TomekZ 0 Napisano 16 Marzec 2015 Ja czasami zagram, ale nie idzie mi najlepiej :P jak chcesz mnie obić to zaproś :) ID: zaziab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fin3st19 31 Napisano 16 Marzec 2015 Ja też mogę zagrać, a przy okazji wbić trofik Rivarly :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 18 Marzec 2015 Jak ktoś chce mnie pobic to dodawajcie:-D. P.s Joanne Jędrzejczyk mogliby dodac. W koncu mistrzyni Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 18 Marzec 2015 Jak ktoś chce mnie pobic to dodawajcie:-D. P.s Joanne Jędrzejczyk mogliby dodac. W koncu mistrzyni Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Musieliby całą wagę dodać. Możliwe, ale mało realne, zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 18 Marzec 2015 Raczej w kolejnej części JJ dodadzą :P Gdzieś czytałem, że już więcej update'ów z nowymi zawodnikami ma nie być w tej części. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Marzec 2015 Obecna gra jest już ukończona , ostatnie DLC wyszły, więc nic już nie dodadzą Znające EA niedługo będzie info o nowej odsłonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 19 Marzec 2015 Czy z zawodnikami którzy doszli we wszystkich DLC możemy walczyć w karierze? Dołączam się do pytania. Pytałem już o to kilka razy i nikt nie odpowiedział. A przecież to banalne pytanie dla kogoś kto ma tą grę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thetruth90 15 Napisano 19 Marzec 2015 W karierze mozna walczyc tylko stworzonym zawodnikiem , gra przeciwko AI w ogolę nie cieszy a sam tryb jest slaby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 19 Marzec 2015 (edytowane) W karierze mozna walczyc tylko stworzonym zawodnikiem , gra przeciwko AI w ogolę nie cieszy a sam tryb jest slaby. Poprawie troche to pytanie. Chodzi o to czy z zawodnikami z dlc mozna walczyc w karierze ? A nie czy mozna walczyc nimi. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edycja: Jako że nikt nie wie, lub nie raczy podzielić się swoją wiedzą, odpowiedziałem sobie sam i wczoraj kupiłem UFC. I tak z zawodnikami z DLC można walczyć w karierze. A co do samej gry to jestem po kilku godzinach mocno rozczarowany. System sterowania w ogóle mi nie leży w porównaniu do poprzednich UFC od THQ jest bardzo chaotyczny zwłaszcza jeśli chodzi o o klincz i parter. Ogólnie chyba sobie muszę odpuścić nowe gry na jakiś czas bo w tym miesiącu nabyłem UFC, AC:Unity i DA:Inkwizycja i każda gra mnie rozczarowała. AC pójdzie na allegro, ale niestety UFC i DA to wersje cyfrowe więc kasa przepadła. Wracam do NBA 2K15 :) Edytowane 21 Marzec 2015 przez rosomakoborsuk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NPK_PACMAN 9 Napisano 25 Marzec 2015 (edytowane) Ja tez chętnie pogram małe sparingi, tylko że jestem przeważnie dopiero ok. 22 PS. Ogólnie sądzę że gra jest dobra i zmiany które wprowadzili łatkami są naprawdę dobre. Na necie prawie w ogóle nie spotykam spamerów kopania w nogę itp. myślę że teraz już grają przede wszystkim fani UFC i podoba mi się to że coraz częściej wybierają mniej znane postacie.}Właściwie nigdy nie ma problemu ze znalezieniem przeciwnika - wiadomo że różni się zdążają ale trzeba trochę pograć i okazuje się że na każdego jest sposób - pytanie czy wypatrzysz luki w obronie, a może wciągniesz kogoś w zasadzkę. Najważniejsze to kontrolować staminę i potrafić dostosować się do przeciwnika, a nie łupać ciągle haymakery czy inne super punche.@rosomakoborsuk - przyznam że nie zgodzę się z Twoją opinią że system sterowania jest chaotyczny w porównaniu do ver. THQ - jest prawie identyczny (i dobrze) ale w klinczu i parterze zawsze najbardziej liczy się wyczucie czasu na swój ruch, w grach od THQ były uboższe animacje więc było łatwiej się wstrzelić... po prostu trzeba planować to co się tam robi i nie siłować się (reversal) jak widzisz że ktoś dobrze cię blokuje. owszem nie jest to gra z kategorii przykuwających do telewizora na kolejne tygodnie ale zawsze chętnie zagram walkę czy dwie bo widowiskowe knock outy cieszą mnie jak dziecko nawet jak to mnie oprawiają. Po prostu trzeba grać ze świadomością, że wbrew pozorom nie jest to typowa młócką na oślep tylko wręcz przeciwnie trzeba mądrze dysponować ciosami i tutaj każdy ma pole do wprowadzenia swojej taktyki. Edytowane 25 Marzec 2015 przez NPK_PACMAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 25 Marzec 2015 Nie no próbowałem dzisiaj znowu, włączyłem sobie nawet poziom very easy i dupa, nie ogarniam parteru. Przejścia to jakaś tragedia, ja ćwiartkę w jedną stronę a zawodnik reaguje całkiem inaczej lub w ogóle, jak już uda się zdobyć "full mount" to dosłownie po sekundzie mój zawodnik sam oddaje tą pozycje, przeciwnik z każdej pozycji potrafi zrobić reversal. Próba zablokowania pozycji też prawie nigdy nie zadziała. W poprzednie UFC kochałem parter a tutaj po prostu go nienawidzę. Jak ktoś ma link do jakiegoś fajnego poradnika to poproszę bo jak na razie to jest to jakaś kpina dla mnie. A sterowanie w parterze pomimo że opartę na ćwiartkach itp, jest całkiem inne i może przez moje nawyki i pamięć mięśniową nie idzie mi totalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martbdg 6 Napisano 26 Kwiecień 2015 Jak jest u Was zpłynnościa tej gry? U mnie gra ściągnięta z PSStore czasami nieźle przytnie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 14 Maj 2015 cena po obnizce zacheca:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 14 Maj 2015 cena po obnizce zacheca:D Dokładnie, mógłby ktoś się wypowiedzieć jak obecnie wygląda gra? Bo z tego co pamiętam na premiere było sporo bugów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 14 Maj 2015 Ja mam grę od premiery i nigdy żadnych bugów nie uświadczyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 26 Maj 2015 Ja kupilem w ravbatowej cenie i gra smiga az milo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlodyhr 0 Napisano 28 Maj 2015 Czy jest tutaj ktos w stanie wytlumaczyc mi walke w parterze? :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 28 Maj 2015 https://www.youtube.com/watch?v=nzbiSU7yZ5I Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 28 Maj 2015 co do parteru to czesto jest tak ze po prostu wciskajac L3 uciekamy wstajac do stojki. zanim cokolwiek nam sie stanie w parterze juz nas tam nei ma;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 28 Maj 2015 Na to akurat jest bardzo prosty i sprawdzony sposób ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlodyhr 0 Napisano 28 Maj 2015 @toreso Dzięki wielkie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Czerwiec 2015 Nic o kolejnej UFC :( To sobie poczekamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 16 Czerwiec 2015 Nic o kolejnej UFC To sobie poczekamy Też liczyłem na zapowiedź nowego UFC lub Fight Nighta. No cóż trza czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFeKkG 56 Napisano 20 Sierpień 2015 Gra ktoś jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 20 Sierpień 2015 Ja grywam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach