LotNick 1 Napisano 17 Wrzesień 2012 Jako że, nie ma jeszcze tematu, dotyczącego drugiej części Borderlands'a a gra będzie za 5 dni, to postanowiłem go założyć. Dobrze byłoby, gdyby osoby wpisujące się niżej, napisały w jakich godzinach zazwyczaj grają oraz jaką klasą mają zamiar grać. Jeszcze można wspomnieć o Headset'cie. Czas gry: W tygodniu od ok 18 do 22. Jeśli gra dojdzie do mnie 21, to w pierwszy weekend (piątek i sobotę) gram do oporu. Clasa postaci: The Siren (Maya) lub Assassin (Zero, ale na pierwszy ogień, to raczej Maye wybiorę) Headset: Posiadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 20 Wrzesień 2012 jutro premiera... "Czy ty też będziesz posiadał swoją kopię borderland2??" tak??... Jak najbardziej zapraszam do wspólnego przemierzania Pandory... Ostrzegam że za pierwszym razem znikam w świecie gry i wnikam totalnie liżąc każdy punkt mapy... Ktoś chętny?? Najblizszy weekend mam wolny więc zarwanie nocy mile widziane... W dzień gorzej gdyż trzeba się żoną zajmować... Wstępnie w świecie gry będę od jutra od godziny 23 do zapewne rana (lub momentu padnięcia na pysk)... psn id widzicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
octoberever 2 Napisano 21 Wrzesień 2012 jutro premiera... "Czy ty też będziesz posiadał swoją kopię borderland2??" tak??... Jak najbardziej zapraszam do wspólnego przemierzania Pandory... Ostrzegam że za pierwszym razem znikam w świecie gry i wnikam totalnie liżąc każdy punkt mapy... Ktoś chętny?? Najblizszy weekend mam wolny więc zarwanie nocy mile widziane... W dzień gorzej gdyż trzeba się żoną zajmować... Wstępnie w świecie gry będę od jutra od godziny 23 do zapewne rana (lub momentu padnięcia na pysk)... psn id widzicie. Cześć! Jestem chętny do grania mam hedseta. Informacyjnie. W pierwszej części wykonałem wszystkie zadania na kazdym poziomie trudnosci + wszystkie dodatki, ponadto wykonałem wszystkie zadania zwiazane z ulepszeniem broni. Łaczny czas gry w pierwczą cześć 500h + . Tak więc druga część będzie jeszcze lepsza. zadziałać możemy już dziś wieczorem. nick mlody2k5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 21 Wrzesień 2012 spoko dodam, jeżeli dziś kurier nie da dupy :( to pogramy (bo się okazało że i tak może być...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 29 Wrzesień 2012 podbijam... nikt nie jest chetny?? jako że dziś praca 12 godzin, tak samo jutro, za to poniedziałek wolny zapraszam chętnych na niedzielne zarywanie nocy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 5 Październik 2012 (edytowane) Ja chętnie pogram na średnim LVLu, sam posiadam Zero - sniper z zakusami killbillowymi :devil: (jak na razie lvl 18 - przed 2 Sanctuary) Co do dostępności, to po g. 18, oprócz weekendów, no jeszcze niedziela wchodzi w grę :] Headset jest, łącze >20Mb/2Mb [psn_id: Laptok] Edytowane 27 Listopad 2012 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 21 Październik 2012 Szukam osoby z wysokim lvl do pomocy z Went Five Rounds;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaniutek1 0 Napisano 22 Październik 2012 Rowniez chetnie pogram lvl mam dosc niski i jestem na samym poczatku. Niestety w tygodniu mam czas dopiero po 18 gdyz dlugo praceuje w sobote rowniez. Jesli znajdzie sie ktos chtny zapraszam. PSN: kaniutek PS. Posiadam headset. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awe 0 Napisano 27 Grudzień 2012 Chetnie z kims pogram, jako iz jakas czesc graczy ma teraz dni wolne, a swoja kopie Bordera 2 zakupilem niedawno :) Headsetu nie posiadam, zawsze pozostaje czy to pisanie, czy mozliwie skype. Wiec jesli ktos chce przejsc Bordera 2 jeszcze raz, czy moze po raz pierwszy od poczatku z kims w co op , to dodawajcie : SiDoR23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grievous 0 Napisano 30 Grudzień 2012 Gunzerker -42lvl, do zrobienia parę trofeów w co-opie i nie tylko. Headset jest, najlepiej po 18 w tygodniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Styczeń 2013 siren 40 lvl z checia pocisne z kims coopa i wspolnymi silami polvlujemy na ng plus... z headsetem roznie, w zaleznosci od humorow zony... zapraszam serdecznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiekBoss 0 Napisano 12 Styczeń 2013 WITAM! SZUKAM OSOB/OSOBY DO ZAGRANIA W COOPA W BORDERLANDS 2.... WYMAGANIA: -PS3 -GRA BORDERLANDS 2 -MIKRO (MOZE BYC KAMERKA USB TO DZIALA JAKO MIKRO) PISAC SWOJE NICKI W KOMENTARZACH PS. MAM 14 LAT PS.2. MOJ NICK krzys123106 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 12 Styczeń 2013 (edytowane) Ktoś scalił temat, nie będzie ściany płaczu. :( Edytowane 13 Styczeń 2013 przez Duszol_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 12 Styczeń 2013 Nie wiem co lepsze: "Wymagania", wiek czy nick. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 12 Styczeń 2013 Spelniam wszystkie wymagania oprocz tego ze sprzedalem juz swoje borderlands 2, czy mimo to moge sie przylaczyc do was? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiekBoss 0 Napisano 13 Styczeń 2013 Ale z was pierdolone nooby .... Wypierdalac stad! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 25 Styczeń 2013 Dobra ludzie...dzisiaj od około 23-24 zaczynam grać w Bordera 2 i jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam...nie mam wymagań jak pewien osobnik kilka postów wyżej więc nie bójcie się że bez posiadania pralki,zmywarki i lokówki nie pogracie ze mną... Jak ktoś ma HS'a to spoko, pewnie się przyda...sam też posiadam HS'a ale będę mógł dzisiaj tylko nasłuchiwać jak coś... Każdy chętny niech pisze tutaj lub na moj PSNiD... EDIT: aaaa tak...mogę grać w podstawkę i piracki dodatek :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 25 Styczeń 2013 No to Trace, zapisz sobie mój psnid... ;d Gramy dzisiaj i nie ma, że boli (ja wczoraj już grę sam, przeszedłem) 31 poziom :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 25 Styczeń 2013 (edytowane) Też się dopisuję. Wrócę z pracy to wyślę zaproszenie do znajomych. Edytowane 25 Styczeń 2013 przez malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 25 Styczeń 2013 (edytowane) @Salwik92 A dodatek już pokonałeś ? Edytowane 25 Styczeń 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 25 Styczeń 2013 @Salwik92 A dodatek już pokonałeś ? Dodatek też :D w sensie merytorycznym tylko wątek główny, jeszcze tam sporo misji pobocznych mi zostało ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 25 Styczeń 2013 No to jak coś to 23-24 ( akurat wróce z pracy ) wypatrujcie mnie na PSN i wchodzcie do mnie na Borderach 2 :) skopiemy tyłek "Przystojnemu Jackowi" XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 27 Styczeń 2013 (edytowane) Szukam kogoś do pomocy do zrobienia Friendship Rules. Dopiero zaczynam przygodę z B2, mam 6lv. Edytowane 27 Styczeń 2013 przez malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 27 Styczeń 2013 Pisz do Salwki92 on codziennie gra...ja chwilowo jestem bez neta ( dobrego neta, ponieważ teraz siedzę na wtykaczu )... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 27 Styczeń 2013 Szukam kogoś do pomocy do zrobienia Friendship Rules. Dopiero zaczynam przygodę z B2, mam 6lv. Mogę pograć :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach