy będą chyba odliczone przy zakupie gry. Nawet jak policzą sobie 250zł to i tak by się wtedy opłacało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena to jest 29 zł DO PODSTAWOWEJ wersji gry. Czyli na pewno nie wyleci Saturn z ceną 250 + 29 bo by im nikt tej Fify podstawki nie kupil za 250.

Pewnie będzie standart 219 zł + nasz pre-order warty 29,90.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś kupi to niech napisze czy jest to samo pudełko czy też jakieś kody :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ponoć można dostać FIFĘ w dniu premiery za 189zł. Prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za taką cenę kupiłem fife 12 przed dniem premiery w media. Jeśli nie za 179...już nie pamiętam. Ciekawe czy w tym roku będzie tak samo....wystawią grę dzień przed oficjalną premierą.

Wkońcu kto pierwszy wystawi ten najwięcej zarobi...

Edytowane przez wiaderko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym roku podrożały wszystkie gry od EA. Myslę że bedzie za 199 albo 219 w Empikach, Saturnach, MM itp itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podrożały? TO chyba zdecyduję się na tego pre-ordera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"wcześniejszy dostęp do gry" - na jakiej zasadzie ma to działać i może orientuje się ktoś od kiedy będzie ten dostęp ? :biggrin:

Edytowane przez RaptorqPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie gadaj ? Od 3 tygodni to wiemy kolego. Bardzo dobrze ze Barcelony nie ma, mniej nurkowania wiecej grania bedzie : )

Sorry dzisiaj podał to oficjalny profil Easportsfootball na facebooku, sam nie śledziłem zbytnio tematu bo i bez dema wiem że kupię tę grę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prędzej chodzi o to że będzie można odebrać grę w sklepie kilka dni przed oficjalną premierą, tylko żeby miało to sens to musieliby przypilnować tej daty a gry od EA zawsze są sprzedawane wcześniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozliwe ze sie myle, ale wedlug mnie fifa ultimate edition bedzie kosztowala 250zl+29zl (preorder) pisza, ze koszt 24 zlotych paczek to koszt ok 80zl + w gratisie adidas team z messim na czele i 10 tys kredytow.

Przeglądając sieć natknąłem się na informacje zawarte na stronie naszych partnerów z FIFA Infinity. Otóż wiadomo na pewno, że dwa włoskie kluby Napoli i Torino będą bez licencji. Licencji nie otrzymały również Serie B i tu informacja smutna, lecz wiadoma od kilkunastu dni - T-Mobile Ekstraklasa również bez licencji, a więc zagramy: L. Warszawa, L. Poznań itd. Do FIFY 13 dołączyły nowe reprezentacje narodowe: Arabia Saudyjska, Republika Czeska i Wenezuela. W dodatku do dyspozycji mamy dwie nowe ligi: Saudi Premier League (Arabia Saudyjska) i Czech Gambrinus Liga (Czechy). Niestety, nikłe szanse są na to, aby w "trzynastce" znalazła się liga turecka, a wszystko to za sprawą korupcji. EA nie udało się również podpisać umowy na Ukrainian Premier League, a więc nie zagramy ekipami z Ukrainy. Nie będzie również Kanady.

A więc są plusy i minusy tego newsa. Do plusów można zaliczyć to, że dwie nowe ligi się pojawią a także reprezentacje. Minusem niewątpliwie brak licencji na Polską Ekstraklasę.

zrodlo: fifaserwis.pl

Edytowane przez Gracz7MU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis na zachodzie zaczyna sie EA Preview Tour , bedzie tam m.in. nowa Fifka, ciekawe czy z nowszym juz gameplay-em niz ten, ktory bedzie w demie ?

Miesiac nakręcania rozpoczęty... -

:> Edytowane przez gugsolina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozliwe ze sie myle, ale wedlug mnie fifa ultimate edition bedzie kosztowala 250zl+29zl (preorder) pisza, ze koszt 24 zlotych paczek to koszt ok 80zl + w gratisie adidas team z messim na czele i 10 tys kredytow.

Mylisz się...jeszcze raz tłumaczę. Kupujemy pre-order warty 29 - dostajesz steelbox i kod jakis w pudelku na te paczki i bonusy. A do sklepu idziesz w dzien premiery po normalną wersję gry ktora nie bedzie kosztowac 250 zl bo nikt im nie kupi podstawki w sklepie przy takiej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż wiadomo na pewno, że dwa włoskie kluby Napoli i Torino będą bez licencji.

to są jaja jakieś - jedyna drużyna (Napoli), którą mi się naprawde dobrze grało/gra w sezonach pojedynków teraz ma być bez licencji :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ano niestety nie ma nic za darmo... coraz wiecej klubow i ludzi zaczyna widziec w tym mega interes i dlatego tez nie ma nawet extraklasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darmowa reklama to świetny interes, a tu jeszcze im płacą. Żądać więcej to skurwysyństwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, to Polska - kraj debili :) Póki leśne dziady nie wyginą to tak będzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekstraklapy to może w ogóle nie być - ważne, żeby były wszystkie najmocniejsze ligi w Europie i ofc w pełni licencjonowane (a nie, że zdarzają się rodzynki, które nie są) :)

Edytowane przez amigo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekstraklapy to może w ogóle nie być - ważne, żeby były wszystkie najmocniejsze liigi w Europie i ofc w pełni licencjonowane (a nie, że zdarzają się rodzynki, które nie są) :)

Nie każdy gra tylko 4,5 i 5* zespołami. Spróbuj zagrać tymi słabszymi zespołami, choćby własnie drużynom z ekstraklasy. Też będziesz miał z tego frajdę.

Edytowane przez krycha94

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mylisz się...jeszcze raz tłumaczę. Kupujemy pre-order warty 29 - dostajesz steelbox i kod jakis w pudelku na te paczki i bonusy. A do sklepu idziesz w dzien premiery po normalną wersję gry ktora nie bedzie kosztowac 250 zl bo nikt im nie kupi podstawki w sklepie przy takiej cenie.

Czyli w Saturnie kupuję puszkę z kodami za 29PLN a normalną wersję z innego źródła np. przez ultimę albo mm i gra gitara?

Czy może jest w tym jakiś haczyk, że zmuszą mnie do zakupu fify w Saturnie, skoro kupiłem puszkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi