gugsolina 36 Napisano 2 Wrzesień 2012 niecale 9 dni do Dema - odliczania czas zaczac :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 2 Wrzesień 2012 A jak się nazywają na facebooku? http://www.facebook.com/easportsfifapl Poczekam tydzień i jak nie będzie info to leci zamowienie z UK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 3 Wrzesień 2012 (edytowane) - jakby wolniej mi sie wydaje ,niz na wczesniejszych filmach? fajnie sie goscia slucha hehe Edytowane 3 Wrzesień 2012 przez gugsolina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_GA 7 Napisano 3 Wrzesień 2012 Te niektóre zwody tak fatalnie i nierealistycznie wyglądają, że szkoda gadać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Th3r0xPL 30 Napisano 3 Wrzesień 2012 (edytowane) uuu jak to wygląda :/ bez komentarza.. mam nadzieje ze demo bedzie inne Edytowane 3 Wrzesień 2012 przez Th3r0xPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pezlwh 93 Napisano 3 Wrzesień 2012 zupełnie jak Fifa 12 ;) ogramy demo , ocenimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 3 Wrzesień 2012 gameplay roboczy - będzie demo, to będzie czas na opinie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 3 Wrzesień 2012 Nie za bardzo można się na to demo napalać, bo dostaniemy demo z otwartego Gamescom. Czyli wersje mocno pozostającą w tyle pod względem developingu, tak jak donoszą osoby, które miały kontakt z gra na zamkniętym pokazie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 3 Wrzesień 2012 Gorsza niż FIFA 12 nie będzie, demo zbędne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 3 Wrzesień 2012 j.w biore w ciemno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NEQROX 0 Napisano 3 Wrzesień 2012 ja chyba tez biore w ciemno , 12 nie mam , jestem przy 11 :) a co to jakies dlc jest np na ultimie jakies adidas gwiazdy bo jak zbedne cos to bede szukal pre ordera bez dlc . Wiadomo coś na temat uciekinierow online ? nie wiem jak w 12 moze cos poradzono ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 3 Wrzesień 2012 Smalec i ja wlasnie tego nie rozumiem... Przeciez demo ma zachecic do zakupu, na cholere daja starsze wersje od tej ktora bedzie w oryginale? przeciez juz maja skonczona produkcje ,teraz tylko tloczenie i do sklepu, nie wiem jaki w tym wszystkim sens... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 3 Wrzesień 2012 ja chyba tez biore w ciemno , 12 nie mam , jestem przy 11 :) a co to jakies dlc jest np na ultimie jakies adidas gwiazdy bo jak zbedne cos to bede szukal pre ordera bez dlc . Wiadomo coś na temat uciekinierow online ? nie wiem jak w 12 moze cos poradzono ? o co wam chodzi z tymi uciekinierami ? przed 5 minuta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 3 Wrzesień 2012 (edytowane) o to ,ze jak stracisz gola do 5 minuty to nawet jak sie wylaczysz wynik bedzie 0:0 ciesze sie,ze w koncu bedzie porownywanie druzyn...ze jak wybiore Widzew czy Legie to juz nie polaczy mnie z gosciem ktory gra np Barcelona Edytowane 3 Wrzesień 2012 przez gugsolina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graczyk 10 Napisano 3 Wrzesień 2012 (edytowane) A mi się właśnie ten gameplay strasznie podoba. Gra zwolniła, jest płynniejsza, nie będzie już takiego pressingu i biegania jak wściekłe pitbulle puszczone ze smyczy :) Można spokojnie pograć podaniami na własnej połowie. A tak w ogóle zauważyliście kibiców? Mam wrażenie że zostali odpicowani i nie wyglądają już jak sztuczne kartony. np. 2.05 akcja ManU Edytowane 3 Wrzesień 2012 przez Graczyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 3 Wrzesień 2012 (edytowane) Mnie ten filmik od Włocha sie najbardziej podoba bo widze,ze jest duzo miejsca i gra jest wolniejsza, ja nie widze nic takiego bardzo nienaturalnego jak koledzy wyzej. Mam duze nadzieje co do Fifki 13 , nie moga wypuscic gniota bo zima idzie :)) Edytowane 3 Wrzesień 2012 przez gugsolina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 3 Wrzesień 2012 o to ,ze jak stracisz gola do 5 minuty to nawet jak sie wylaczysz wynik bedzie 0:0 ciesze sie,ze w koncu bedzie porownywanie druzyn...ze jak wybiore Widzew czy Legie to juz nie polaczy mnie z gosciem ktory gra np Barcelona czasami to ,ze moge wyjsc ratuje skore - bywa,ze kity sa podobne i ciezko odroznic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiaderko 18 Napisano 3 Wrzesień 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=aFYTCUFYXtc&feature=related Niektóre facjaty robią wrażenie .....nad Lewandowskim to się naprawde postarali :] Edytowane 3 Wrzesień 2012 przez wiaderko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciejko 4 Napisano 3 Wrzesień 2012 (edytowane) 1.24- jak zdjęcie :o A Wallcott i Goetze jak żywi. D. Silva- "Bitch, i am fabolous!" Edytowane 3 Wrzesień 2012 przez Maciejko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcon87pl 108 Napisano 3 Wrzesień 2012 (edytowane) Smalec i ja wlasnie tego nie rozumiem... Przeciez demo ma zachecic do zakupu, na cholere daja starsze wersje od tej ktora bedzie w oryginale? przeciez juz maja skonczona produkcje ,teraz tylko tloczenie i do sklepu, nie wiem jaki w tym wszystkim sens... Z tego co pamiętam to winna jest wszystkiemu biurokracja ;) Zanim jakiekolwiek demo trafi na PSN czy xbox live to musi przejść jakieś weryfikacje. A one nie trwają tydzień :P I dlatego zawsze dostajemy starszą wersję. Edytowane 3 Wrzesień 2012 przez falcon87pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 4 Wrzesień 2012 ciesze sie,ze w koncu bedzie porownywanie druzyn...ze jak wybiore Widzew czy Legie to juz nie polaczy mnie z gosciem ktory gra np Barcelona Widzę, że ktoś chyba z bunkru na powierzchnię wyszedł bo nie jest to żadna nowość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 4 Wrzesień 2012 - jakby wolniej mi sie wydaje ,niz na wczesniejszych filmach? fajnie sie goscia slucha hehe Ja mam dziwne odczucie, ale w FIFA 11 animacje wyglądały dużo lepiej niż te na tym filmiku. W ogóle odnoszenie wrażenie, że od momentu wprowadzenia impact enginu w FIFA 12 to gra poruszą się bardziej drętwo i sztucznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybu87 77 Napisano 4 Wrzesień 2012 A ja w ogole nie podniecam sie tym filmikiem... Biore Fife 13 w ciemno ;) ....Gram w Fife od 10-tki i chcialem zrobic jakas zmiane w tym roku i wzia moze PESa, ale Konami niestety nie daje rady. Niestety ta gra nie sprawia mi przyjemnosci jak kiedys ;)... Obecnie nie ma nic lepszego od Fify ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WADE1982 2 Napisano 4 Wrzesień 2012 A ja w ogole nie podniecam sie tym filmikiem... Biore Fife 13 w ciemno ;) ....Gram w Fife od 10-tki i chcialem zrobic jakas zmiane w tym roku i wzia moze PESa, ale Konami niestety nie daje rady. Niestety ta gra nie sprawia mi przyjemnosci jak kiedys ;)... Obecnie nie ma nic lepszego od Fify ;) Ja zarywam od 96 :) jeszcze na piecu (a na ps3 gram od 10) i tak samo jak kolega wyżej DLA MNIE ZAWSZE POZYCJA OBOWIĄZKOWA :) "a filmiki wiadomo swoją drogą, jednak hmmm moim zdaniem niczym sie nie różnią od F11, F12) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 4 Wrzesień 2012 Widzę, że ktoś chyba z bunkru na powierzchnię wyszedł bo nie jest to żadna nowość :) chyba czegos nie rozumiem , przeciez wlasnie byl z tym problem w sezonie pojedynkow, ze kazdy gra realem albo barcelona . a moze rzeczywiscie czegos nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach