Rafix 9 Napisano 6 Grudzień 2008 Przecena pewnie, bo mikołaj :D Tylko do poniedziałku niestety :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roki 0 Napisano 6 Grudzień 2008 Chyba się skuszę i jutro zamówię ;) Napiszcie mi plz czy ta gra jest dobra dla casuala ?? Jak jest rozwiązany system checkpointów, jakie odstępy?? Czy jak zginiesz zaczynasz level od początku?? Dzięki za szybkie odpowiedzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 6 Grudzień 2008 Ej, jak myślicie. Od czego zależy, czy EA tłumaczy swoje gry albo nie? Rzuca kości, czy gra kamień, papier, nożyczki? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Grudzień 2008 Tłumaczą te, które się zwrócą. ME takie nie jest. Narazie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 6 Grudzień 2008 Według mnie gra dobra dla każdego, ale jak na jeden raz to szybko mozna przelecieć xD. Checkpointy są często bardzo dobrze rozwiązane broń boże nie zaczynasz od początku bo nikt by nerwowo nie wytrzymal 1 chapteru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badi64 0 Napisano 7 Grudzień 2008 Panie, a co to za różnica. Na wersję PL nie masz co liczyć, bo jakby miała być to EA by ją wydało na premierze.Jest tanio, trzeba brać. No wiesz AC np w PL wyszedł dużo po premierze co prawda Polska wersja to totalna poracha no i to nie było EA tylko ubisoft. Ale tak naprawdę nigdy nic nie wiadomo. Pewno macie racje że ME nie jest z byt opłacalna produkcja żeby ja tłumaczyć ale myślę ze AC tez nie był bo kto miał ja kupić to kupił przed przetłumaczeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roki 0 Napisano 7 Grudzień 2008 Dzięki caballero ;) Wczoraj zagrałem sobie jeszcze raz w demo żeby się jeszcze raz podjarać się tą grą ;) Pamiętam jak zagrałem w nią pierwszy raz na targach w Lipsku to postanowiłem kupić dla niej PS3 a potem przyszły inne gry i jak już ME wyszło to te niepochlebne opinie troszeczkę zburzyły mój wyidealizowany jej obraz ale teraz na święta za taką cenę to warto się z nią pogodzić i dać Faith szansę ;) Jeśli chodzi o checkpointy chodziło mi o to czy wyłączając grę i wracając później do niej czy zaczynam chapter od nowa czy od ostatniego checkpointa, ale już wszystko jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesin 2 Napisano 7 Grudzień 2008 złożyłem sobie zamówienie na ultimie, 116,90 z wysyłką za pobraniem... dobra promocja, właśnie wróciłem z giełdy w katowicach i najtańsza kopia ME 150 złociszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 7 Grudzień 2008 Ej, jak myślicie. Od czego zależy, czy EA tłumaczy swoje gry albo nie? Rzuca kości, czy gra kamień, papier, nożyczki? :| Oni to chyba robią tak, jak ktoś już napisał. Polonizują to, na czym mają szanse zarobić - Fifa, NFS, DS. W ME nie zrobili lokalizacji i pewnie Bogu dziękują. Tu już pomijam przykład Polski, ale gra w skali globalnej, sprzedała się żałośnie słabo. Tydzień, czy dwa tygodnie temu, sprzedaż globalna gry na 2 konsole wynosiła koło 250-300k. Teraz może dobili do 500k, a dla takiego molocha jak EA to porażka. Swoją drogą te dane mnie przerażają, bo ludzie narzekają i płaczą na same tasiemce, ale jak już wyjdzie coś innowacyjnego, świeżego i nowego to kupuje to garstka. Inni wolą Fife ze zmienionymi składami i NFS z nowym autem w roli głównej. Smutne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 7 Grudzień 2008 Gierka ogólnie fajna tzn. Single player średni, ale za to speed runy czy time triale wypaśne, ale strasznie trudne... Żeby zaliczyć drugiego speed runa poniżej 11 minut, musiałem grać praktycznie cały dzień (tak tak wiem straszny se mnie nuub:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badi64 0 Napisano 7 Grudzień 2008 No ja tez już zamówiłem jutro lub we wtorek pojadę odebrać z ultimy zamówiłem ME i bad company :) wiec jestem bardzo happy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 8 Grudzień 2008 No to już pograłem w ME.;/ Dzisiaj dostałem maila, że w związku z ogromną ilością zamówień, na tę chwilę będzie zrealizowane tylko 2% zamówień, a reszta pod koniec tygodnia. Fak! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badi64 0 Napisano 8 Grudzień 2008 No to już pograłem w ME.;/Dzisiaj dostałem maila, że w związku z ogromną ilością zamówień, na tę chwilę będzie zrealizowane tylko 2% zamówień, a reszta pod koniec tygodnia. Fak! Spoko ja dziś bylem w sklepie ultimy właśnie niedawno wróciłem. Chyba z godzinę mi się zeszło zeby sie tam dostac za pomocą komunikacji miejskiej i co okazało się że nie ma a wystarczyło przed wyjściem włączyć maila :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orejlik 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Ja zadzwoniłem w sobotę i się dowiedziałem, bo już miałem jechać. Na szczęście jest telefon i zaoszczędziłem czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badi64 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Ja zadzwoniłem w sobotę i się dowiedziałem, bo już miałem jechać. Na szczęście jest telefon i zaoszczędziłem czas. Ja dzwoniłem ale oczywiście zajęte :) wiec zadzwoniłem do kumpla i pojechaliśmy a tu taki zonk no ale cóż przynajmniej pizze w dagrasso zjadłem bo już było trzeba coś zrobić jak nie można było wrócić do domciu i pograć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roki 0 Napisano 8 Grudzień 2008 No cóż szkoda, że nie jutro ale w następnym tygodniu dostanę swoją Faith ;) Kumpel z pracy dzisiaj rano (pn) jeszcze zamówił Mirror's Edge i Dead Space w tej promocyjnej cenie, a chwile później zmienili ceny na stronce, udało mu się ;) Dobrze, że zamówiłem kurierem bo pocztą wysłane w następnym tygodniu to by do stycznia nie doszło ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crseven 2 Napisano 11 Grudzień 2008 Ha! Do mnie dzis przyszło zamowienie z ultimy. I ME zagosciło odrazu w konsoli. Gra sie przyjemnie, ciekawie i ogolne wrazenie bardzo dobre. Czasem troche frustruje... Ale napewno nie zaluje wydanych 120zł(z wysłka) Doszedlem dzis do 6go chapter'u takze mysle ze jutro juz to przejde :P No coz ale zostana Time Trials. Pobawie i sprzedam i o to chodzilo. A gre polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesin 2 Napisano 12 Grudzień 2008 zamawiałeś kuriera, czy pocztę ? ja nadal czekam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crseven 2 Napisano 12 Grudzień 2008 Poczta ale za pobraniem... A dzis juz gre skonczylem. Strasznie krotka, fakt ze jak siadałem to na dobre 4 godziny, teraz zostały tylko Time Trials i Speedrun'y. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 13 Grudzień 2008 Może ktoś napisać o co chodzi w tej grze? Bo jak oglądałem filmiki to chodzi o ...uciekanie, bieganie, skakanie. I to jest wszystko? (Nie bić za to pytanie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 13 Grudzień 2008 Może ktoś napisać o co chodzi w tej grze? Bo jak oglądałem filmiki to chodzi o ...uciekanie, bieganie, skakanie. I to jest wszystko? (Nie bić za to pytanie) Ściągnij demo, to się dowiesz. Nie ma nic lepszego, niż zasmakowanie samemu tego, z czym to się je, niż czytanie wrażeń kogoś innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 13 Grudzień 2008 Może ktoś napisać o co chodzi w tej grze? Bo jak oglądałem filmiki to chodzi o ...uciekanie, bieganie, skakanie. I to jest wszystko? (Nie bić za to pytanie) Masz 2 recenzje w odpowiednim dziale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sznycel238 0 Napisano 15 Grudzień 2008 Kupiłem grę i jest super, ale są strasznie poszarpane krawędzie. U was też tak jest, czy ja mam coś źle? Kabel mam dobry i telewizor lcd full hd. W recenzjach czytałem że grafika jest bardzo dobra, dlatego dziwi mnie że gra wygląda jak bez anty aliasingu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roki 0 Napisano 16 Grudzień 2008 (edytowane) Wczoraj dostałem swój egzemplarz ;) Grałem z włączonym runner vision i mówiąc szczerze to jak takiego casuala jak ja to mało jest tych podpowiedzi ;) Ale jak usiadłem po raz kolejny i załapałem tzw. FLOW to poleciałem jak burza, dobra gierka ;) Edytowane 17 Grudzień 2008 przez roki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sznycel238 0 Napisano 19 Grudzień 2008 U was też są takie poszarpane krawędzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach