Skocz do zawartości
SmaleC

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam mega problem z uruchomieniem samej gry - gra sie wiesza ("freeze") w momencie gdy chce rozegrać szybki mecz, FUT (nie zaleznie od tego czy jestem online czy offline)... Jakieś pomysły na to co może być przyczyną ?? - dodam ze gry typu Borederlands2, ME3 po sieci chodzą bez problemow

pozdrawiam (walcze i czytam o tym juz od 2 tyg i nic nie znalazlem)

Edytowane przez Chesteer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również jestem chętny na mecze towarzyskie, więc jak ktos ma ochotę to powinienem grać około 22.

PSNid: krystian2694

@pakasiedlce, Beier i Groch chętnie z Wami pogram :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również jestem chętny na mecze towarzyskie, więc jak ktos ma ochotę to powinienem grać około 22.

PSNid: krystian2694

@pakasiedlce, Beier i Groch chętnie z Wami pogram :)

Asysty czy manual?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Kupiłem nową fifę 13 od zaufanego sprzedawcy u mnie w miescie, który prowadzi punkt wymiany gier. Gdy wpisuję kod online, wyskakuje komunikat ze kod sie nie zgadza, lub stracił ważość. Wpisuje napewno dobry, więc wie ktoś może o co może chodzić ? Gra była nowa w folii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupuje sie ze sklepu na przyszłość

przecież nie kupił od pasera a ze sklepu. znaczy co, ty w MM czy Empikach kupujesz bo w Polsce nie ma specjalistycznych sieci jak Gamespot? Jesli tak to gratki bo akurat Empiki uprawiają paserstwo -wystarczy marze sprawdzić.

zresztą pisze, że gra jest w folii , jest nowa , czasem po prostu wyskakuje błąd - facet miał pecha, najprawdopodobniej jest 30 zł w plecy , bedzie musiał kupić z sieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
przecież nie kupił od pasera a ze sklepu. znaczy co, ty w MM czy Empikach kupujesz bo w Polsce nie ma specjalistycznych sieci jak Gamespot? Jesli tak to gratki bo akurat Empiki uprawiają paserstwo -wystarczy marze sprawdzić.

zresztą pisze, że gra jest w folii , jest nowa , czasem po prostu wyskakuje błąd - facet miał pecha, najprawdopodobniej jest 30 zł w plecy , bedzie musiał kupić z sieci.

Folii moze byc, ale nie oryginalnej tylko ze zgrzewarki. Mial oryginalny pasek czy nie?? Mi tak narzeczona kupila w Empiku, ale nie wiedziala.

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk

Folii moze byc, ale nie oryginalnej tylko ze zgrzewarki. Mial oryginalny pasek czy nie?? Mi tak narzeczona kupila w Empiku, ale nie wiedziala.

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiadomo, ze mowa o oryginalnym pasku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Kupiłem nową fifę 13 od zaufanego sprzedawcy u mnie w miescie, który prowadzi punkt wymiany gier. Gdy wpisuję kod online, wyskakuje komunikat ze kod sie nie zgadza, lub stracił ważość. Wpisuje napewno dobry, więc wie ktoś może o co może chodzić ? Gra była nowa w folii.

Napisz np. na FB do polskiej społeczności FIFA (jest taki lub podobny profil), oni powinni Cie pokierować dalej co z tym zrobić. Ew. reklamuj u sprzedawcy, skoro zaufany to powinien coś zdziałać;)

Jesli tak to gratki bo akurat Empiki uprawiają paserstwo -wystarczy marze sprawdzić.

Możesz rozwinąć? Bo albo któryś z nas nie rozumie terminu "paserstwo" albo masz jakąś ciekawą teorię na ten temat;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mogę rozwinąć: mają marzę porównywalną z paserami :)

np uzywki sprzedają często drożej niż warte są nówki , PES 2013 u mnie w Empiku NADAL kosztuje 249 zł ...zresztą co to za chora cena, ja na premierę kupiłem za 170.

Doprawdy, marze paserów godne.

Edytowane przez Celt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, nie będę ciągnął offtopu, bo nie mam rozeznania na czarnym rynku ;), więc na koniec powiem tylko, ze empik nie może uprawiać paserstwa z jednego prostego powodu: ich towar nie jest kradziony. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam dzisiaj zamierzam rozegrać swój pierwszy mecz online w życiu. Jest może ktoś chętny na mały sparing (i będzie miał dla mnie trochę litości)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak gralem ze 2h temu to nie mozna bylo sie zalogowac, ale grac online mozna bylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki. a czy można grać ze znajomym we dwóch online ale rankingowe? np w sezonach?

Edytowane przez kubus123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam czy możecie zalogować się na serwery EAS FC?

Nie

LwW/Tapatalk2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie

LwW/Tapatalk2

Więc nikt nie może zalogować się na serwery EAS FC, więc bez paniki, coś z tym wkrótce zrobią :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj jak grałem to gościu grał jak prawdziwa Barcelona cały czas podawaniami ..... ;/ oddał 30 strzałów ja 3 ale wynik był 1-1 ... Jego posiadanie piłki było 85% ...:) pierwszy raz grałem z tak dobrym zawodnikiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tyson on chyba w pierwszej lidze gra więc słaby nie jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi