KOWI 165 Posted November 22, 2012 Juz zaczeli kilka ciekawych rzeczy jest juz tak finansowanych :) ja w takim modelu upatruje przyszlosci branzy, bo to co nam serwuja wydawcy typu ea czy activision nijak sie ma do oczekiwan graczy. Minecraft jest najlepszym przykladem, ze mozna zrobic gre w tym modelu finansowym i jeszcze na niej zarobic :) Jestem na prawde ciekawy jakosci tej gry na konsolach, bo na pc wyglada to wszystko magicznie :) Share this post Link to post Share on other sites
mataman 680 Posted November 22, 2012 Troche mylace maja informacje bo na stronie wciaz wisi informacja o mozliwosci kupna pakietu za 10 i 25 euro. A na forum juz jest komunikat, ze nie da rady. Ja nie widzę nic takiego. Po kliknięciu Join Now jest: Nadal jednak mogę upgradowac sobie pakiet: Gameplay niby z Wii U Share this post Link to post Share on other sites
KOWI 165 Posted November 22, 2012 Aaa tam Wii U coś na nasze sprzęty by się przydało :P Share this post Link to post Share on other sites
mataman 680 Posted December 14, 2012 Na głównej jest galeria z wersji na ps3 http://www.ps3site.pl/jest-pierwsza-galeria-z-project-cars-na-playstation-3/136773 Share this post Link to post Share on other sites
erwines 95 Posted December 20, 2012 http://www.ps3site.pl/project-c-a-r-s-kolejny-raz-przychodzi-do-nas-z-galeria/137463#more-137463 Nowa galeria. Coś mi się wydaje że ta gra zgniecie Gran Turismo 5 i może nawet dorówna Forzie Motorsport 4 Share this post Link to post Share on other sites
shemaforash 881 Posted December 20, 2012 (edited) Obejrzyj sobie screeny z wersji PS3 to szybko zmienisz zdanie. Jedynie mam nadzieję, że gra będzie nadrabiała gameplayem i dorzucą jakieś konkretne tryby online. Edited December 20, 2012 by shemaforash Share this post Link to post Share on other sites
LukaszWro 76 Posted December 21, 2012 http://www.ps3site.pl/project-c-a-r-s-kolejny-raz-przychodzi-do-nas-z-galeria/137463#more-137463 Nowa galeria. Coś mi się wydaje że ta gra zgniecie Gran Turismo 5 i może nawet dorówna Forzie Motorsport 4 Chyba na odwrot jak juz Share this post Link to post Share on other sites
tata_arek 79 Posted December 22, 2012 Czemu? FM4>GT5. Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted December 22, 2012 To jest temat o PCARS, wojny fanbojów urządzajcie na PW. Share this post Link to post Share on other sites
LukaszWro 76 Posted December 22, 2012 Jak dla kogo , @tata_arek . Ale rzeczywiscie to nie miejsce ani czas na dyskusje Share this post Link to post Share on other sites
erwines 95 Posted December 22, 2012 (edited) Obejrzyj sobie screeny z wersji PS3 to szybko zmienisz zdanie. Jedynie mam nadzieję, że gra będzie nadrabiała gameplayem i dorzucą jakieś konkretne tryby online. Nie mam na myśli grafiki tylko przeczucia co do modelu jazdy "PRZECZUCIA" A tak w ogóle to o gustach się nie dyskutuje :) To że ja twierdze że Forza 4 jest najlepszą samochodówką to nie znaczy że każdy ma tak myśleć No ale zostawmy już ten wątek i skupmy się na temacie poświęconym tej grze :) Edited December 22, 2012 by erwines Share this post Link to post Share on other sites
erwines 95 Posted July 8, 2013 http://www.ps3site.pl/swiezutki-zwiastun-project-cars-koncentruje-sie-na-dzwieku-i-predkosci/159732#more-159732 TAK TAK TAK! Kiedy premiera!!!?? Zagrałby :D Share this post Link to post Share on other sites
mataman 680 Posted July 8, 2013 (edited) Drugi kwartał 2014r. Obecnie osoby które miały wykupiony dostęp, mogą pobrać alphe ze steama. Edited July 8, 2013 by mataman Share this post Link to post Share on other sites
Żywy 690 Posted July 8, 2013 Fizyka - jest, grafika - jest, dzwieki - mistrzostwo, wozy - to samo, brakuje jeszcze tylko dobrego AI i GT ma pozamiatane. Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted July 8, 2013 Mam nadzieję, że wydadzą tą grę na PS4, bo na PS3 to wg mnie wydawanie tego tytułu nie ma zbytnio sensu. Tym bardziej, że to co gra prezentuje w najwyższych detalach to bajka. Wyobrazić to sobie na PS4 :D Ahh.. 1 Share this post Link to post Share on other sites
KOWI 165 Posted July 8, 2013 @Żywy A tam AI, ważne żeby multi było miodne bo jednak nie ma to jak ściganie się z prawdziwymi driverami :D Zobaczymy tylko na jakie konsole się to pojawi... Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted July 8, 2013 Nie wyobrażam sobie, żeby nie mogli puścić tego na PS4. Share this post Link to post Share on other sites
mataman 680 Posted July 8, 2013 Kilka moich fotek 720p i ustawienia tylko high, bo więcej mój komp nie uciągnie płynnie ;) Share this post Link to post Share on other sites
ps3 maniak 6 Posted July 8, 2013 Zna ktoś listę torów i aut w Project CARS? Share this post Link to post Share on other sites
KOWI 165 Posted July 9, 2013 (edited) 3 sekundy szukania na wujku googlu:http://www.projectcarsvideos.com/2013/02/project-cars-track-list.html Lista niekoniecznie dokładna ale pogląd jakiś tam daje. Ewentualnie na ich forum możesz poszukać jak chcesz być na bieżąco. Edited July 9, 2013 by KOWI Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted July 9, 2013 Obstawić tory jak w kalendarzu F1, dać kilka modeli bolidów (z takimi samymi osiągami) z możliwością własnego nazewnictwa i malowania, dać genialną fizykę i grafikę i Codemasters może mnie w dupkę pocałować z tymi swoimi popłuczynami :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
mataman 680 Posted July 9, 2013 Bolidy już są, malowania rożne także ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted July 9, 2013 Daj kilka screenów z bolidów :) Zrób też w trakcie jazdy jak można :P Share this post Link to post Share on other sites
kubaork 40 Posted July 9, 2013 O AI się nie martwcie. AI już w Shifcie 2 było lepsze niż w GT 5 :-) Share this post Link to post Share on other sites
mataman 680 Posted July 9, 2013 Są m.in. takie. Mozna tez robić własne. I bonus :) Share this post Link to post Share on other sites