handy 36 Napisano 2 Lipiec 2014 Już po walce wygrana Daw1985 vs Torres to 1 runda tko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek883 4 Napisano 2 Lipiec 2014 Tak to ja . Bardziej chciałem walki w stójcę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 2 Lipiec 2014 Dobra. Nastepny. Kto dalej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) No i przegrałem Dziękuję arbiemu za grę, cholarna stalowa szczena z tego Edgara Toreso odpalaj streama i dawaj finał z arbim ;) Edytowane 2 Lipiec 2014 przez Haqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 2 Lipiec 2014 Panowie, wszystkie wyniki do mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 2 Lipiec 2014 Teraz oglądając stream mi się nasunęło, że powinniśmy przed turniejem ustalić czy walczymy w trybie Rivalries, czy w Non-Ranking Match, bo jednak jest różnica między 3ma rundami, a 5cioma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 2 Lipiec 2014 ^dobre pytanie, przemyślimy to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 2 Lipiec 2014 Zagrajcie walkę o 3cie miejsce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 2 Lipiec 2014 Panowie, wszystkie wyniki do mnieNie mogę na pewno pisze z fona. Wygrałem z toresso w 1 rundzie tkoNa pw chodziło mi:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 2 Lipiec 2014 Gramy w rivaliers. Teraz ja i Arbi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 2 Lipiec 2014 Z kim teraz gram? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) Teraz oglądając stream mi się nasunęło, że powinniśmy przed turniejem ustalić czy walczymy w trybie Rivalries, czy w Non-Ranking Match, bo jednak jest różnica między 3ma rundami, a 5cioma. Bez kitu, w życiu nie wpadłem na to, żeby grać na non-rankedach a w sumie tak powinniśmy Ten turniej w rivalries pykniemy. Toreso grasz z Arbim a Handy mówi, że z tobą wygrał to jak to jest? Bo ja przegrałem z Arbim Edytowane 2 Lipiec 2014 przez Haqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 2 Lipiec 2014 Bo wygral. Teraz gram z arbim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 2 Lipiec 2014 Wygrany z pierwszej pary gra z wygranym z trzeciej, a wygrany z drugiej pary gra z wygranym z czwartej. Następnie wygrani walk półfinałowych idą do finału, a przegrani walczą o trzecie miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 2 Lipiec 2014 No to Handy z arbim powinien grac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) Bo wygral. Teraz gram z arbim No to jak wygrał, to on powinien grać z arbim o pierwsze miejsce, a ty z Haqu o trzecie :P Edytowane 2 Lipiec 2014 przez Turin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 2 Lipiec 2014 Tores nie kombinuj tylko walczymy ze sobą o 3 miejsce :D Już wiem, że jestem w ciemnej d*pie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) Haha no to poco mi wyslal zapke ;) Dobra to co mam z arbim zrobic? Edytowane 2 Lipiec 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) z Arbim nie grac Grasz ze mną o 3 miejsce, a Arbi gra z Handym finał. //stream mam odpalony jakby ktoś chciał obejrzeć walke o 3 miejsce, bo finał chyba tylko w PPV :D Edytowane 2 Lipiec 2014 przez Haqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 2 Lipiec 2014 Dobra wychodze z pojedynku. I gramy. Arbi mi wyslal zapke myslalem ze z nim gram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 2 Lipiec 2014 Jakie psn ma arbi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 2 Lipiec 2014 arbi89_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) Bez kitu, w życiu nie wpadłem na to, żeby grać na non-rankedach a w sumie tak powinniśmy Ten turniej w rivalries pykniemy. No widzisz, a ja wpadłem i pierwszą walkę z Arbim grałem 3 rundy, przegrałem po decyzji, a tak byśmy sobie jeszcze 2 rudny powalczyli. Po prostu na przyszłość trzeba od razu ustalić, że gramy 3 albo 5 rund żeby było sprawiedliwie ;) Edytowane 2 Lipiec 2014 przez mat_eyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 2 Lipiec 2014 Zaproszenie poszło I po walce 1 runda ko wygrana daw1995 Sony daw1985 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 2 Lipiec 2014 Wpiszcie wszystkie wyniki na forum www.virtualfighter.pl ja w nocy migruje strone i zrobię już aktualizację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach