firemann 0 Posted May 12, 2008 u mnie nod wywala trojana przy probie pobrania tego pliku, tzn nawet licznik nie doszedl do konca Share this post Link to post Share on other sites
ZetBe 1 Posted May 13, 2008 Myzyka swietna budzi podobny klimacik co w Syndycate wars i deus ex . Share this post Link to post Share on other sites
Xiem 1 Posted May 13, 2008 to znalazlem na jednym z for, nie pamietam za bardzo na jakim W kazdym razie, to ponoc odpowiedz z DICE (pytanie o muzyke z trailera) Hi Stefan,Great to hear that you like it ? we like it too! The music is a part of the soundtrack for the game specifically commissioned by DICE, and produced by well-known music industry producers. That?s all we can say right now. It will be available closer to the launch of the game. Kind regards, DICE A tu macie fanowska przerobke ;] Share this post Link to post Share on other sites
przem_2010 1 Posted July 10, 2008 Cztery nowe fotki http://buttonmasher.co.nz/2008/07/10/4-new...ge-screenshots/ i Story Trailer http://www.n4g.com/ps3/News-167639.aspx Share this post Link to post Share on other sites
Breaker 14 Posted July 13, 2008 Dla mnie bomba! Ta gra napewno znajdzie sie u mnie na pułce. No i muza konkret. Share this post Link to post Share on other sites
Fayabusa 7 Posted July 14, 2008 Dla mnie bomba! Ta gra napewno znajdzie sie u mnie na pułce. No i muza konkret. U mnie tez, stanie zaraz obok slownika Share this post Link to post Share on other sites
przem_2010 1 Posted July 14, 2008 Czyżby trofea i Home? Oto co powiedział Owen O'Brien z DICE, gdy został zapytany o możliwość współpracy Mirror's Edge z Home. "Yes. We're looking at Home and trophy support." Share this post Link to post Share on other sites
ZetBe 1 Posted July 17, 2008 http://www.sendspace.com/file/5g6lhe tu macie chyba lepsiejsza wersje muzyczki ;* Share this post Link to post Share on other sites
Fayabusa 7 Posted July 28, 2008 4-minutowy gameplay: >KLIK< Share this post Link to post Share on other sites
ONE 698 Posted July 28, 2008 Kiedy premiera? Nie jestem pewien na 100%, ale chyba październik. Share this post Link to post Share on other sites
misiopuchatek 0 Posted July 28, 2008 Wiki podaje 11 listopada. Share this post Link to post Share on other sites
Michi 1 Posted August 3, 2008 Witam. Chciałem przedstawić prezentacje gry Mirror's Edge, trwa ona 30 min i jest w języku hiszpańskim (ale obejrzeć można) http://www.vimeo.com/1447981?pg=embed&sec=1447981 Share this post Link to post Share on other sites
noocnik 0 Posted August 3, 2008 nie wiem dlaczego.. ale tak jakoś skojarzył mi się ten gameplay z pierwszym half life'em Share this post Link to post Share on other sites
Astarot 52 Posted August 3, 2008 Boję się, że sterowanie będzie przypadkowe. Tzn. czasami postać będzie robiła inna rzecz niż tą którą byśmy chcieli. Podnobnie to miało miejsce w SKATE. Pożyjemy zobaczymy. Czekam na demo. Share this post Link to post Share on other sites
noocnik 0 Posted August 3, 2008 no podobno tak ma być właśnie.. tzn. akcje sie będą dostosowywać do sytuacji czy coś. tak przynajmniej by wynikało z wywiadu z którymś z twórców gry. Share this post Link to post Share on other sites
Rafix 9 Posted August 3, 2008 podobno za większość czynności ma odpowiadać jeden klawisz. Ale gra super się zapowiada Share this post Link to post Share on other sites
Maras 1 Posted August 3, 2008 nie wiem dlaczego.. ale tak jakoś skojarzył mi się ten gameplay z pierwszym half life'em Odniosłem to samo wrażenie Gra może być dobra. Liczę chociaż na długą rozgrywkę bo większość gier jest na max 6 godzin. HL 1 i 2 były dość długie. Ponad 10 godzin by mi wystarczyło Share this post Link to post Share on other sites
Michi 1 Posted August 3, 2008 Odniosłem to samo wrażenie Gra może być dobra. Liczę chociaż na długą rozgrywkę bo większość gier jest na max 6 godzin. HL 1 i 2 były dość długie. Ponad 10 godzin by mi wystarczyło To kup sobie The Orange Box Share this post Link to post Share on other sites
czekers_ 0 Posted August 5, 2008 nie wiem dlaczego.. ale tak jakoś skojarzył mi się ten gameplay z pierwszym half life'em Nic dziwnego - wyludnione środowisko, przeciwnicy w tajemniczych, czarnych strojach z maskami. To właśnie teren "działań" bardziej niż ogólna koncepcja gry zachęca mnie do śledzenia informacji o tytule. Miasto sprawia proste wrażenie - "jest tak fajnie, że aż podejrzanie". Do tej pory takie coś pojawiło się tylko w serii The Sims Share this post Link to post Share on other sites
SDRaid 100 Posted August 24, 2008 ''Jak się okazuje, prawdopodobnie Mirror’s Edge w pierwszej kolejności ukaże się na PS3 i przez pewien czas pozostanie exclusivem dla tej konsoli. Natomiast posiadacze pozostałych platform otrzymają grę w późniejszym, bliżej nieokreślonym terminie. Taką przynajmniej informację podał szef Sony Computer Entertainment Europe, David Reeves, niemieckiemu serwisowi Heise. Jak na razie wydawca Mirror’s Edge, firma Electronic Arts, nie wypowiedział się w tej kwestii.'' ~~ gry-online.pl ~~ Zawsze coś Share this post Link to post Share on other sites
DaraS 506 Posted August 24, 2008 Nie siedzę w tym temacie bo gra mi się średnio podoba ale jedynym plusem tego może być to że została napisana na ps3 i zostanie przekonwertowana na inne platformy, co wyeliminuje wszelkie niedociągnięcia. Share this post Link to post Share on other sites
ONE 698 Posted August 24, 2008 Boje się, że to będzie gra na 10 godzin, dodatkowo pi jednym ukończeniu, nie będzie po co wracać do ME. Gra nie posiada multiplayera i to jest dość poważny minus. Share this post Link to post Share on other sites
legileg 2 Posted August 24, 2008 Znakomita większość najlepszych gier trwa 10-20 godzin. I co z tego? Mają trwać w nieskończoność? A multi to tylko i wyłącznie dodatek. Share this post Link to post Share on other sites
Allu 4 Posted August 25, 2008 Niech trwa nawet 8h - jeśli da nam nowe wrażenia (takie jakich jeszcze nie było w grach) to płakał nie będę. Share this post Link to post Share on other sites