Twinskillers 87 Napisano 12 Czerwiec 2014 Czekam ....... a jutro nocka zarwana - mam nadzieję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Da się w to grać w trakcie ściągania ? bo coś kojarzę, że PS4 miało mieć taką opcje ;Edit/ A da się jakoś przyspieszyć ściąganie na PS4? np. ściąga się lepiej jak jest w czuwaniu czy nie ma już różnicy ? Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 12 Czerwiec 2014 Da się w to grać w trakcie ściągania ? bo coś kojarzę, że PS4 miało mieć taką opcje ;D Chyba nie ma tej opcji w ogole. ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Czerwiec 2014 Da się w to grać w trakcie ściągania ? bo coś kojarzę, że PS4 miało mieć taką opcje ; Edit/ A da się jakoś przyspieszyć ściąganie na PS4? np. ściąga się lepiej jak jest w czuwaniu czy nie ma już różnicy ? Najszybciej leci jak konsola jest w trybu czuwania... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 12 Czerwiec 2014 Jak ten kod do mnie nie przyjdzie to będę musiał się uczyć, a tego bym nie chciał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Grałem z dwie godziny. Graficznie średnio. Gorsze jest jednak tylko 30FPS, w końcu to FPS. Multi według mnie słabe. Główny tryb ? To sprzeda tą grę, będzie sporo uzależnionych ludzi od tej gry. ;) Postrzelałem trochę do przeciwników, obok biegają inni ludzie, można łączyć się w grupy, level rośnie, rozwijane postaci proste, jakieś losowe wydarzenia, misję do robienia - po prostu mmofps. Zamiast mieczy są giwery. :D Nigdy nie lubiłem mmo, a to że gra mi się podoba to znaczy że fani będą zachwyceni. Ja w to nie zaczynam grać, bo to gra na setki godzin. Ale jak ktoś lubi FPS i MMORPG to po nim :D Dla takich ludzi zawsze będzie lepsza broń czy zbroja do zdobycia, a level postaci za niski. Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez chrono87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Grałem z dwie godziny. Graficznie średnio. Gorsze jest jednak tylko 30FPS, w końcu to FPS. Multi według mnie słabe. Główny tryb ? To sprzeda tą grę, będzie sporo uzależnionych ludzi od tej gry. ;) Postrzelałem trochę do przeciwników, obok biegają inni ludzie, można łączyć się w grupy, level rośnie, rozwijane postaci proste, jakieś losowe wydarzenia, misję do robienia - po prostu mmofps. Zamiast mieczy są giwery. Nigdy nie lubiłem mmo, a to że gra mi się podoba to znaczy że fani będą zachwyceni. Ja w to nie zaczynam grać, bo to gra na setki godzin. Ale jak ktoś lubi FPS i MMORPG to po nim Dla takich ludzi zawsze będzie lepsza broń czy zbroja do zdobycia, a level postaci za niski. Graficznie srednio? Tbh kup nowy telewizor albo zmien okulary;p bez hatu powazka;p Uciekam do pracy pamietajcie o mnie z kodami;pp Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez kosciarz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 12 Czerwiec 2014 czy też klikacie na odśwież w skrzynce pocztowej? Normalnie siebie nie poznaje - prawie czterdziecha na karku - a jaram się jak nastolatek 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Czerwiec 2014 Wstyd przyznać, ale też klikam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Ja już ekran realizacji kodu ustawiłem, a tu cisza :) Heh, na neogaf jakie ciśnienie mają :D Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Adriann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 12 Czerwiec 2014 już rozdają :) Wyklikałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 12 Czerwiec 2014 Lada moment i można zapomnieć o rzeczywistości :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 12 Czerwiec 2014 Czyli mamy pierwszego szczęśliwego. Ja jeszcze nie dostałem :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 Wszystko fajnie, będziemy zarywac nocki, a w poniedziałek cały progres i tak w dupe pójdzie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 12 Czerwiec 2014 Na us konto jeszcze nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 12 Czerwiec 2014 Wszystko fajnie, będziemy zarywac nocki, a w poniedziałek cały progres i tak w dupe pójdzie To boli... ale mam nadzieje że coś z alfy będzie w premierówce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Czerwiec 2014 Lvl nie przechodzi dalej? Szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 Nie, z bety też nic nie przejdzie. Ale może w finalnej wersji może coś dadzą jako bonus :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 12 Czerwiec 2014 no ja też już mam swój klucz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 12 Czerwiec 2014 Nie, z bety też nic nie przejdzie. Ale może w finalnej wersji może coś dadzą jako bonus :) Ciekawe co dostaniemy za kody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 Byle nie jakieś gówno które się wywali na dzień dobry. Niech dadzą lepszy motorek, fajne malowania broni, pancerza i będzie git :) Bronie sobie sam znajdę :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) 4 konta i pucha u mnie. :ohmy: a na neogafie naliczyłem już 4 osoby które dostały ;p Byle nie jakieś gówno które się wywali na dzień dobry. Niech dadzą lepszy motorek, fajne malowania broni, pancerza i będzie git :) Bronie sobie sam znajdę :) Ooo tak to też mi się widzi *.* Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 12 Czerwiec 2014 No u mnie też bieda,chyba trzeba będzie poczekać do lipca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 12 Czerwiec 2014 Kluczyk przyszedł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Czerwiec 2014 Też dostałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach