piachu00 3128 Napisano 27 Październik 2012 w FUT nie grałem prawie miesiąc bo mam zablokowane konto więc nie wiem jak grają :) . Ale grałem na zawodowcu bez kilku tych graczy to wygrywałem na luzie z brazylią 6:1. Niestety Argentyna nie ma dobrych bramkarzy :( dzida do przodu i leca agbonlahory benty i inne "pace machiny" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teusz9 2 Napisano 27 Październik 2012 Co byscie zmienili/polecili ? :> http://www.ea.com/pl...VQGCALnHTpD:ps3 mam zamiar dokupic jeszcze ramiresa na SPD bo brakuje na zmiane kogos bo narazie tylko 21k mam Może 2 CAM z prawdziwego zdarzenia? Nani i Walcott na tej pozycji z 5 chemistry to chyba nie najlepszy pomysł ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 27 Październik 2012 bo wlasnie to jest bezsensu w tej formacji ze na bokach sa CAM -.- zamiast LM RM a Cam nie ma takich dobrych zadnych...nasri mi jakos nie pasuje moze sie sklonie na Mate Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 27 Październik 2012 haha przedchwila sedzia podyktowal mojemu rywalowi wolnego za free w okolicach pola karnego i gosc strzelil na 2-2 masakra :) ja gralem miedzy swoimi przy polu karnym a sedzia stwierdzil ze rzut wolny sie nalezy haha i to nie byl przywilej czy cos, poprostu z kapelusza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oscil 5 Napisano 27 Październik 2012 Jest mozliwosc zmiany formacji trenerowi za pomoca karty formacji, ta ktora zmienia sie formacje zawodnika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 27 Październik 2012 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x911114 5 Napisano 27 Październik 2012 też macie kuriozalny problem z trade pile? nie mam ejdnego wolnego miejsca... A Falcao się u mnie marnuje... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 27 Październik 2012 też macie kuriozalny problem z trade pile? nie mam ejdnego wolnego miejsca... A Falcao się u mnie marnuje... :P Wałkowane już. Musisz ręcznie usuwać karty do skutku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antosjan 0 Napisano 27 Październik 2012 haha przedchwila sedzia podyktowal mojemu rywalowi wolnego za free w okolicach pola karnego i gosc strzelil na 2-2 masakra :) ja gralem miedzy swoimi przy polu karnym a sedzia stwierdzil ze rzut wolny sie nalezy haha i to nie byl przywilej czy cos, poprostu z kapelusza :) pikus :D klepie pilke przed polem karnym przeciwnika , przy pilce Cossu odgrywa do Vidala i zostaje wyciety z tylu , Vidal mija goscia i tez dostaj kose! Pilke otrzymuje rywal , dzida do przodu i strzela bramke. Sedzia daje kartke po wznowieniu gry od srodka! jednemu zawodnikowi.Nie dosc ze powinien dac mi rzut wolny i ukarac dwoch rywali minimum zoltymi kartkami to ten puszcza gre i trace bramke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 27 Październik 2012 Wygrałem 5-0 z ta smieszna druzyną tygodnia na poziomie ultimate i nie dostałem coinsów a mało tego spadła kondycja mojim grajkom o 12-15 wtf ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 27 Październik 2012 Wygrałem 5-0 z ta smieszna druzyną tygodnia na poziomie ultimate i nie dostałem coinsów a mało tego spadła kondycja mojim grajkom o 12-15 wtf ? A jesteś pewien, że to był aktualny TOTW? bo za poprzednie nie dostaje się premii, sam się kiedyś na tym naciąłem :P A kondycja w tej edycji spada tak jak i liczba kontraktów ale przynajmniej monety są :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 27 Październik 2012 Pewny jestem bo karakan biegał w ataku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xKris_PLx 14 Napisano 27 Październik 2012 Kto gral Falcao na ataku ? Jak ogarnia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 27 Październik 2012 jak będziesz mu dawał co mecz tempo + 10 to masz najlepszego napastnika w grze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xKris_PLx 14 Napisano 27 Październik 2012 Moge dawac stac mnie :P ale to chujnia moze jakis inny napastnik co by do hiszpanskiej pasowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 27 Październik 2012 Jak do hiszpańskiej a tani to polecam szybkiego Adriano lub Vela :) Jak dla mnie dużo bramek strzelonych. (Liga BBVA), a jeżeli narodowość to Torresem się mi dobrze grało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 27 Październik 2012 formacja 4321 na szpicy Super Mario czy RVP ? bo mam dylemat, niech wypowie sie ktos kto gral jednym i drugim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 27 Październik 2012 (edytowane) zdecydowanie Baloteli Edytowane 27 Październik 2012 przez Zioomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teusz9 2 Napisano 27 Październik 2012 (edytowane) Balo to bestia! Totalnie niszczy jajka, a o RVP słabo się mówi, już lepszy Podolski ;] Jak wpadniesz nim (o Balo chodzi ;p) w pole karne to masz 100% bramkę. Strasznie silny jest, dobre wykończenie i genialne warunki fizyczne. Jeden z najlepszych napastników w BPL.W każdym składzie na Futhead z angielskiej jest obowiązkowo Mario ;] A i oczywiście ma zabójcze wolne. Edytowane 27 Październik 2012 przez Teusz9 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 27 Październik 2012 dzieki, kupie Maria a jak bede mial duzy nadmiar kasy to sprawdze tez RVP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 27 Październik 2012 Potrzebuje LP z Bundesligi pod formacje 4-1-2-1-2 zastanawiam się nad reus'em z bvb tylko, ze nie ma go na LP(jest tylko IF). Warto tam dać np. ŚP lub ŚN czy coś takiego ?chemisty będzie i tak100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 27 Październik 2012 tak btw. ktos duzo lupie w FUT to niech doda mnie na friendlist *piachu00 , zawsze to fajnie popatrzec co sie dzieje u innych graczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xKris_PLx 14 Napisano 27 Październik 2012 (edytowane) Jak do hiszpańskiej a tani to polecam szybkiego Adriano lub Vela :) Jak dla mnie dużo bramek strzelonych. (Liga BBVA), a jeżeli narodowość to Torresem się mi dobrze grało. Sory ale do mojego teamu to troche slabi ;) ja moge wydac 200k :)kupilem falcao I fajnie nim mi sie gra a mialem na jeden mecz lorente I nawet na aukcje chuja nie wystawilem taki wysoki ani jednego strzalu z glowki nie oddal.. I ustawic sie nie umie Edytowane 28 Październik 2012 przez xKris_PLx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teusz9 2 Napisano 28 Październik 2012 Potrzebuje LP z Bundesligi pod formacje 4-1-2-1-2 zastanawiam się nad reus'em z bvb tylko, ze nie ma go na LP(jest tylko IF). Warto tam dać np. ŚP lub ŚN czy coś takiego ?chemisty będzie i tak100 Andre Schurrle z Bayeru raczej da radę - 4 gwiazdki sztuczek, dobra szybkość i zabójcze strzały z daleka. Ew. możesz wziąć Elie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 28 Październik 2012 Można za pomocą kart zmienić zawodnikowi pozycję na boisku z RM na CAM. Bo szukam takiej karty ale nic nie mogę znaleźć. Istnieje taka karta? I czy przy takiej zamianie wiąże się to ze spadkiem pewnych atrybutów u piłkarza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach