fryz 915 Napisano 14 Styczeń 2013 Jest tu może ktoś, kto opanował zmienianie aktywnego zawodnika prawą gałką? Jakieś porady? Bo nie bardzo mi to wychodzi, a zmiana L1 wiadomo, loteria w jakimś stopniu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isaac1906 2 Napisano 14 Styczeń 2013 zacząłem grać Liverpoolem...polecam...w ciagu niecałych 4 godzin grałem z: Galatasaray,Benfica,Everton,Chelsea,Borussia,Tottenham,Porto,Arsenal,Fiorentina,Newcastle, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 15 Styczeń 2013 piachu, jest takie powiedzenie: "Nawet Bóg zaczynał od zera" :) Ja miałem tego pecha, że kupiłem grę w dniu premiery i oczywiście jak zacząłem wspinaczkę w Sezonach, to po mojej głowie przetoczyły się stada wymiataczy. W końcu droga na szczyt jest jedna i idą nią zarówno najlepsi, jak i maluczcy. Dlatego nawet w najniższych ligach można trafić na mistrzów, którzy dopiero co się zarejestrowali w grze. A własnie, pamiętam ranking wieczorem w dniu premiery. W pierwszej lidze były wtedy.... 3 osoby ;) tez mam fifke od premiery i tez "wspinalem" sie z najlepszymi, tyle czasu po premierze watpie aby wymiatacze byli w 10 lidze - kazdy wymiatacz nabyl fife do tej pory 100x ;) aczkolwiek ktos niezly moze sie zawsze trafic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artete 2 Napisano 15 Styczeń 2013 Wiecie jak można zmienić zawodnika ,który wyrzuca aut?Wam też sie nie raz zdarza w sezonach,ze zmiany są zablokowane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 15 Styczeń 2013 Wiecie jak można zmienić zawodnika ,który wyrzuca aut? A da sie?;) Wam też sie nie raz zdarza w sezonach,ze zmiany są zablokowane? Mi sie zdarzylo raz. LwW/Tapatalk2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artete 2 Napisano 15 Styczeń 2013 W 12 napewno była taka opcja,w 13 chyba też widziałem jak ktoś tak zrobił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 15 Styczeń 2013 (edytowane) Wie ktoś jak pokazać bramkarzem aby zawodnicy poszli do przodu? Edytowane 15 Styczeń 2013 przez Krosek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 15 Styczeń 2013 Jedyne co mi sie kojarzy to sytuacja, w ktorej najblizszy zawodnik podbiega do pilki zeby szybko wyrzucic aut (tzn. tak, zeby rywal nie mial czasu wrocic - tak jak przy szybkich wolnych), wtedy chyba wystarczy po prostu zaczekac i zawodnik zostawi pilke temu, ktory normalnie powinien wykonywac aut (czyli w 99% bocznemu obroncy). Ale ja sie malo wglebialem w wykonywanie autow wiec moge o czyms nie wiedziec;) LwW/Tapatalk2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scott-PL 4 Napisano 15 Styczeń 2013 Witam chciałbym się dowiedzieć na temat ps move. Nie posiadam ps move i nie potrzebuje go. I tu pojawia się moje pytanie. do fify 13 wymagany jest move ? jest mozliwa gra na samym padzie SIXAXIS ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cris__83 20 Napisano 15 Styczeń 2013 Witam chciałbym się dowiedzieć na temat ps move. Nie posiadam ps move i nie potrzebuje go. I tu pojawia się moje pytanie. do fify 13 wymagany jest move ? jest mozliwa gra na samym padzie SIXAXIS ? a skad ty żeś się urwał? Przede wszystkim w Fifie grasz padem SIXAXIS, a ps move można se w dupę wsadzić i pokręcić trochę.... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scott-PL 4 Napisano 15 Styczeń 2013 jestem nowy chciałem się czegoś dowiedzieć a ty od razu jakieś wredne pytania typu 'a skąd ty żeś się urwał?' zamiast normalnie odpowiedzieć 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 15 Styczeń 2013 badzcie tolerancyjni bo jechanie raz za razem po kims nie jest wcale smieszne, chlopak zadal pytanie, moze glupie ale co szkodzi odpowiedziec - nie jeden z nas zadawal glupie pytania :) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 15 Styczeń 2013 wlasnie przegralem pierwszy raz od 4 sezonow, na domiar złego z polakiem grajacym pod niemiecka flaga :/ masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalvi7 14 Napisano 15 Styczeń 2013 Jak zrobić zagranie na obieg? Tzn przepuścić piłkę obok przeciwnika i minąć go z drugiej strony? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 15 Styczeń 2013 wychylenie prawym analogiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalvi7 14 Napisano 15 Styczeń 2013 wychylenie prawym analogiem Ok, dzięki :) A skoro już jesteśmy przy prawym analogu, to do czego się przydaje poza 'obiegiem', przyśpieszeniem (rwaniem) sprintu i trickami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 15 Styczeń 2013 witam strzeiliłem ładnego gola w fifie 13 i wyslalem go na serwer ea gdize moge go teraz obejrzec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 15 Styczeń 2013 Ok, dzięki :) A skoro już jesteśmy przy prawym analogu, to do czego się przydaje poza 'obiegiem', przyśpieszeniem (rwaniem) sprintu i trickami? Mozesz nim zmieniac aktywnego zawodnika (tak jak L1). LwW/Tapatalk2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isaac1906 2 Napisano 15 Styczeń 2013 zacząłem grać Liverpoolem...polecam...w ciagu niecałych 4 godzin grałem z: Galatasaray,Benfica,Everton,Chelsea,Borussia,Tottenham,Porto,Arsenal,Fiorentina,Newcastle, dziś ponad 4 godziny o doszły jeszcze: Malaga,Napoli,Milan,Atletico,Psg...naprawde polecam...fajnie się gra co chwile z różnymi zespołami na różnych stadionach... i jeszcze pytanie - co oznacza taka biała kreska w skaźniku siły np jak mam wolnego albo jak bramkarz wybija ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch MLKS 0 Napisano 16 Styczeń 2013 Witam mam wygranych 88 meczy i 43 przegrane :) myślę że fifa zrobiła ogromne postępy :) chciałbym się z kimś zmierzyć numer gg podałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 16 Styczeń 2013 Ja gram teraz Evertonem i tez mam roznych przeciwnikow ;-) marsylia, arsenal, chelsea, benfica, braga, lyon, newcastle i kilka jescze inych ;-) Mam jeszcze pytanie.. zmieniacie taktyke swojego zespolu ustaiajac ja do przeciwnika czy nie? Daje to jakies skutki czy lepiej caly czas tym samym zestawieniem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch MLKS 0 Napisano 16 Styczeń 2013 graj tym samym ustawieniem :) ja mam już 93 wygrane i 45 przegranych a wy jakie macie staty ? chciałbym wiedzieć pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mzeromski 0 Napisano 16 Styczeń 2013 sorry ze zaadam glupie pytanie, ale jak znalezc jakiego kolwiek przeciwnika online ? gdy wlaczam fife i wchoze w online mecz towarzyski to moge sie polaczyc tylkoz tymi co mam ich w znajomych, jezeli sa ofline to juz niemoge znalezc zadnego gracza. dlaczego ?? czymoze o czyms nie wiem ze trzeba w jakis innych opcjach szukac przeciwnika:D pomozcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_77 29 Napisano 16 Styczeń 2013 sorry ze zaadam glupie pytanie, ale jak znalezc jakiego kolwiek przeciwnika online ? gdy wlaczam fife i wchoze w online mecz towarzyski to moge sie polaczyc tylkoz tymi co mam ich w znajomych, jezeli sa ofline to juz niemoge znalezc zadnego gracza. dlaczego ?? czymoze o czyms nie wiem ze trzeba w jakis innych opcjach szukac przeciwnika:D pomozcie w menu online masz mecze niestandardowe (drugi wers od dołu) a tam opcja pojedynek, ustawiasz parametry i szukasz.... gra nierankingowa pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Styczeń 2013 sorry ze zaadam glupie pytanie, ale jak znalezc jakiego kolwiek przeciwnika online ? gdy wlaczam fife i wchoze w online mecz towarzyski to moge sie polaczyc tylkoz tymi co mam ich w znajomych, jezeli sa ofline to juz niemoge znalezc zadnego gracza. dlaczego ?? czymoze o czyms nie wiem ze trzeba w jakis innych opcjach szukac przeciwnika:D pomozcie ewentualnie w glownym menu opcja - sezony, i tam jedziesz rankingowe online :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach