Skocz do zawartości
SmaleC

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

- jakby wolniej mi sie wydaje ,niz na wczesniejszych filmach? fajnie sie goscia slucha hehe Edytowane przez gugsolina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te niektóre zwody tak fatalnie i nierealistycznie wyglądają, że szkoda gadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uuu jak to wygląda :/ bez komentarza.. mam nadzieje ze demo bedzie inne

Edytowane przez Th3r0xPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zupełnie jak Fifa 12 ;) ogramy demo , ocenimy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gameplay roboczy - będzie demo, to będzie czas na opinie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie za bardzo można się na to demo napalać, bo dostaniemy demo z otwartego Gamescom. Czyli wersje mocno pozostającą w tyle pod względem developingu, tak jak donoszą osoby, które miały kontakt z gra na zamkniętym pokazie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja chyba tez biore w ciemno , 12 nie mam , jestem przy 11 :) a co to jakies dlc jest np na ultimie jakies adidas gwiazdy bo jak zbedne cos to bede szukal pre ordera bez dlc . Wiadomo coś na temat uciekinierow online ? nie wiem jak w 12 moze cos poradzono ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smalec i ja wlasnie tego nie rozumiem... Przeciez demo ma zachecic do zakupu, na cholere daja starsze wersje od tej ktora bedzie w oryginale? przeciez juz maja skonczona produkcje ,teraz tylko tloczenie i do sklepu, nie wiem jaki w tym wszystkim sens...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja chyba tez biore w ciemno , 12 nie mam , jestem przy 11 :) a co to jakies dlc jest np na ultimie jakies adidas gwiazdy bo jak zbedne cos to bede szukal pre ordera bez dlc . Wiadomo coś na temat uciekinierow online ? nie wiem jak w 12 moze cos poradzono ?

o co wam chodzi z tymi uciekinierami ? przed 5 minuta ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o to ,ze jak stracisz gola do 5 minuty to nawet jak sie wylaczysz wynik bedzie 0:0

ciesze sie,ze w koncu bedzie porownywanie druzyn...ze jak wybiore Widzew czy Legie to juz nie polaczy mnie z gosciem ktory gra np Barcelona

Edytowane przez gugsolina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się właśnie ten gameplay strasznie podoba. Gra zwolniła, jest płynniejsza, nie będzie już takiego pressingu i biegania jak wściekłe pitbulle puszczone ze smyczy :) Można spokojnie pograć podaniami na własnej połowie. A tak w ogóle zauważyliście kibiców? Mam wrażenie że zostali odpicowani i nie wyglądają już jak sztuczne kartony. np. 2.05 akcja ManU

Edytowane przez Graczyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ten filmik od Włocha sie najbardziej podoba bo widze,ze jest duzo miejsca i gra jest wolniejsza, ja nie widze nic takiego bardzo nienaturalnego jak koledzy wyzej. Mam duze nadzieje co do Fifki 13 , nie moga wypuscic gniota bo zima idzie :))

Edytowane przez gugsolina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o to ,ze jak stracisz gola do 5 minuty to nawet jak sie wylaczysz wynik bedzie 0:0

ciesze sie,ze w koncu bedzie porownywanie druzyn...ze jak wybiore Widzew czy Legie to juz nie polaczy mnie z gosciem ktory gra np Barcelona

czasami to ,ze moge wyjsc ratuje skore - bywa,ze kity sa podobne i ciezko odroznic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.24- jak zdjęcie :o

A Wallcott i Goetze jak żywi.

D. Silva- "Bitch, i am fabolous!"

Edytowane przez Maciejko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smalec i ja wlasnie tego nie rozumiem... Przeciez demo ma zachecic do zakupu, na cholere daja starsze wersje od tej ktora bedzie w oryginale? przeciez juz maja skonczona produkcje ,teraz tylko tloczenie i do sklepu, nie wiem jaki w tym wszystkim sens...

Z tego co pamiętam to winna jest wszystkiemu biurokracja ;) Zanim jakiekolwiek demo trafi na PSN czy xbox live to musi przejść jakieś weryfikacje. A one nie trwają tydzień :P I dlatego zawsze dostajemy starszą wersję.

Edytowane przez falcon87pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że ktoś chyba z bunkru na powierzchnię wyszedł bo nie jest to żadna nowość :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- jakby wolniej mi sie wydaje ,niz na wczesniejszych filmach? fajnie sie goscia slucha hehe

Ja mam dziwne odczucie, ale w FIFA 11 animacje wyglądały dużo lepiej niż te na tym filmiku. W ogóle odnoszenie wrażenie, że od momentu wprowadzenia impact enginu w FIFA 12 to gra poruszą się bardziej drętwo i sztucznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja w ogole nie podniecam sie tym filmikiem... Biore Fife 13 w ciemno ;) ....Gram w Fife od 10-tki i chcialem zrobic jakas zmiane w tym roku i wzia moze PESa, ale Konami niestety nie daje rady. Niestety ta gra nie sprawia mi przyjemnosci jak kiedys ;)... Obecnie nie ma nic lepszego od Fify ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja w ogole nie podniecam sie tym filmikiem... Biore Fife 13 w ciemno ;) ....Gram w Fife od 10-tki i chcialem zrobic jakas zmiane w tym roku i wzia moze PESa, ale Konami niestety nie daje rady. Niestety ta gra nie sprawia mi przyjemnosci jak kiedys ;)... Obecnie nie ma nic lepszego od Fify ;)

Ja zarywam od 96 :) jeszcze na piecu (a na ps3 gram od 10) i tak samo jak kolega wyżej DLA MNIE ZAWSZE POZYCJA OBOWIĄZKOWA :) "a filmiki wiadomo swoją drogą, jednak hmmm moim zdaniem niczym sie nie różnią od F11, F12) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że ktoś chyba z bunkru na powierzchnię wyszedł bo nie jest to żadna nowość :)

chyba czegos nie rozumiem , przeciez wlasnie byl z tym problem w sezonie pojedynkow, ze kazdy gra realem albo barcelona . a moze rzeczywiscie czegos nie wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi