firemann 0 Napisano 12 Maj 2008 u mnie nod wywala trojana przy probie pobrania tego pliku, tzn nawet licznik nie doszedl do konca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetBe 1 Napisano 13 Maj 2008 Myzyka swietna budzi podobny klimacik co w Syndycate wars i deus ex . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 13 Maj 2008 to znalazlem na jednym z for, nie pamietam za bardzo na jakim W kazdym razie, to ponoc odpowiedz z DICE (pytanie o muzyke z trailera) Hi Stefan,Great to hear that you like it ? we like it too! The music is a part of the soundtrack for the game specifically commissioned by DICE, and produced by well-known music industry producers. That?s all we can say right now. It will be available closer to the launch of the game. Kind regards, DICE A tu macie fanowska przerobke ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 10 Lipiec 2008 Cztery nowe fotki http://buttonmasher.co.nz/2008/07/10/4-new...ge-screenshots/ i Story Trailer http://www.n4g.com/ps3/News-167639.aspx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breaker 14 Napisano 13 Lipiec 2008 Dla mnie bomba! Ta gra napewno znajdzie sie u mnie na pułce. No i muza konkret. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 14 Lipiec 2008 Dla mnie bomba! Ta gra napewno znajdzie sie u mnie na pułce. No i muza konkret. U mnie tez, stanie zaraz obok slownika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 14 Lipiec 2008 Czyżby trofea i Home? Oto co powiedział Owen O'Brien z DICE, gdy został zapytany o możliwość współpracy Mirror's Edge z Home. "Yes. We're looking at Home and trophy support." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 14 Lipiec 2008 Kiedy premiera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetBe 1 Napisano 17 Lipiec 2008 http://www.sendspace.com/file/5g6lhe tu macie chyba lepsiejsza wersje muzyczki ;* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 28 Lipiec 2008 4-minutowy gameplay: >KLIK< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 28 Lipiec 2008 Kiedy premiera? Nie jestem pewien na 100%, ale chyba październik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 28 Lipiec 2008 Wiki podaje 11 listopada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michi 1 Napisano 3 Sierpień 2008 Witam. Chciałem przedstawić prezentacje gry Mirror's Edge, trwa ona 30 min i jest w języku hiszpańskim (ale obejrzeć można) http://www.vimeo.com/1447981?pg=embed&sec=1447981 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noocnik 0 Napisano 3 Sierpień 2008 nie wiem dlaczego.. ale tak jakoś skojarzył mi się ten gameplay z pierwszym half life'em Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 3 Sierpień 2008 Boję się, że sterowanie będzie przypadkowe. Tzn. czasami postać będzie robiła inna rzecz niż tą którą byśmy chcieli. Podnobnie to miało miejsce w SKATE. Pożyjemy zobaczymy. Czekam na demo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noocnik 0 Napisano 3 Sierpień 2008 no podobno tak ma być właśnie.. tzn. akcje sie będą dostosowywać do sytuacji czy coś. tak przynajmniej by wynikało z wywiadu z którymś z twórców gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 3 Sierpień 2008 podobno za większość czynności ma odpowiadać jeden klawisz. Ale gra super się zapowiada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 1 Napisano 3 Sierpień 2008 nie wiem dlaczego.. ale tak jakoś skojarzył mi się ten gameplay z pierwszym half life'em Odniosłem to samo wrażenie Gra może być dobra. Liczę chociaż na długą rozgrywkę bo większość gier jest na max 6 godzin. HL 1 i 2 były dość długie. Ponad 10 godzin by mi wystarczyło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michi 1 Napisano 3 Sierpień 2008 Odniosłem to samo wrażenie Gra może być dobra. Liczę chociaż na długą rozgrywkę bo większość gier jest na max 6 godzin. HL 1 i 2 były dość długie. Ponad 10 godzin by mi wystarczyło To kup sobie The Orange Box Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czekers_ 0 Napisano 5 Sierpień 2008 nie wiem dlaczego.. ale tak jakoś skojarzył mi się ten gameplay z pierwszym half life'em Nic dziwnego - wyludnione środowisko, przeciwnicy w tajemniczych, czarnych strojach z maskami. To właśnie teren "działań" bardziej niż ogólna koncepcja gry zachęca mnie do śledzenia informacji o tytule. Miasto sprawia proste wrażenie - "jest tak fajnie, że aż podejrzanie". Do tej pory takie coś pojawiło się tylko w serii The Sims Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 24 Sierpień 2008 ''Jak się okazuje, prawdopodobnie Mirror’s Edge w pierwszej kolejności ukaże się na PS3 i przez pewien czas pozostanie exclusivem dla tej konsoli. Natomiast posiadacze pozostałych platform otrzymają grę w późniejszym, bliżej nieokreślonym terminie. Taką przynajmniej informację podał szef Sony Computer Entertainment Europe, David Reeves, niemieckiemu serwisowi Heise. Jak na razie wydawca Mirror’s Edge, firma Electronic Arts, nie wypowiedział się w tej kwestii.'' ~~ gry-online.pl ~~ Zawsze coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 24 Sierpień 2008 Nie siedzę w tym temacie bo gra mi się średnio podoba ale jedynym plusem tego może być to że została napisana na ps3 i zostanie przekonwertowana na inne platformy, co wyeliminuje wszelkie niedociągnięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 24 Sierpień 2008 Boje się, że to będzie gra na 10 godzin, dodatkowo pi jednym ukończeniu, nie będzie po co wracać do ME. Gra nie posiada multiplayera i to jest dość poważny minus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
legileg 2 Napisano 24 Sierpień 2008 Znakomita większość najlepszych gier trwa 10-20 godzin. I co z tego? Mają trwać w nieskończoność? A multi to tylko i wyłącznie dodatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 25 Sierpień 2008 Niech trwa nawet 8h - jeśli da nam nowe wrażenia (takie jakich jeszcze nie było w grach) to płakał nie będę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach