Cziczaki 95 Napisano 25 Listopad 2013 Jednak gimba, tyle błędów... BTW. Jaka ogromna "ilosc" ludzi "sprzedala" "sowje" ps3 kiedy premiery na PS3 jeszcze będą? Liczby proszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 25 Listopad 2013 Nie chodzi jaka gra to oferje bo nawet w NFS bylo to rozwiazane lepiej chodzi o to ze ten tryb zostal pozostawiony sam sobie a tworzenie samemu sobie jakis tam zawodow zapisywanych na kartce jest smieszne w tych czasach gdzie powinno byc wszystko zrobione przez tworcow gry.Poprostu podeszli niepowaznie do tematu i tyle mam nadzieje ze kiedys sie to zmieni i nie bedzie single race only. Co bedzie oferować w temacie online GT6? Społeczność Gracze mogą tworzyć własne kluby, komunikować się ze sobą za pośrednictwem forów i organizować zawody dla ich członków. Istnieje możliwość wyboru pomiędzy prywatnym klubem wyścigowym a klubem publicznym, dostępnym dla każdego. Poczekalnia Istnieje możliwość utworzenia otwartego pokoju maksymalnie dla 16 graczy, a następnie uczestnictwa w zawodach sieciowych. Możesz stworzyć własny pokój lub dołączyć do istniejącego. Obecnie możliwe jest także organizowanie wielu zawodów rozgrywających się jedne po drugich. Coś mi sie wydaje że Twoja wiedza nt. tego co będzie w GT6 jest dosyć znikoma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 25 Listopad 2013 Nie znikoma poprostu po tym co zobaczylem do tej pory przestalem sie interesowac ta gra.Jak pisalem place wymagam,a ta gra mnie nie satysfakcjonuje.Wiec przepraszam ze mi sie nie podoba bo wymagam....Juz pisalem jezeli was to zadawala to wasza sprawa,a ktytykowanie kogos za to ze cos zlego powiedzial na temat danej gry to dopiero gimbaza....:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 25 Listopad 2013 No, jeżeli wolisz Shifta to sporo wyjaśnia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 25 Listopad 2013 No, jeżeli wolisz Shifta to sporo wyjaśnia :) No Shifta robili dwa lata i jeździ się wybornie, a GT5 umownie 5-6 lat i widać o wiele za mało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 25 Listopad 2013 Bez sensu nigdzie nie pisalem ze wole shiffta,poprostu jestem obiektywny w przeciwienstwie do niektorych potrafie powiedziec ze dana gra czy cos w niej mi sie nie podoba choc jestem fanem serii.Tym sie roznimy ze nie jestem slepo zapatrzony w cos z nazwa GT w tytule,a dla niektorych to mogli by wlozyc tam g...... i dalej byli by zadowoleni.Ale do obiektywizmu trzeba dorosnac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 25 Listopad 2013 No Shifta robili dwa lata i jeździ się wybornie, a GT5 umownie 5-6 lat i widać o wiele za mało Wybornie powiadasz? Ok ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 25 Listopad 2013 Bez przesady, każde auto poprawili, nie zostawiają takich samych jak było w GT5, widać różnicę, po prostu nie każde auto ma zrobione wnętrze. Zdefiniuj jeszcze co znaczy TOPOWE. Niektóre auta wyglądają lepiej niż w GT5 (toyota 2000gt), ale niektóre nadal wyglądają kiepsko (patrz. światła stopu w 3000gt parę stron temu) Topowe znaczy z najwyższej półki pod względem osiągów, nie wyglądu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 25 Listopad 2013 Zamówiłem GT6 preorder na PSN. :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 25 Listopad 2013 PAWEL_VIP, nie wiem czy zauważyłeś ale oceniłeś już GT6, a do premiery jeszcze daleko. Ale możesz już pisać recenzję, chętnie ją przeczytamy. medmaxx, no i widzisz, różne definicje topowych są. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 25 Listopad 2013 No Shifta robili dwa lata i jeździ się wybornie, a GT5 umownie 5-6 lat i widać o wiele za mało w Motorstorm RC też jeździ się wybornie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 25 Listopad 2013 w Motorstorm RC też jeździ się wybornie ;) Co kto lubi. Mówimy o symulatorach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 25 Listopad 2013 Auta są, tylko trzeba sobie ludzi poszukać na takie ściganie się w klasach WTCC czy DTM. Szczerze powiem że nie widziałem W GT5 Seat Leon chociaż (06r) albo Chevrolet Cruz czy BMW 320si. A do realistycznego DTM też brakuje np. Audi A4,A5 Mercedes C-klass Czy BMW M3 mówię o w miarę rozsądnych rocznikach 2008-09 bo jak wiemy gra została wydana w 2010r zobaczymy w GT6 jak będzie na pewno uda się zrobić serię GT3 :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 25 Listopad 2013 (edytowane) Ludzie się umawiają na zawody to podają listę: - Samochody turystyczne klasy WTCC i DTM - szczegółowa lista poniżej: Alfa Romeo 155 2.5 V6 TI Touring Car '93 Audi A4 Touring Car '04 Audi Abt Audi TT-R Touring Car '02 BMW 320i Touring Car '03 BMW M3 GTR Race Car '01 Honda Integra TYPE R Touring Car[p] Lexus IS F Racing Concept '08 Mazda Atenza Touring Car Mazda Mazda6 Touring Car Mercedes-Benz 190 E 2.5 - 16 Evolution II Touring Car '92 Mercedes-Benz CLK Touring Car '00 Mitsubishi FTO Super Touring Car Opel Astra Touring Car (Opel Team Phoenix) '00 Opel Calibra Touring Car '94 Subaru IMPREZA Super Touring Car Toyota ALTEZZA Touring Car Vauxhall Astra Super Touring Car '00 Vauxhall Calibra Super Touring Car '94 Może dodadzą coś więcej. Edytowane 25 Listopad 2013 przez Cziczaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 25 Listopad 2013 Wiem że takie auta są dostępne ale to trochę wieje Historią :D a przydało by się coś świeżego dobra bo zaśmiecamy temat :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 25 Listopad 2013 Jeden numer ^_^ http://www.vgchartz.com/preorders/41602/USA/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 26 Listopad 2013 (edytowane) Po Ayrtonie, teraz Hudson Hornet dla GT6 http://www.gtplanet.net/mario-andretti-featured-in-gran-turismo-6-first-love-interactive-campaign/ Kto jeszcze? ;) Edytowane 26 Listopad 2013 przez NERVUS_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 26 Listopad 2013 Dobre :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
micromic 2 Napisano 26 Listopad 2013 (edytowane) wyborne gran turismo sziks Edytowane 26 Listopad 2013 przez micromic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 26 Listopad 2013 Panowie czy jest juz określona cała lista samochodów jakie będą w GT6? Jakie będą róznice pomiędzy GT5 a GT6? Czy tuning mechaniczny i wizualny będzie rozszerzony? Sorry jeżeli pytania już były;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 26 Listopad 2013 Panowie czy jest juz określona cała lista samochodów jakie będą w GT6? Jakie będą róznice pomiędzy GT5 a GT6? Czy tuning mechaniczny i wizualny będzie rozszerzony? Sorry jeżeli pytania już były;) 1. http://www.gran-turismo.com/local/jp/data1/products/gt6/carlist_en.html 2. Wszystkiego będzie więcej, wszystko będzie lepsze w porównaniu do GT5 (nie wiadomo jak loadingi ;) ) 3. Wcześniej w którymś wywiadzie Kaz wspominał o tym, że w GT6 do każdego auta będą dopasowane części aero, poza tym możliwość wyboru rozmiarów felg. O mechanicznym na razie nic nie wiadomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 26 Listopad 2013 Co kto lubi. Mówimy o symulatorach. Mówimy o Shifcie, a nie o symulatorach. Chyba nikt nie nazywa Colinów symulatorami rajdów :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 26 Listopad 2013 (edytowane) Wcześniej jakieś plotki były że skasowali jakąś trasę z GT5, a ostatnio zaczęli usuwać obrazki z takim dziwnym wąskim bolidem, coś jeszcze pewnie wytną. A części aero nie będą do każdego auta tylko dla większości. Edytowane 26 Listopad 2013 przez Cziczaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 26 Listopad 2013 Mówimy o Shifcie, a nie o symulatorach. Chyba nikt nie nazywa Colinów symulatorami rajdów :P Prędzej Shiftowi do symulacji niż Colinom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 26 Listopad 2013 Na neogaf-ie pojawiła się informacja jakoby gra weszła właśnie w status golda ;) Co do tuningu i modyfikacji z oficjalnej strony granturismo ;) http://www.gran-turismo.com/images/c/i1ITZpwGIvdLudB.jpg http://www.gran-turismo.com/images/c/i1c4KC7eRLP3i.jpg http://www.gran-turismo.com/images/c/i1GZ4rGQfsJPe8c.jpg Deltawing czyli ten dziwny wąski bolid został usunięty z gry z powodów problemów Nissana i kogoś tam. Tu można o tym poczytaćhttp://www.gtplanet.net/nissan-deltawing-removed-from-gt6-website-car-list/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach