Ragnarok 0 Napisano 16 Grudzień 2013 Witam. Mam pytanie o tryb kariery i Puchar Zabytkowych Samochodów. Czy ktoś zrobił to na złoto, ale uczciwie nie mając 20 mln kredytów i zakupionego najlepszego samochodu do tego wyścigu. Jeśli ktoś to wygrał to proszę o podpowiedź jakim samochodem ten event zaliczył ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graGITARA 24 Napisano 16 Grudzień 2013 Witam. Mam pytanie o tryb kariery i Puchar Zabytkowych Samochodów. Czy ktoś zrobił to na złoto, ale uczciwie nie mając 20 mln kredytów i zakupionego najlepszego samochodu do tego wyścigu. Jeśli ktoś to wygrał to proszę o podpowiedź jakim samochodem ten event zaliczył ? mam nadzieje, że nie będziecie na mnie patrzećjak na trola który przekleja tematy z innego foru ale tutaj nie można tworzyć nowych tematów dla serii gt6 i jest ciężko więc po raz ostatni posłuże się linkami i cytatami z innego forum, na którym uzytkownicy mogą dzielić się opiniami i wrażeniami ;) NATIONAL B - CLASSIC SPORTS CAR SERIES Car: Plymouth Ghia XNR '60 Mods: None Race 1: Easy.Note the car is slow to gather speed but top speed faster than others in the field Race 2: Easy. Race 3: Easy. calość tutaj w dwóch częściach: http://www.gtplanet.net/forum/threads/look-ma-no-wallet-0-25-in-17000-credits.292170/ part 2: http://www.gtplanet.net/forum/threads/look-ma-no-wallet-25-50-in-0-credits-17000-total.292257/ chyba o to chodzilo? znikam tyrać, do zobaczenia na torach wieczorem. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 16 Grudzień 2013 Zastanawiał się ktoś czemu PD podniosło limit Cr. z 20 do 50mln ? Na obecnym etapie gry (10 dni) na bank nikt nie jest w stanie dobić do tych 20mln... ba, nawet 10mln to już wyczyn 24/7 przy konsoli. Nie chcę krakać ale to może być właśnie sposób na glitcha. Wypuszczą kolejną łatkę "po cichu", która nie będzie informowała o zmianach. Jedna już jest zaraz po 1.01. Gra wykmini delikwenta z 20+ i ....... reset garażu ? Ban konta ? Czasowy ban ? Albo inny ZONK.... To są tylko domysły , nie żadne potwierdzone info..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graGITARA 24 Napisano 16 Grudzień 2013 (edytowane) oczywiście, że mogą ukrarać ludzi za glitcha, nie widzę związku ze zwiększeniem limitu kredytów. jest 100 inny sposóbw na rozpoznanie kto ma za dużo. problem w tym, ze gdyby chcieli ukarać ludzi za to to nie wielu by zostało do gry online, ten glitch jest tak popularny, że śmiem twierdzić ze połowa ludzi to zrobiła. ba cześć pisze, że tylko dlatego zdecydowało sie na zakup gry bo inaczej musialoby grindować do późnej starości. PD samo by sobie strzeliło w kolano. zresztą inforamcje o tym jak zarobić łatwą kase są na oficjalnych serwisach i PD nic z tym nie robi, imo to więcej znaczy niż zwiększenie limikut z 20 do 50 baniek. no ale każdy musi sam przekalkulować ryzyko. poza tym gra jest tak krótko na rynku, ze nawet jak miałbym zaczynać od zera to i tak warto podjąć ryzyko. a bana na ps3 nie mogą dać bo to w ogóle byłaby masakra dla SONY EDIT: nie rozumiem tez argumentu, że łatwa kasa psuje tryb kariery. sam sobie obniżam limit PP i zmieniam opony na -1 w stosunku do wymagań. korzystam w trybie kariery tylko z fur, które dostaje w prezencie. ale po skończeniu tego krótkiego jakby nie patrzeć tryby chcę mieć co testować w trybie TimeTrial i online. mi 7 baniek któe można mieć maxymalnie po zakończonej karieże nie wystarcza na auta za które zapłaciłem już 220pln kupując pudełko. co gorsza PD nawet jak teraz eventy dobrze płatne wypuści to z punktu widzenia PR jest już przegrane bo to nei będzie ich inicjatywa tylko reakcja na glitcha. strasznie słabo to rozegrali ale moim zdaniem ten glitch może im zwiększyć sprzedaż i ogólne zadowolenie graczy :) co zrobią czas pokaże. Edytowane 16 Grudzień 2013 przez graGITARA 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 16 Grudzień 2013 (...) A dzisiaj pojawił się nowy błąd - "Nie można rozpocząć tego wyścigu. Informacje o wyścigu są niepoprawne" :blink:(...) U mnie pojawiło się to przed chwilą.... wnerwiające, nie można pojechać żadnego wyścigu.... Ale można to "naprawić".... :yes: 1. Wlazłem do ONLINE, stworzyłem pokój prywatny na 1 wyścig w pojedynkę i zaraz wyszedłem (może na publicznym też działa ?) 2. Odpaliłem wyścig już zaliczony... działał... no to odpaliłem niezaliczony .... i ..... działa :yes: Możliwe, że punkt 2 jest zbędny.... nie testowałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 16 Grudzień 2013 U mnie pojawiło się to przed chwilą.... wnerwiające, nie można pojechać żadnego wyścigu.... Ale można to "naprawić".... :yes: 1. Wlazłem do ONLINE, stworzyłem pokój prywatny na 1 wyścig w pojedynkę i zaraz wyszedłem (może na publicznym też działa ?) 2. Odpaliłem wyścig już zaliczony... działał... no to odpaliłem niezaliczony .... i ..... działa :yes: Możliwe, że punkt 2 jest zbędny.... nie testowałem... U mnie pomógł reset konsoli, albo gra odpalona od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 16 Grudzień 2013 U mnie pomógł reset konsoli, albo gra odpalona od nowa. GT odpalałem ponownie i nic się nie zmieniło...tzn. nie pomogło. Nie restartowałem PS3 ... może to jest dobry sposób ale ONLINE chyba trochę szybciej ....? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 16 Grudzień 2013 Witam. Mam pytanie o tryb kariery i Puchar Zabytkowych Samochodów. Czy ktoś zrobił to na złoto, ale uczciwie nie mając 20 mln kredytów i zakupionego najlepszego samochodu do tego wyścigu. Jeśli ktoś to wygrał to proszę o podpowiedź jakim samochodem ten event zaliczył ? Ja dwukrotnie przejechałem to na złoto raz Challengerem R/T Race Car '70 oraz Camaro Z28 Race Car '69, choć tym drugim jest dość ciężko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 16 Grudzień 2013 Cziczaki, możesz już spokojnie biec po GT6 http://www.gtplanet.net/mario-andrettis-48-hudson-comes-to-gt6-on-december-19th/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 16 Grudzień 2013 Od przyszłego roku zaczynam biegać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sunnyluk 7 Napisano 17 Grudzień 2013 Panowie szybko pytanko mam: czy dodatki z cyfrowej wersji Anniversary działają również na kontach głównych osób składających się na wspólne kupno, czy tylko na koncie składkowym??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon999 2 Napisano 17 Grudzień 2013 Pytanie do osób, które sobie "dorobili" 20 baniek: Czy jak mam np uzbierane już 2mln i skorzystam z tej możliwości na koncie będę miał 20 baniek czy 20+2 moje już uzbierane? Kusi skorzystanie z tego rozwiązania choćby po to żeby kiedyś, po ukończeniu wszystkich zawodów mieć sianko na swoje wymarzone furki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 17 Grudzień 2013 (edytowane) Panowie szybko pytanko mam: czy dodatki z cyfrowej wersji Anniversary działają również na kontach głównych osób składających się na wspólne kupno, czy tylko na koncie składkowym??? Każdy kto kupił będzie miał te dodatki na swoim koncie głównym Pytanie do osób, które sobie "dorobili" 20 baniek: Czy jak mam np uzbierane już 2mln i skorzystam z tej możliwości na koncie będę miał 20 baniek czy 20+2 moje już uzbierane? Kusi skorzystanie z tego rozwiązania choćby po to żeby kiedyś, po ukończeniu wszystkich zawodów mieć sianko na swoje wymarzone furki:) Będziesz miał "tylko" te 20 baniek bo w wersji 1.00 mozna mieć maksymalnie 20 baniek na koncie . Więc najlepiej kup sobie coś za te 2 miliony które masz Edytowane 17 Grudzień 2013 przez Sycho Sid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
True67 4 Napisano 17 Grudzień 2013 2. Czy dalej na 2 graczy mamy określoną liczbę samochodów ulubionych czy jak w GT4 możemy wybierać ze wszystkich zakupionych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 17 Grudzień 2013 Muszę się Wam pochwalić że udało mi się wbić platynę w GT6, zajęło mi to 54 godziny. W porównaniu z piątką ta platyna to bułka z masłem. Bez uciekania się do przekrętów udało mi się na razie stworzyć kolekcję ponad stu aut wśród których znalazły się auta takie jak FXX, Veyron, R18, Zonda R, Hyuara, wszyskie auta GT3, nowe GT500, 300 o tańszych nie wspominając. Starałem się kupować wszystkie auta których nie było w GT5 i w miarę możliwości każdy wyścig jechać innym autem. Nie krytykuję tych którzy idą na skróty, chce tylko powiedzieć że bez tego też można grać. Mi nie są potrzebne Race Cary za 20 mln, najeździłem się nimi w GT5 gdzie w garażu miałem wszystkie auta dostępne w grze. Swoją drogą nie kończę swojej przygody z GT6 i pewnie dojdą jakieś sezonówki czy Bspec więc będzie jeszcze okazja odłożyć Credytów na droższe autka. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graGITARA 24 Napisano 17 Grudzień 2013 (edytowane) gucio ile godzin spędziłeś za kółkiem i ile km przejechałeś żeby platyne cyknąć? ile kasy zarobiłeś? :) możesz podejżeć staty? Edytowane 17 Grudzień 2013 przez graGITARA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 17 Grudzień 2013 Nie mam teraz dostępu do konsoli ale na sto procent mam przejechane 13000 km bo za przejechane 12800 wpadło mi ostatnie trofeum "Autobahna opanowana". Za kółkiem spędziłem 54 godziny a zarobku dokładnie nie pamiętam ale kilkanaście milonów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 17 Grudzień 2013 Którym się włącza światła i zmienia krótkie-długie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 17 Grudzień 2013 Mi zostało do platyny przejechanie kilometrów i jakieś 50 gwiazdek. O ile platyna w GT5 to 9/10 tutaj jest 2/10, oprócz zainwestowania czasu nie ma w tej grze nic wymagającego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapol 10 Napisano 17 Grudzień 2013 (edytowane) Ale z Was kozaki takie proste takie łatwe a ja się męcze żeby goodwood zrobić na złoto jak .... i tak samo z żeby mieć licencje wszystkie złote... a te pachołki to dopiero mnie wkur... Na ktorym torze znajdują się te bandy za które dostane trofeum jak uderze w kolorze okładki GT ? Edytowane 17 Grudzień 2013 przez skapol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery_GT 24 Napisano 17 Grudzień 2013 (edytowane) Nie wiem czy chcesz mieć zabawę z szukaniem więc daje etapami :P: Mount Panorama ostatni zakręt za jedną z band w uliczce na wprost Edytowane 17 Grudzień 2013 przez Ksawery_GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapol 10 Napisano 17 Grudzień 2013 Nie wiem czy chcesz mieć zabawę z szukaniem więc daje etapami :P: Mount Panorama ostatni zakręt za jedną z band w uliczce na wprost Dzięki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 17 Grudzień 2013 A udało sie komuś zrobic goodwood na złoto tym wariotem redbullem? Ja nie daje rady ten czas tam jest masakryczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 17 Grudzień 2013 (edytowane) A udało sie komuś zrobic goodwood na złoto tym wariotem redbullem? Ja nie daje rady ten czas tam jest masakryczny Ja przed starciem z tym monstrem przygotowałem się psychicznie na trudne zadanie pamiętając przeprawę w GT5, postawiłem czteropak koło konsoli i... nawet jednej puszki nie otworzyłem, złoto wpadło za drugim czy trzecim przejazdem z bodajże sekundową przewagą. :) Edytowane 17 Grudzień 2013 przez Gucio79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapol 10 Napisano 17 Grudzień 2013 Dlatego mnie to wkurza bo mega trudno pozdobywać wszędzie złota... wręcz chyba nierealne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach