Patricko 8082 Napisano 6 Sierpień 2017 Ale platyny i tak już nie zrobisz. No chyba, że ten puchar online masz już zrobiony. Co do wytrzymałościowych to tak, można puścić Bspec, najlepiej w Red Bullu. Można również robić save w pitstopie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 6 Sierpień 2017 Online chyba mam ale platyny i tak nie będę robił bo to za dużo czasu. Kilka osiągnięć jeszcze bym chciał zrobić bo 67% to za mało dla mnie w tej grze, lipa tylko że od początku muszę grać :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 6 Sierpień 2017 nie wiem czy by mi sie chcialo do GT5 wracac, wrocilem do GT6.... W sumie tam mi tylko 1 pucharku brakuje - za zloto na S licencje. GT5 umarlo dla mnie wraz z tym jak Sony wycielo online i usunelo dodatki z PSS ktorych nawet pobrac teraz nie mozna. Wiec moja plytka GT5 Academy Edition robi za podstawek pod kawe lub browar. W GT5 brakowalo mi 2 pucharkow do platyny i odpuscilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 6 Sierpień 2017 No trochę czasu na to poświęciłeś Aktualnie gram w 6 i też nie wiem czy teraz mi podejdzie 5. Grałem na premierę ale to były lata temu i mam dobre wspomnienia. Nie będzie na razie GT7 (GT:S mnie nie interesuje totalnie) to jak starczy czasu i chęci chce ograć jak najwięcej GT5 i GT6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 7 Sierpień 2017 11 godzin temu, helganin napisał: No trochę czasu na to poświęciłeś Aktualnie gram w 6 i też nie wiem czy teraz mi podejdzie 5. Grałem na premierę ale to były lata temu i mam dobre wspomnienia. Nie będzie na razie GT7 (GT:S mnie nie interesuje totalnie) to jak starczy czasu i chęci chce ograć jak najwięcej GT5 i GT6 Zanim mi dysk nie padl - to GT5 w porownaniu do GT6 nie ma jakiejs drastycznej roznicy, ale to jak ta gre wykastrowali to zal po prostu... GT6 przyznam wczoraj troche pogralem i owszem jazda fun level wysoki. Ale inne rzeczy o ja piorkuje... (sezonowy na trasie Matterhorn i migotanie cieni, to juz chyba lepiej by bylo zeby ich nie bylo). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 7 Sierpień 2017 (edytowane) No wczoraj "trochę" pograłem w 6 i cienie to jakaś masakra ale 5 ma swoje wypasione fury standard które wyglądają jak auta wygładzone z GT1 Jutro dostanę 5 i zobaczę czy moje wspomnienia nie są aby zbyt piękne w porównaniu do rzeczywistości Instalacja z łatkami 1:50h więc nie tak źle Grafika gorsza niż w 6 ale według mnie 5 lepsza. Całkowita strata czasu granie od początku, już tak dużo miałem pucharków złotych a teraz pusto :/ Samochody standard to porażka na całej linii ale premium dają rade. Brakuje wyszukiwania samochodu jak w 6. No i ten Bspec całkowicie nie potrzebny i marnujący czas ale dający 3 osiągnięcia Edytowane 8 Sierpień 2017 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tocksick 0 Napisano 18 Kwiecień 2020 Witam Nie wiem czy kogoś jeszcze tu zastanę kto mógłby mi pomóc w zaistniałej sytuacji. Czytałem sporo na forum na ten temat, ludzie zadawali pytania z podobnymi problemami lecz nikt nie otrzymał odpowiedzi, mianowicie: Przy uruchamianiu się jednego z torów w grze GT5 gra się zawiesza, próbowałem już na wiele sposobów, z zaistalowanymi danymi na dysku jak i bez, z aktualizacja jak i bez aktualizacji, z podłączonym kablem do neta jak i nie i zawsze to samo i to tylko i wylaczacznie na jednym torze, czy uruchamia się on w arcade, czy tez kawalek zakretu do pokonania na nim w licencji.. zwiecha i tyle. Początkowo myślałem ze to moze byc plyta (mimo iz jest stan jest bardzo dobry), lecz wyczytalem na internecie ze ktos z podobnymi problemami mial plyte w stanie idealnym i podobny problem pojawial sie gdzie w danym jakims komencie gra dostaje zwiechy. Pomóżcie bo nie wiem już co dalej robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach