KOWI 165 Napisano 22 Listopad 2012 Juz zaczeli kilka ciekawych rzeczy jest juz tak finansowanych :) ja w takim modelu upatruje przyszlosci branzy, bo to co nam serwuja wydawcy typu ea czy activision nijak sie ma do oczekiwan graczy. Minecraft jest najlepszym przykladem, ze mozna zrobic gre w tym modelu finansowym i jeszcze na niej zarobic :) Jestem na prawde ciekawy jakosci tej gry na konsolach, bo na pc wyglada to wszystko magicznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 22 Listopad 2012 Troche mylace maja informacje bo na stronie wciaz wisi informacja o mozliwosci kupna pakietu za 10 i 25 euro. A na forum juz jest komunikat, ze nie da rady. Ja nie widzę nic takiego. Po kliknięciu Join Now jest: Nadal jednak mogę upgradowac sobie pakiet: Gameplay niby z Wii U Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 22 Listopad 2012 Aaa tam Wii U coś na nasze sprzęty by się przydało :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 14 Grudzień 2012 Na głównej jest galeria z wersji na ps3 http://www.ps3site.pl/jest-pierwsza-galeria-z-project-cars-na-playstation-3/136773 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 20 Grudzień 2012 http://www.ps3site.pl/project-c-a-r-s-kolejny-raz-przychodzi-do-nas-z-galeria/137463#more-137463 Nowa galeria. Coś mi się wydaje że ta gra zgniecie Gran Turismo 5 i może nawet dorówna Forzie Motorsport 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 20 Grudzień 2012 (edytowane) Obejrzyj sobie screeny z wersji PS3 to szybko zmienisz zdanie. Jedynie mam nadzieję, że gra będzie nadrabiała gameplayem i dorzucą jakieś konkretne tryby online. Edytowane 20 Grudzień 2012 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 21 Grudzień 2012 http://www.ps3site.pl/project-c-a-r-s-kolejny-raz-przychodzi-do-nas-z-galeria/137463#more-137463 Nowa galeria. Coś mi się wydaje że ta gra zgniecie Gran Turismo 5 i może nawet dorówna Forzie Motorsport 4 Chyba na odwrot jak juz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 22 Grudzień 2012 Czemu? FM4>GT5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Grudzień 2012 To jest temat o PCARS, wojny fanbojów urządzajcie na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 22 Grudzień 2012 Jak dla kogo , @tata_arek . Ale rzeczywiscie to nie miejsce ani czas na dyskusje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 22 Grudzień 2012 (edytowane) Obejrzyj sobie screeny z wersji PS3 to szybko zmienisz zdanie. Jedynie mam nadzieję, że gra będzie nadrabiała gameplayem i dorzucą jakieś konkretne tryby online. Nie mam na myśli grafiki tylko przeczucia co do modelu jazdy "PRZECZUCIA" A tak w ogóle to o gustach się nie dyskutuje :) To że ja twierdze że Forza 4 jest najlepszą samochodówką to nie znaczy że każdy ma tak myśleć No ale zostawmy już ten wątek i skupmy się na temacie poświęconym tej grze :) Edytowane 22 Grudzień 2012 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 8 Lipiec 2013 http://www.ps3site.pl/swiezutki-zwiastun-project-cars-koncentruje-sie-na-dzwieku-i-predkosci/159732#more-159732 TAK TAK TAK! Kiedy premiera!!!?? Zagrałby :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 8 Lipiec 2013 (edytowane) Drugi kwartał 2014r. Obecnie osoby które miały wykupiony dostęp, mogą pobrać alphe ze steama. Edytowane 8 Lipiec 2013 przez mataman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 8 Lipiec 2013 Fizyka - jest, grafika - jest, dzwieki - mistrzostwo, wozy - to samo, brakuje jeszcze tylko dobrego AI i GT ma pozamiatane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Lipiec 2013 Mam nadzieję, że wydadzą tą grę na PS4, bo na PS3 to wg mnie wydawanie tego tytułu nie ma zbytnio sensu. Tym bardziej, że to co gra prezentuje w najwyższych detalach to bajka. Wyobrazić to sobie na PS4 :D Ahh.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 8 Lipiec 2013 @Żywy A tam AI, ważne żeby multi było miodne bo jednak nie ma to jak ściganie się z prawdziwymi driverami :D Zobaczymy tylko na jakie konsole się to pojawi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Lipiec 2013 Nie wyobrażam sobie, żeby nie mogli puścić tego na PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 8 Lipiec 2013 Kilka moich fotek 720p i ustawienia tylko high, bo więcej mój komp nie uciągnie płynnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps3 maniak 6 Napisano 8 Lipiec 2013 Zna ktoś listę torów i aut w Project CARS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 9 Lipiec 2013 (edytowane) 3 sekundy szukania na wujku googlu:http://www.projectcarsvideos.com/2013/02/project-cars-track-list.html Lista niekoniecznie dokładna ale pogląd jakiś tam daje. Ewentualnie na ich forum możesz poszukać jak chcesz być na bieżąco. Edytowane 9 Lipiec 2013 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Lipiec 2013 Obstawić tory jak w kalendarzu F1, dać kilka modeli bolidów (z takimi samymi osiągami) z możliwością własnego nazewnictwa i malowania, dać genialną fizykę i grafikę i Codemasters może mnie w dupkę pocałować z tymi swoimi popłuczynami :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 9 Lipiec 2013 Bolidy już są, malowania rożne także ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Lipiec 2013 Daj kilka screenów z bolidów :) Zrób też w trakcie jazdy jak można :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 9 Lipiec 2013 O AI się nie martwcie. AI już w Shifcie 2 było lepsze niż w GT 5 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 9 Lipiec 2013 Są m.in. takie. Mozna tez robić własne. I bonus :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach