dejvid1234 124 Napisano 29 Sierpień 2012 (edytowane) Po PL Edytowane 29 Sierpień 2012 przez dejvid1234 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_GA 7 Napisano 29 Sierpień 2012 Ciekawostka, w zeszłym roku Manchester City pokazał koszulki w Fifie, tym razem Tottenham. A przy okazji ten system kontroli piłki, będzie chyba taki sam jak w Fifie Street 2012. Widać to w 37. sekundzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gracz7MU 28 Napisano 29 Sierpień 2012 (edytowane) Ciekawostka, w zeszłym roku Manchester City pokazał koszulki w Fifie, tym razem Tottenham. A przy okazji ten system kontroli piłki, będzie chyba taki sam jak w Fifie Street 2012. Widać to w 37. sekundzie. i white hart lane jest! znana jest juz lista stadionow? Edytowane 29 Sierpień 2012 przez Gracz7MU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 29 Sierpień 2012 Ciekawostka, w zeszłym roku Manchester City pokazał koszulki w Fifie, tym razem Tottenham. Słabe masz te ciekawostki... Stroje ManCity już dawno pokazali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_GA 7 Napisano 29 Sierpień 2012 A ty masz słabe czytanie ze zrozumieniem :) "W ZESZŁYM ROKU" to chyba dawno nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 29 Sierpień 2012 a co trzeba zrobić, żeby te 2 paczki "odebrać"? Jakiś tam team miałem zrobiony w 12tce, może ze 3 mecze nim zagrałem :P Wystarczy ze zrobiles druzyne i sie raz do UT na konsoli zalogowales : P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 29 Sierpień 2012 A ty masz słabe czytanie ze zrozumieniem :) "W ZESZŁYM ROKU" to chyba dawno nie? Adam ty udajesz idiote czy się wczoraj urodziłeś??? 25.07.2012 to jest zeszły rok? Wklej sobie w google -> Fifa 13 Manchester City's Home Kit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 29 Sierpień 2012 Wystarczy ze zrobiles druzyne i sie raz do UT na konsoli zalogowales : P no ok ale potem gdzie sie te paczki odbiera? Same mi wyskocza po wejsciu do UT w fifie 13 czy w jakiejs edycji zespolu mam ich szukac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbiman 2 Napisano 29 Sierpień 2012 A ty masz słabe czytanie ze zrozumieniem :) "W ZESZŁYM ROKU" to chyba dawno nie? W tym roku też pokazali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 29 Sierpień 2012 no ok ale potem gdzie sie te paczki odbiera? Same mi wyskocza po wejsciu do UT w fifie 13 czy w jakiejs edycji zespolu mam ich szukac? W tamtym roku same wyskakiwały : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_GA 7 Napisano 29 Sierpień 2012 (edytowane) Adam ty udajesz idiote czy się wczoraj urodziłeś??? 25.07.2012 to jest zeszły rok? Wklej sobie w google -> Fifa 13 Manchester City's Home Kit Dobrze, ale nie chodziło mi o tegoroczne bo o tym nie wiedziałem, Manchester City pokazał swoje kitsy również przed wydaniem Fify 12. Tak teraz przed wydaniem 13 Swój kit zaprezentował Tottenham. Odnosiłem się tylko do tego, że "słabe masz te ciekawostki" bo nie rozumiem co ma do kitsów Tottenhamu to że City już pokazało. City pokazuje już drugi rok, a Tottenham po raz pierwszy, może mamy nowy trend...Mój błąd faktycznie że nie wiedziałem o tegorocznym City, Mea Culpa. Edytowane 29 Sierpień 2012 przez Adam_GA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 29 Sierpień 2012 Ktoś mi wytłumaczy jak będzie się grało w Fife 13 na movie? o.O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 29 Sierpień 2012 Sam jestem ciekaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_GA 7 Napisano 29 Sierpień 2012 Hmm Fifa na move, jedyne co mi przychodzi do głowy, to w jednej Fifie na PC "grało się" myszką. Tzn wybierało gdzie piłka ma polecieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbiman 2 Napisano 29 Sierpień 2012 Hmm Fifa na move, jedyne co mi przychodzi do głowy, to w jednej Fifie na PC "grało się" myszką. Tzn wybierało gdzie piłka ma polecieć. coś podobnego jest na yt, widizałęm zapowiedź i właśnie tak to będize wyglądało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 29 Sierpień 2012 Na konferencji ea na gamescomie było pokazane: Jak na moje oko to nie dla mnie chociaż na pewno spróbuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_GA 7 Napisano 29 Sierpień 2012 Jak dla mnie robione jest to trochę na siłę, byle by wykorzystać kontroler. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 29 Sierpień 2012 (edytowane) do grania "na poziomie" to sie na pewno nie nadaje. Raczej do rekreacyjnego pogrania od święta. Edytowane 29 Sierpień 2012 przez Maty15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 29 Sierpień 2012 Jaja z tym move jak berety. Można będzie ze swoją babcią grać, wystarczy włożyć jej kontroler do ręki jak robi na drutach i frajda murowana. Dlaczego EA na siłę stara się robić baranów z siebie i nas? Wiem, chyba chodzi o kasę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 29 Sierpień 2012 ten move, to dobry na jakieś party - w normalnej grze nie ma szans, bo nawet szybkiej kontry tym nie mozna wyprowadzić :P po raz kolejny EA chce na siłe udowodnić, że kolejna FIFA rózni się od poprzedniczki czymś więcej niż tylko numerkiem - fail Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajnica 10 Napisano 29 Sierpień 2012 (edytowane) Przeciwnik ma widziec gdzie ja zamierzam podac ? zalosne... w graniu na padzie moze sie przynajmniej domyslac ale tutaj to widac jak na dloni ;) Edytowane 29 Sierpień 2012 przez jajnica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 29 Sierpień 2012 O ile move vs. move to nie mam nic przeciwko. Ale move vs. pad to nie iwdzę sensu :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 29 Sierpień 2012 o czym tu pisac, sa konsole ,maja takie kontrolery to trzeba robic,proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 29 Sierpień 2012 o czym tu pisac, sa konsole ,maja takie kontrolery to trzeba robic,proste robić - ale nie na siłe, do tytułu w którym move nie zdaje egzaminu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_GA 7 Napisano 29 Sierpień 2012 To by mogło być fajne, do jakichś mini gierek itp. ale na pewno nie do meczu. O ile move vs. move to nie mam nic przeciwko. Ale move vs. pad to nie iwdzę sensu :) Dokładnie, to mniej więcej taka sama gra jak manual kontra asysta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach