pakasiedlce 321 Napisano 18 Styczeń 2013 skąd to wiesz? już znalazłem na Fb profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chesteer 0 Napisano 18 Styczeń 2013 (edytowane) Witam Mam mega problem z uruchomieniem samej gry - gra sie wiesza ("freeze") w momencie gdy chce rozegrać szybki mecz, FUT (nie zaleznie od tego czy jestem online czy offline)... Jakieś pomysły na to co może być przyczyną ?? - dodam ze gry typu Borederlands2, ME3 po sieci chodzą bez problemow pozdrawiam (walcze i czytam o tym juz od 2 tyg i nic nie znalazlem) Edytowane 18 Styczeń 2013 przez Chesteer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha94 13 Napisano 19 Styczeń 2013 Również jestem chętny na mecze towarzyskie, więc jak ktos ma ochotę to powinienem grać około 22. PSNid: krystian2694 @pakasiedlce, Beier i Groch chętnie z Wami pogram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oscil 5 Napisano 19 Styczeń 2013 Również jestem chętny na mecze towarzyskie, więc jak ktos ma ochotę to powinienem grać około 22. PSNid: krystian2694 @pakasiedlce, Beier i Groch chętnie z Wami pogram :) Asysty czy manual? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 19 Styczeń 2013 Witam. Kupiłem nową fifę 13 od zaufanego sprzedawcy u mnie w miescie, który prowadzi punkt wymiany gier. Gdy wpisuję kod online, wyskakuje komunikat ze kod sie nie zgadza, lub stracił ważość. Wpisuje napewno dobry, więc wie ktoś może o co może chodzić ? Gra była nowa w folii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch MLKS 0 Napisano 19 Styczeń 2013 kupuje sie ze sklepu na przyszłość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha94 13 Napisano 19 Styczeń 2013 Asysty czy manual? Asysty. Preferuję zespoły do 4*. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Celt 47 Napisano 19 Styczeń 2013 kupuje sie ze sklepu na przyszłość przecież nie kupił od pasera a ze sklepu. znaczy co, ty w MM czy Empikach kupujesz bo w Polsce nie ma specjalistycznych sieci jak Gamespot? Jesli tak to gratki bo akurat Empiki uprawiają paserstwo -wystarczy marze sprawdzić.zresztą pisze, że gra jest w folii , jest nowa , czasem po prostu wyskakuje błąd - facet miał pecha, najprawdopodobniej jest 30 zł w plecy , bedzie musiał kupić z sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
butcher23 6 Napisano 19 Styczeń 2013 przecież nie kupił od pasera a ze sklepu. znaczy co, ty w MM czy Empikach kupujesz bo w Polsce nie ma specjalistycznych sieci jak Gamespot? Jesli tak to gratki bo akurat Empiki uprawiają paserstwo -wystarczy marze sprawdzić.zresztą pisze, że gra jest w folii , jest nowa , czasem po prostu wyskakuje błąd - facet miał pecha, najprawdopodobniej jest 30 zł w plecy , bedzie musiał kupić z sieci. Folii moze byc, ale nie oryginalnej tylko ze zgrzewarki. Mial oryginalny pasek czy nie?? Mi tak narzeczona kupila w Empiku, ale nie wiedziala. Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk przecież nie kupił od pasera a ze sklepu. znaczy co, ty w MM czy Empikach kupujesz bo w Polsce nie ma specjalistycznych sieci jak Gamespot? Jesli tak to gratki bo akurat Empiki uprawiają paserstwo -wystarczy marze sprawdzić.zresztą pisze, że gra jest w folii , jest nowa , czasem po prostu wyskakuje błąd - facet miał pecha, najprawdopodobniej jest 30 zł w plecy , bedzie musiał kupić z sieci. Folii moze byc, ale nie oryginalnej tylko ze zgrzewarki. Mial oryginalny pasek czy nie?? Mi tak narzeczona kupila w Empiku, ale nie wiedziala. Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Celt 47 Napisano 19 Styczeń 2013 no wiadomo, ze mowa o oryginalnym pasku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 19 Styczeń 2013 Witam. Kupiłem nową fifę 13 od zaufanego sprzedawcy u mnie w miescie, który prowadzi punkt wymiany gier. Gdy wpisuję kod online, wyskakuje komunikat ze kod sie nie zgadza, lub stracił ważość. Wpisuje napewno dobry, więc wie ktoś może o co może chodzić ? Gra była nowa w folii. Napisz np. na FB do polskiej społeczności FIFA (jest taki lub podobny profil), oni powinni Cie pokierować dalej co z tym zrobić. Ew. reklamuj u sprzedawcy, skoro zaufany to powinien coś zdziałać;) Jesli tak to gratki bo akurat Empiki uprawiają paserstwo -wystarczy marze sprawdzić. Możesz rozwinąć? Bo albo któryś z nas nie rozumie terminu "paserstwo" albo masz jakąś ciekawą teorię na ten temat;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Celt 47 Napisano 19 Styczeń 2013 (edytowane) mogę rozwinąć: mają marzę porównywalną z paserami :) np uzywki sprzedają często drożej niż warte są nówki , PES 2013 u mnie w Empiku NADAL kosztuje 249 zł ...zresztą co to za chora cena, ja na premierę kupiłem za 170. Doprawdy, marze paserów godne. Edytowane 19 Styczeń 2013 przez Celt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 19 Styczeń 2013 Ok, nie będę ciągnął offtopu, bo nie mam rozeznania na czarnym rynku ;), więc na koniec powiem tylko, ze empik nie może uprawiać paserstwa z jednego prostego powodu: ich towar nie jest kradziony. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 19 Styczeń 2013 Witam dzisiaj zamierzam rozegrać swój pierwszy mecz online w życiu. Jest może ktoś chętny na mały sparing (i będzie miał dla mnie trochę litości)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubus123 9 Napisano 19 Styczeń 2013 Witam czy możecie zalogować się na serwery EAS FC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 19 Styczeń 2013 Jak gralem ze 2h temu to nie mozna bylo sie zalogowac, ale grac online mozna bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubus123 9 Napisano 19 Styczeń 2013 (edytowane) dzięki. a czy można grać ze znajomym we dwóch online ale rankingowe? np w sezonach? Edytowane 19 Styczeń 2013 przez kubus123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 19 Styczeń 2013 mozna mozna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubus123 9 Napisano 19 Styczeń 2013 mozna mozna a w jaki sposób? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 19 Styczeń 2013 Witam czy możecie zalogować się na serwery EAS FC? Nie LwW/Tapatalk2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyson 0 Napisano 19 Styczeń 2013 Nie LwW/Tapatalk2 Więc nikt nie może zalogować się na serwery EAS FC, więc bez paniki, coś z tym wkrótce zrobią :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 19 Styczeń 2013 EA nie było by sobą gdyby wszystko działało jak należy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch MLKS 0 Napisano 19 Styczeń 2013 dzisiaj jak grałem to gościu grał jak prawdziwa Barcelona cały czas podawaniami ..... ;/ oddał 30 strzałów ja 3 ale wynik był 1-1 ... Jego posiadanie piłki było 85% ...:) pierwszy raz grałem z tak dobrym zawodnikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 19 Styczeń 2013 @Tyson on chyba w pierwszej lidze gra więc słaby nie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch MLKS 0 Napisano 19 Styczeń 2013 Omg :) nie bede sie chwalił bo zaraz mnie pojadą że sie tylko chwale czymś nie jestem pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach