Seba_17 0 Napisano 3 Grudzień 2012 aktualizacja tabeli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 5 Grudzień 2012 (edytowane) Dla osób które nie znają kolejnego toru, polecam sobie ściągnąć ode mnie lub od Pola i potrenować, bo o ile sam tor jest łatwy do zapamiętania i bardzo przyjemnie się po nim jeździ, to ma kilka ślepych zakrętów i może zaskoczyć :) Edit: Chłopaki z F1 umieszczają filmiki to i my możemy :P Endu sobie odpuszczę, ale sprint z mojej perspektywy z ostatniego wyścigu mogę wrzucić: Widzisz Polo nie bardzo miałem gdzie uciec :) W ogóle się nie spodziewałem takiego szybkiego powrotu na tor, byłeś zasłonięty :) Edytowane 7 Grudzień 2012 przez Rhol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 8 Grudzień 2012 Ale tam Rholek mnie wyrzuciło na tor , nie wracałem specjalnie;) PS Z racji że nie ma myrcusa to prawdopodobnie ja będę stawiał serwer więc spodziewajcie się go w okolicach 20.00 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 8 Grudzień 2012 Nigdzie nie piszę, że zrobiłeś to specjalnie jakby co, wiem że czasami dziwnie potrafi rzucić samochodem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 8 Grudzień 2012 Ja dzis nie gram... sorry ale po prostu nie mam sily. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 8 Grudzień 2012 I co? Sam mam jechać? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Q: Nawet nie wiedziałem, że już kwal. trwają :P P3 R1: Bardziej douczałem się toru, niż się ścigałem, ale mimo zmiany opon, dowiozłem swoją pozycję. P3 R2: Była szansa na P1, gdyby nie bug podczas pitstop'u.. Nie wiem ile czekałem na okienko wyboru opon i paliwa, ale z 20s. :( Mimo to, dzięki dobremu tempu, i błędach innych, udało mi się wbić na podium. P3 Trenujta Pany, bo Fuji to jeden z moich ulubionych torów, więc łatwo zwycięstwa nie oddam :) Edytowane 8 Grudzień 2012 przez MrKubool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 8 Grudzień 2012 No tempo w drugim wyścigu miałeś zdecydowanie lepsze. Ja za to w obu wyścigach przegrałem wyścig przez błędy. W sprincie zagapiłem się na starcie i spadłem daleko, a jak już odrobiłem całą stratę to przywitałem się z banda i straciłem szanse na zwycięstwo. W Endu tempo było dobre, strategia też, ale na 8 czy 9 kółek do końca gdy już byłem za Ziemniakiem to błąd, złapałem trawkę i straciłem 11 sekund, które potem odrabiałem, ale na ostatnim kółku już nie udało się wyprzedzić. Miały być 2 zwycięstwa, a było dwa razy drugie miejsce, zawiodłem drużynę :( :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_17 0 Napisano 9 Grudzień 2012 SPRINT ENDU Sprint to zaliczanie każdej bandy jaka jest na torze :wallbash: Endu bardziej czysto tylko w jednym zakręcie miałem przez cały wyścig problemy i 5 miejsce... najszybszy ze zdublowanych :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszmar 11 Napisano 9 Grudzień 2012 Wczoraj nie spodziewałem się nawet, że będe na 4 pozycji:) Mogłem powalczyć nawet o 3 ale za dużo błędów z mojej strony i trochę zła taktyka z pit stopami. W sumie i tak wyszło nawet nieźle, Jakieś (90%) wyścigu to samotna jazda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_17 0 Napisano 9 Grudzień 2012 aktualizacja tabeli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 9 Grudzień 2012 Daytona - sprint Monza - sprint Tutaj to się działo, mataman walczył jak szalony o pozycje, tasowanie było niezłe :) Na dniach wrzucę z ostatniego wyścigu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 9 Grudzień 2012 Piękna walka była :) Jaskiniowiec wychodził z siebie ale nie dawał rady :D Szkoda że Kamaczo brutalnie to przerwał :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 9 Grudzień 2012 No a motyw z końca 7 kółka i początku 8 to mnie rozbawił całkowicie :D I pamiętam jeszcze Twój komentarz podczas wyścigu gdy dwie Hondy zaczęły Cię wyprzedzać :D A Ty sru i pomiędzy nami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_17 0 Napisano 10 Grudzień 2012 możesz zobaczyć co ja wyprawiałem że na 9 kółku spadłem z 4 miejsca na 9. jak dobrze pamiętam zaczęło mną rzucać i na prostej drodze zrobiłem spina bez niczyjej pomocy :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 10 Grudzień 2012 (edytowane) A tak Sebek, nawet u mnie widać jakie zasłony dymne tam puszczałeś i to było jeszcze przed szykaną I sprincik z ostatniej soboty: Nie ma jak super start :P Tak to jest jak się człowiek ogląda na wszystkich i sprawdza czy dobra kolejność jest, to potem stoi na hamulcu jak osioł No i potem ten błąd po dojechaniu do ziemniaka... to samo w endu zrobiłem... On ma chyba jakiś immunitet i tak się dzieje jak ktoś do niego dojeżdża, bo myrcus miał to samo :D Edytowane 10 Grudzień 2012 przez Rhol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_17 0 Napisano 10 Grudzień 2012 zostawiają pewnie jakąś plamę oleju i sru lecisz... trzeba będzie przebadać te NSXy :happy: a tak na serio to dobrze że są szybcy bo byście mieli (Ty i myrcus) już taką przewagę że nudno by było w walce o mistrza i najlepszy zespół a tak jest ciekawie przed każdym wyścigiem... oby tak dalej :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 10 Grudzień 2012 No co racja to racja, myrcus ma z kim walczyć :) Bo ja to i tak od nich odstaje na tyle dużo, że nie biorę udziału w bezpośredniej walce, tym bardziej przy takiej ilości błędów jak popełniam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamaczoPL 12 Napisano 12 Grudzień 2012 (edytowane) UWAGA UWAGA ! Informuję że w najbliższym czasie nie bede startował ze względu na defekt mojej kierownicy . Muszę ją odesłać do serwisu także trochę ( 2 tyg ) mnie nie będzie ! Kiedy sprawa zostanie wyjaśniona powróce ! Pzdr Kamaczo EDIT !!!! Chwiliwo odwołane . Dzisiaj pojeździłem i chyba wszystko działa jak należy . Ale cały czas testuje ! Serwis chwilowo odwołany. EDIT2 !!!! Kierownica dziala zasadniczo tak jak powinna , aczkolwiek zauważyłem że napewno osłabły wibracje i troche opór . Myśle że coś z silniczkiem się stało. Ale jeździć moge bez problemu także będe w sobote jakby co. Chyba że znowu się zepsuje do tego czasu Edytowane 13 Grudzień 2012 przez KamaczoPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 15 Grudzień 2012 Sluchajcie , ja nie daje rady , mam za duzo pracy ostatnio . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 15 Grudzień 2012 Dzis rowniez i mnie nie bedzie... zaluje no ale co zrobic.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 15 Grudzień 2012 Jak to co zrobić :) Być :P Nie wymiękaj error :) Chyba że to nadal przez prace to Ci wybaczymy :) Ciągle są wolne miejsca, więc nie krępujcie się i dołączajcie do nas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 15 Grudzień 2012 W związku z wycofaniem Lukasza mamy trzy wolne miejsca, więc chętnych na dobrą zabawę, w świetnym towarzystwie zapraszamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeegZ 96 3 Napisano 15 Grudzień 2012 Witam Wszystkich :) Za pozwoleniem Polo zapisuję się do Team'u Orders :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 15 Grudzień 2012 No to fajnie, rozumiem że samochód masz już przygotowany na dzisiaj? :) To byś od razu wystartował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach