Skocz do zawartości
pack

Destiny

Rekomendowane odpowiedzi

Jak było to sorki :P

Nie bylo bo pojawilo sie teraz. Wlasnie pisalem postz tym samym linkiem jak wyskoczyla wiadomosc "odswiez strone 1 nowy post" i to Twoj;p

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokazali tam Raid... No Kurwa(sorka) bedzie sie dzialo! Jaki zal ze urlop biore w sierpniu. ma ktos pomysl jak powiedziec ten drugiej polowce zeby pojechala sama?;pppppppp

@DOWN w sumie ;pp

Jest jedna rzecz ktora mi sie nie podoba w destiny. Glos faceta w pvp(pvp objectives) ktory  ma kijek z tylu i dykcje ma jak "Iwona 1,0". Poprostu go nie znosze. Dlaczego "imp" nie mogl tego rowniez podkladac. Why oh why!

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Up genialny sposób xd

Tak jest zazwyczaj z tymi kodami, że te osoby, które mogłyby zrobić praktycznie wszystko kodów nie dostaną, a te osoby, które od tak posłały psn id dostaną.. Połowa z nich nawet nie otworzy maila.

Ja tam w Wowa nie grałem, ale pod tą grę już szykuję swoją drugą połówkę aby 1-2 godziny po pracy miałem czas pograć :P

Jeszcze tyle czasu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajnie to wszystko wyglada, ale przyznam sie szczerze i prosze, bez bicia. Nie mam takiego kisla w majtkach jak rok temu :P

Nie zmienia to faktu, ze na gre czekam i pewnie ja kupie na premiere :P Grac bede zapewne Warlockiem, bo takiego typu postacie preferuje. Jezeli chodzi o tryb PvP, to mnie on jakos szczegolnie nie kreci. I nie mam tu na mysli tylko i wylacznie Destiny; poprostu czy to w MMO czy w innych grach ten tryb najmniej mnie rajcuje. No, ale jezeli panom z Bungie uda sie mnie do niego przekonac, to bede chylic czolo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Up genialny sposób xd

Pomysł idiotyczny, ale niestety mam takiego znajomego "pacjenta", który podczas premiery pierwszego albo drugiego dodatku do WoWa, zafundował sobie dwa miesiące wakacji - nie wiem jak to zrobił, ale kre**n uszkodził sobie nogę i dostał gips. Ludzie czasami przerażają swoimi pomysłami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze możesz jej powiedzieć że coś złapałeś i jest to zakaźne. Będziesz miał na jakiś czas spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze możesz jej powiedzieć że coś złapałeś i jest to zakaźne. Będziesz miał na jakiś czas spokój.

Chyba na reszte zycia bez niej , a to juz nie fajne. No coz, ja udale sie do pracy. Jutro zycze wszystkim spelnienia marzen aka dostania kodu do alphy. Milego wieczorku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra pooglądałem jeszcze trochę gameplayów z alphy i się nawróciłem, hype ponad 9000 :D Wszedłem jeszcze na oficjalną stronę, i przegapiłem, że w grze ma być normalny tryb fabularny dla jednego gracza, sweet + jeszcze jakiś niezapowiedziany tryb z symbolem czaszki (hardcore mode? giniesz=tracisz postać?). W końcu będzie w co pograć na ps4, prawie rok po premierze konsoli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo kosiarz miał rację, klucze będą dopiero koło 9 rano najwcześniej, dzisiaj nie ma się co napalać nawet.

Pytanie czy plotka, że wszyscy mają dostać jest w ogóle prawdziwa czy wyssana z palca.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było by fajnie jeżeli by było tak jak mówisz Patricko. Wtedy nawet mistrzostwa świata by mnie nie odciągnęły :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapisy zamknięte. Teraz pozostaje czekać na maila ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze 2-4h i beda wysylac, a tymczasem ide dalej spac;p

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde... wyjezdzam na caly weekend jutro. Chciałbym w to pograć. Jade robic zakupy i mam nadzieje ze PS4 w trybie czuwania samo wrzuci do sciágania xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS4 samo ci nic nie ściągnie ponieważ dostaniesz kod dostępu który musisz w sklepie wklepać i dopiero będziesz mógł pobrać klienta (w trybie czuwania) ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapisy zamknięte. Teraz pozostaje czekać na maila ;)

Wszyscy, którzy się zapisali dostaną kod ? ;)

Edytowane przez haobao_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plotka głosi że tak.

Zobaczymy jak będzie w praktyce.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Free kod na alphe Destiny... kto pierwszy ten lepszy, ja nie potrzebuje bo nie mam Ps4.

xxxx-xxxx-xxxx kod już ktoś wykorzystał i nie chce się przyznać.

Kto wykorzysta niech napisze, żeby inni się nie spinali że nie mogą wklepać już.

Edytowane przez TRaCeGuitar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ruszyły kody? czy skąd on ma ten kodzik :P?

@Down\/

Uff.. już myślałem, że nie dostałem xD

Edit/ Ale wklepujący mógłby się pochwalić :D

Edytowane przez Fuviks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kod redakcyjny.

Skoro już wykorzystany i nikt się nie przyznał to kasuje go, żeby ludzie się nie denerwowali.

No i popieram, kto wklepał niech się przyzna...no chyba że wpadł jakiś random i zajumał.

Edytowane przez TRaCeGuitar
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi