Maty15 59 Napisano 21 Październik 2012 non stop dostaje baty... chyba sie przerzuce na 3-5-2 bo 4-1-2-1-2 ssie jaja strasznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 21 Październik 2012 ja dostaje baty przez to że moja obrona zawsze robi skurwialy ruch do przodu i pila prostopadla i koles sam na sam mimo że tym pierdolonym ostatnim zawodnikiem robie ruch do tylu to przy zmianie ten kretyn tez powinien sie od razu cofać no ale niestety jest inaczej i dlaczego moja skurwiała obrona wypierdala do przodu mimo że jest defensywa ustawiona... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 21 Październik 2012 Powiedzcie mi coś, czego nie wiem w tym temacie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 21 Październik 2012 Bardzo mądry ruch ze strony EA. Nie zrobią ligi dla brązowych bo im się to nie będzie opłacać. A tak, większość graczy chcąca ulepszyc skład bedzie kupować paczki. Interes się kręci więc po co to zmieniać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 21 Październik 2012 (edytowane) Kupilem Alvesa na bramke, po rozegraniu kilku spotkan, to bez watpienia bardzo oplacalny zakup. Koles broni praktycznie wszystko :) Aaa zapomnialbym - zobaczylem, ze ktos poleca Callejona, kupilem go i jest miazga - w 4 meczach 11 bramek :) Edytowane 21 Październik 2012 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu1145 0 Napisano 21 Październik 2012 Ja pierd... przegrywam z typem 4:1 ide na jego bramkę cios za ciosem, no dosłownie wszystko nie wchodzi... on się rozłączył i pisze, ze ja przegrałem o_o k.... chore to ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b3nio 12 Napisano 21 Październik 2012 http://www.ea.com/pl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gZLAQdC6nHOAC:ps3 Jakieś pomysły co mógłbym zmienić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teusz9 2 Napisano 21 Październik 2012 http://www.ea.com/pl...LAQdC6nHOAC:ps3 Jakieś pomysły co mógłbym zmienić? Na atak Rodrigo i Lima, na prawą powiedzmy Salvio, a na obronę Mangala za Otamendiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej19 2 Napisano 21 Październik 2012 (edytowane) Panowie mam pytanie , powiedzmy np mam chemie 100 a caly atak mam mieszany czyli np. hulk, lavezzi, falcao(3 rozne ligi) to chemia w ataku bedzie taka sama jak ogolna czy w ataku nie bedzie zgrania choc chemia jest na 100?nurtuje mnie to pytanie od paru dni. Ja dodam od siebie ,ze polecam granie ustawieniem 4-3-3 ze szybkimi skrzydlowymi typu hulk,sanchez,walcot.Jedno szybkie prostopadle podanie i juz skrzydla sie uruchamiaja(i nikt ich nie moze dogonic hehe),choc boli ze srodek nie jest gesty dlatego trzeba sobie ogarnac dobrego cdm(dla mnie najlepszy jet busqets) i on nawet za 3 czysci ;)Wiec jesli lubicie grac z kontry to 4-3-3 jest najlepsza opcja a na atak pozycyjny to chyba 4-2-3-1 ale tam podczas kontr malo co wchodzi ;) Edytowane 21 Październik 2012 przez Andrzej19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 21 Październik 2012 Kogo dać na N obok Balotelliego z ligii angielskiej? Zastanawiam się nad Tevezem, ale może ma ktoś lepszy pomysł? Mam do wydania 50-60k, co polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu1145 0 Napisano 21 Październik 2012 Salwik moim zdaniem Suarez, jest genialny ;) bardzo dużo pomaga i ten drybling :) bierz go ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 21 Październik 2012 Salwik moim zdaniem Suarez, jest genialny ;) bardzo dużo pomaga i ten drybling :) bierz go ;) Mam teraz 65k, na aukcji mam jeszcze Miccoliego wartego jakieś 22k, Falcao 56k i Gomeza 22k. Także spokojnie mógłbym brać RvP i na ŚN Matę, a za resztę kasy to kupię paczki. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu1145 0 Napisano 21 Październik 2012 No ja Ci polecam Suareza :D wypadł mi z paczki i mam go ciągle w zespole ;) właśnie kupiłem Cola i niedługo calutki składzik będzie z ligi angielskiej :) potem przyjdzie czas na lige hiszpańską ^ ^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 21 Październik 2012 (edytowane) Moja liga to jest jeden wielki miks. Gk, obrona, pomoc liga hiszpańska, ŚN Juan Mata, i N Balotelli i prawdopodobnie RvP albo Suarez :) Edytowane 21 Październik 2012 przez Salwik92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 21 Październik 2012 non stop dostaje baty... chyba sie przerzuce na 3-5-2 bo 4-1-2-1-2 ssie jaja strasznie. na 352 to dopiero beda baty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 21 Październik 2012 Jest ktos chetny na kupno Balotelliego 4-4-1-1?Jesli tak to zapraszam na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 21 Październik 2012 Ja z kolei mam na sprzedaż Falcao, Miccoliego i Gomeza, jakby ktoś chciał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 21 Październik 2012 Że się tak spytam, na aukcjach nie chcą kupić że tu szukacie kupców? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 21 Październik 2012 W moim przypadku tak, wystawiam Falcao po normalnej cenie, czyli za 56k i nic, to samo z Miccolim i Gomezem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 21 Październik 2012 Falcao to potwor, rzadko kiedy pudluje z glowki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 21 Październik 2012 Falcao to potwor, rzadko kiedy pudluje z glowki ;) Prawdę mówiąc, to już Llorente mi więcej główek strzelał niż taki Falcao. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 21 Październik 2012 jak gra przeciwko mnie gosc ktory ma Llorente to praktycznie nie istnieje, a knypek Falcao zawsze wcisnie jakas glowke z kosmicznej pozycji ;) co prawda kazdego skill jest inny ale to tylko moje obserwacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 21 Październik 2012 jak gra przeciwko mnie gosc ktory ma Llorente to praktycznie nie istnieje, a knypek Falcao zawsze wcisnie jakas glowke z kosmicznej pozycji ;) co prawda kazdego skill jest inny ale to tylko moje obserwacje Wg mnie to wygląda tak, np taki Balotelli ma większe szansę na wygranie główki, bo jest po prostu wyższy niż taki Falcao. Może i Falcao ma te główki 90, ale bardzo rzadko wygrywa pojedynki. Llorente na ten przykład przy wzroście 193 to praktycznie każda główka była wygrana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 21 Październik 2012 nie chodzi mi tutaj o statystyki "na papierze" tylko czyste odczucia z gry, nie miales nigdy wrazenia, ze cos jest nie tak bo np. Tevez przeskakuje Ramosa czy Pique i strzela ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 21 Październik 2012 nie chodzi mi tutaj o statystyki "na papierze" tylko czyste odczucia z gry, nie miales nigdy wrazenia, ze cos jest nie tak bo np. Tevez przeskakuje Ramosa czy Pique i strzela ? To jest takie samo głupie rozwiązanie właśnie przez te momentum, jak to, że w polu karnym piłka się odbija jak ping pong i z dupy ktoś strzeli i wpada gol. Podobnie jest właśnie z tymi główkami, raz ten wyskoczy wcześniej raz nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach