TeraJacek 2089 Napisano 12 Czerwiec 2014 Zamow na amazonie kod dostaniesz do 5 minut. Wiem, ale nie chce mi się bawić z żadne "podpinanie" karty ani paypale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Czerwiec 2014 Jasne, lepsza jest zabawa w "czy dostane kod czy nie dostanę" bo ztego co czytałem wcześniej Euro oficjalnie dawało kody do końca Marca i teraz daje jak im się chce. W PSN wychodzi cyfrak taniej i też dają kody ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 12 Czerwiec 2014 Jasne, lepsza jest zabawa w "czy dostane kod czy nie dostanę" bo ztego co czytałem wcześniej Euro oficjalnie dawało kody do końca Marca i teraz daje jak im się chce. W PSN wychodzi cyfrak taniej i też dają kody ;) Sprawdzimy zaraz gdzie indziej. Bo widzę że Euro ma w regulaminie wysyłkę nie później niż 20-parę dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Btw na oficjalnej stronie pojawil sie update , teraz dopiero zauwazylem. Sa nowe trailery kadej z ras przeciwnikow do tej pory poznanych, sa genialne! Swoja droga ta gra az sie prosi o jeden tryb multiplayer - wyscigi na mountach ;p @down Ja juz dawno takiego hypu nie mialem. pewnie dostane to dostane nie to nie, przeciez sie nie potne, ale bardzo chce zagrac=] Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 12 Czerwiec 2014 Dostanę, to dostanę.. nie to nie :E Z drugiej jednak strony chętnie bym zagrał i przekonał się czy Destiny jest tylko hypem czy solidną produkcją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Czerwiec 2014 Ja swój już mam z FB. Pozdro! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Cziter :) tam miały być dla osób które nie zdążyły się zarejestrować ;) PS będę się śmiał (chociaż bardziej płakał że nie starałem się o kod na FB ) jak by się okazało ze te kody są z innej puli i będziesz miał dostęp aż do końca a nie tylko na weekend Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez redlumek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 12 Czerwiec 2014 z bety 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 12 Czerwiec 2014 Pozdro! Jak dostaniesz od bungie to sie ze mna podziel! ;p gz gz hf! i zdawaj relacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Czerwiec 2014 Akurat się zainstaluje jak wrócę do domu. Teraz jeszcze mam koncert do zagrania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Mam kod, właśnie pobieram :))) Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Czerwiec 2014 Ze srajbuka dostales ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 12 Czerwiec 2014 Modliłem się do Bogów o Alfe.Mam nadzieję że mnie wysłuchali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Mam kod, właśnie pobieram :))) Oddaj! Za chwilke wszyscy dostana kody , a ja zostane tu sam jak palec;p @down how the f?;] @down second time !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hug No coz za 2h beda wysylac. A ja za 2h ide do pracy wiec placz i zgrzyt zebow;p Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Też pobieram :) jak dostane jakieś kody to dam znac @Kosciarz dostaniesz kod, a jeśli nie to ci dam :D wiec masz plecy :D Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Fuviks 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Czerwiec 2014 Ktoś już delektuje się grą? Ja dalej czekam na maila :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 12 Czerwiec 2014 Ktoś już delektuje się grą? Ja dalej czekam na maila :/ Jesli nie dostales z FB albo innego zrodla to nie denerwuj sie. Bungie bedzie dopeiro wysylac o 12 PST czyli u nas 21:00 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 12 Czerwiec 2014 Ale zemnie cebulka :) dostałem kod z FB. Jak przyślą emailem to z chęcią komuś oddam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Ale zemnie cebulka :) dostałem kod z FB. Jak przyślą emailem to z chęcią komuś oddam. Mnie, prosze ! W zamian jest w stanie zaoferowac bezuzytecznego lajka. Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Bansai 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 12 Czerwiec 2014 Mnie, prosze ! W zamian jest w stanie zaoferowac bezuzytecznego lajka. Miejmy nadzieje ze plotka jest prawdziwa i tyle;p Ta ze kazdy kto zarejestrowal sie do alphy dostanie kod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 12 Czerwiec 2014 Oby. Bo inaczej dołączę do grona ludzi proszących o kod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 Proponuje, żeby ze 3 kody były w zapasie. Bo coś czuje, że się mogę smakiem obejść, ale miejmy nadzieję, że przyjdzie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 12 Czerwiec 2014 ładnie n00bie, gra jest ciężkahttp://www.twitch.tv/pokrytysniegiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 12 Czerwiec 2014 ładnie n00bie, gra jest ciężka http://www.twitch.tv/pokrytysniegiem Ściągnałeś już?! Ja za 4h to ściągne >.< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 12 Czerwiec 2014 ładnie n00bie, gra jest ciężka http://www.twitch.tv/pokrytysniegiem haha to masz 1wszego followera! droga do slawy otwarta;p Ty powiedz mi jak ta gra wyglada graficznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach