kosciarz 504 Napisano 11 Czerwiec 2014 (edytowane) Jak było to sorki :P Nie bylo bo pojawilo sie teraz. Wlasnie pisalem postz tym samym linkiem jak wyskoczyla wiadomosc "odswiez strone 1 nowy post" i to Twoj;p Edytowane 11 Czerwiec 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 11 Czerwiec 2014 (edytowane) 2;55 i wyłączyłem. Myślałem że się rozpłacze xD Nie pamiętam kiedy tak grą się jarałem http://i.imgur.com/wrdtNma.png Załamuje mnie coś takiego :P Edytowane 11 Czerwiec 2014 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 11 Czerwiec 2014 (edytowane) Pokazali tam Raid... No Kurwa(sorka) bedzie sie dzialo! Jaki zal ze urlop biore w sierpniu. ma ktos pomysl jak powiedziec ten drugiej polowce zeby pojechala sama?;pppppppp @DOWN w sumie ;pp Jest jedna rzecz ktora mi sie nie podoba w destiny. Glos faceta w pvp(pvp objectives) ktory ma kijek z tylu i dykcje ma jak "Iwona 1,0". Poprostu go nie znosze. Dlaczego "imp" nie mogl tego rowniez podkladac. Why oh why! Edytowane 11 Czerwiec 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 11 Czerwiec 2014 Złam nogę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 11 Czerwiec 2014 @Up genialny sposób xd Tak jest zazwyczaj z tymi kodami, że te osoby, które mogłyby zrobić praktycznie wszystko kodów nie dostaną, a te osoby, które od tak posłały psn id dostaną.. Połowa z nich nawet nie otworzy maila. Ja tam w Wowa nie grałem, ale pod tą grę już szykuję swoją drugą połówkę aby 1-2 godziny po pracy miałem czas pograć :P Jeszcze tyle czasu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 11 Czerwiec 2014 No fajnie to wszystko wyglada, ale przyznam sie szczerze i prosze, bez bicia. Nie mam takiego kisla w majtkach jak rok temu :P Nie zmienia to faktu, ze na gre czekam i pewnie ja kupie na premiere :P Grac bede zapewne Warlockiem, bo takiego typu postacie preferuje. Jezeli chodzi o tryb PvP, to mnie on jakos szczegolnie nie kreci. I nie mam tu na mysli tylko i wylacznie Destiny; poprostu czy to w MMO czy w innych grach ten tryb najmniej mnie rajcuje. No, ale jezeli panom z Bungie uda sie mnie do niego przekonac, to bede chylic czolo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 11 Czerwiec 2014 @Up genialny sposób xdPomysł idiotyczny, ale niestety mam takiego znajomego "pacjenta", który podczas premiery pierwszego albo drugiego dodatku do WoWa, zafundował sobie dwa miesiące wakacji - nie wiem jak to zrobił, ale kre**n uszkodził sobie nogę i dostał gips. Ludzie czasami przerażają swoimi pomysłami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 11 Czerwiec 2014 Zawsze możesz jej powiedzieć że coś złapałeś i jest to zakaźne. Będziesz miał na jakiś czas spokój. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 11 Czerwiec 2014 Zawsze możesz jej powiedzieć że coś złapałeś i jest to zakaźne. Będziesz miał na jakiś czas spokój. Chyba na reszte zycia bez niej , a to juz nie fajne. No coz, ja udale sie do pracy. Jutro zycze wszystkim spelnienia marzen aka dostania kodu do alphy. Milego wieczorku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 11 Czerwiec 2014 Dobra pooglądałem jeszcze trochę gameplayów z alphy i się nawróciłem, hype ponad 9000 :D Wszedłem jeszcze na oficjalną stronę, i przegapiłem, że w grze ma być normalny tryb fabularny dla jednego gracza, sweet + jeszcze jakiś niezapowiedziany tryb z symbolem czaszki (hardcore mode? giniesz=tracisz postać?). W końcu będzie w co pograć na ps4, prawie rok po premierze konsoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 11 Czerwiec 2014 (edytowane) https://pbs.twimg.com/media/Bp4FvUzIEAAk81F.jpg:orighttps://pbs.twimg.com/media/Bp3-txGCUAMV7R3.jpg:largehttp://i.imgur.com/GUmCPOy.jpg Niby Screen Shot z PS4 http://awesomegifs.com/wp-content/uploads/Ron-Swanson-is-excited.gif Edytowane 11 Czerwiec 2014 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 11 Czerwiec 2014 Jak na razie cisza na poczcie :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Czerwiec 2014 No bo kosiarz miał rację, klucze będą dopiero koło 9 rano najwcześniej, dzisiaj nie ma się co napalać nawet. Pytanie czy plotka, że wszyscy mają dostać jest w ogóle prawdziwa czy wyssana z palca. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 12 Czerwiec 2014 Było by fajnie jeżeli by było tak jak mówisz Patricko. Wtedy nawet mistrzostwa świata by mnie nie odciągnęły :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Czerwiec 2014 Zapisy zamknięte. Teraz pozostaje czekać na maila ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 12 Czerwiec 2014 Mysle ze 2-4h i beda wysylac, a tymczasem ide dalej spac;p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 12 Czerwiec 2014 Kurde... wyjezdzam na caly weekend jutro. Chciałbym w to pograć. Jade robic zakupy i mam nadzieje ze PS4 w trybie czuwania samo wrzuci do sciágania xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Czerwiec 2014 PS4 samo ci nic nie ściągnie ponieważ dostaniesz kod dostępu który musisz w sklepie wklepać i dopiero będziesz mógł pobrać klienta (w trybie czuwania) ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Zapisy zamknięte. Teraz pozostaje czekać na maila ;) Wszyscy, którzy się zapisali dostaną kod ? ;) Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez haobao_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Czerwiec 2014 Plotka głosi że tak. Zobaczymy jak będzie w praktyce. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Free kod na alphe Destiny... kto pierwszy ten lepszy, ja nie potrzebuje bo nie mam Ps4. xxxx-xxxx-xxxx kod już ktoś wykorzystał i nie chce się przyznać. Kto wykorzysta niech napisze, żeby inni się nie spinali że nie mogą wklepać już. Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 12 Czerwiec 2014 Wykorzystany.. Na mail'a go dostałeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Czerwiec 2014 Już ktoś wklepał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Ruszyły kody? czy skąd on ma ten kodzik :P?@Down\/Uff.. już myślałem, że nie dostałem xDEdit/ Ale wklepujący mógłby się pochwalić :D Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Kod redakcyjny. Skoro już wykorzystany i nikt się nie przyznał to kasuje go, żeby ludzie się nie denerwowali. No i popieram, kto wklepał niech się przyzna...no chyba że wpadł jakiś random i zajumał. Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez TRaCeGuitar 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach