Skocz do zawartości
pablos_83

EA SPORTS UFC

Rekomendowane odpowiedzi

Ja czasami zagram, ale nie idzie mi najlepiej :P jak chcesz mnie obić to zaproś :)

ID: zaziab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś chce mnie pobic to dodawajcie:-D.

P.s Joanne Jędrzejczyk mogliby dodac. W koncu mistrzyni

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś chce mnie pobic to dodawajcie:-D.

P.s Joanne Jędrzejczyk mogliby dodac. W koncu mistrzyni

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka

Musieliby całą wagę dodać. Możliwe, ale mało realne, zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej w kolejnej części JJ dodadzą :P Gdzieś czytałem, że już więcej update'ów z nowymi zawodnikami ma nie być w tej części.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecna gra jest już ukończona , ostatnie DLC wyszły, więc nic już nie dodadzą

Znające EA niedługo będzie info o nowej odsłonie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy z zawodnikami którzy doszli we wszystkich DLC możemy walczyć w karierze?

Dołączam się do pytania. Pytałem już o to kilka razy i nikt nie odpowiedział. A przecież to banalne pytanie dla kogoś kto ma tą grę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W karierze mozna walczyc tylko stworzonym zawodnikiem , gra przeciwko AI w ogolę nie cieszy a sam tryb jest slaby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W karierze mozna walczyc tylko stworzonym zawodnikiem , gra przeciwko AI w ogolę nie cieszy a sam tryb jest slaby.

Poprawie troche to pytanie. Chodzi o to czy z zawodnikami z dlc mozna walczyc w karierze ? A nie czy mozna walczyc nimi.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Edycja:

Jako że nikt nie wie, lub nie raczy podzielić się swoją wiedzą, odpowiedziałem sobie sam i wczoraj kupiłem UFC. I tak z zawodnikami z DLC można walczyć w karierze. 

A co do samej gry to jestem po kilku godzinach mocno rozczarowany. System sterowania w ogóle mi nie leży w porównaniu do poprzednich UFC od THQ jest bardzo chaotyczny zwłaszcza jeśli chodzi o o klincz i parter. Ogólnie chyba sobie muszę odpuścić nowe gry na jakiś czas bo w tym miesiącu nabyłem UFC, AC:Unity i DA:Inkwizycja i każda gra mnie rozczarowała. AC pójdzie na allegro, ale niestety UFC i DA to wersje cyfrowe więc kasa przepadła. Wracam do NBA 2K15 :)

Edytowane przez rosomakoborsuk
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez chętnie pogram małe sparingi, tylko że jestem przeważnie dopiero ok. 22

PS. Ogólnie sądzę  że gra jest dobra i zmiany które wprowadzili łatkami są naprawdę dobre. Na necie prawie w ogóle nie spotykam spamerów kopania w nogę itp. myślę że teraz już grają przede wszystkim fani UFC i podoba mi się to że coraz częściej wybierają mniej znane postacie.}

Właściwie nigdy nie ma problemu ze znalezieniem przeciwnika - wiadomo że różni się zdążają ale trzeba trochę pograć i okazuje się że na każdego jest sposób - pytanie czy wypatrzysz luki w obronie, a może wciągniesz kogoś w zasadzkę. Najważniejsze to kontrolować staminę i potrafić dostosować się do przeciwnika, a nie łupać ciągle haymakery  czy inne super punche.

@rosomakoborsuk - przyznam że nie zgodzę się z Twoją opinią że system sterowania jest chaotyczny w porównaniu do ver. THQ - jest prawie identyczny (i dobrze) ale w klinczu i parterze zawsze najbardziej liczy się wyczucie czasu na swój ruch, w grach od THQ były uboższe animacje więc było łatwiej się wstrzelić... po prostu trzeba planować to co się tam robi i nie siłować się (reversal) jak widzisz że ktoś dobrze cię blokuje.

owszem nie jest to gra z kategorii przykuwających do telewizora na kolejne tygodnie ale zawsze chętnie zagram walkę czy dwie bo widowiskowe knock outy cieszą mnie jak dziecko nawet jak to mnie oprawiają.

Po prostu trzeba grać ze świadomością, że wbrew pozorom nie jest to typowa młócką na oślep tylko wręcz przeciwnie trzeba mądrze dysponować ciosami i tutaj każdy ma pole do wprowadzenia swojej taktyki.

Edytowane przez NPK_PACMAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no próbowałem dzisiaj znowu, włączyłem sobie nawet poziom very easy i dupa, nie ogarniam parteru. Przejścia to jakaś tragedia, ja ćwiartkę w jedną stronę a zawodnik reaguje całkiem inaczej lub w ogóle, jak już uda się zdobyć "full mount" to dosłownie po sekundzie mój zawodnik sam oddaje tą pozycje, przeciwnik z każdej pozycji potrafi zrobić reversal. Próba zablokowania pozycji też prawie nigdy nie zadziała. W poprzednie UFC kochałem parter a tutaj po prostu go nienawidzę. Jak ktoś ma link do jakiegoś fajnego poradnika to poproszę bo jak na razie to jest to jakaś kpina dla mnie. A sterowanie w parterze pomimo że opartę na ćwiartkach itp, jest całkiem inne i może przez moje nawyki i pamięć mięśniową nie idzie mi totalnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest u Was zpłynnościa tej gry? U mnie gra ściągnięta z PSStore czasami nieźle przytnie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cena po obnizce zacheca:D

Dokładnie, mógłby ktoś się wypowiedzieć jak obecnie wygląda gra? Bo z tego co pamiętam na premiere było sporo bugów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest tutaj ktos w stanie wytlumaczyc mi walke w parterze?  :sweat:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do parteru to czesto jest tak ze po prostu wciskajac L3 uciekamy wstajac do stojki. zanim cokolwiek nam sie stanie w parterze juz nas tam nei ma;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na to akurat jest bardzo prosty i sprawdzony sposób ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic o kolejnej UFC :sad:

To sobie poczekamy

Też liczyłem na zapowiedź nowego UFC lub Fight Nighta. No cóż trza czekać... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi