Skocz do zawartości
pack

Destiny

Rekomendowane odpowiedzi

Da się w to grać w trakcie ściągania ? bo coś kojarzę, że PS4 miało mieć taką opcje ;

Edit/ A da się jakoś przyspieszyć ściąganie na PS4? np. ściąga się lepiej jak jest w czuwaniu czy nie ma już różnicy ?

Edytowane przez Fuviks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się w to grać w trakcie ściągania ? bo coś kojarzę, że PS4 miało mieć taką opcje ;D

Chyba nie ma tej opcji w ogole. ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się w to grać w trakcie ściągania ? bo coś kojarzę, że PS4 miało mieć taką opcje ;

Edit/ A da się jakoś przyspieszyć ściąganie na PS4? np. ściąga się lepiej jak jest w czuwaniu czy nie ma już różnicy ?

Najszybciej leci jak konsola jest w trybu czuwania...
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ten kod do mnie nie przyjdzie to będę musiał się uczyć, a tego bym nie chciał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem z dwie godziny. Graficznie średnio. Gorsze jest jednak tylko 30FPS, w końcu to FPS. Multi według mnie słabe.

Główny tryb ? To sprzeda tą grę, będzie sporo uzależnionych ludzi od tej gry. ;)

Postrzelałem trochę do przeciwników, obok biegają inni ludzie, można łączyć się w grupy, level rośnie, rozwijane postaci proste, jakieś losowe wydarzenia, misję do robienia - po prostu mmofps.

Zamiast mieczy są giwery. :D

Nigdy nie lubiłem mmo, a to że gra mi się podoba to znaczy że fani będą zachwyceni. Ja w to nie zaczynam grać, bo to gra na setki godzin. Ale jak ktoś lubi FPS i MMORPG to po nim :D Dla takich ludzi zawsze będzie lepsza broń czy zbroja do zdobycia, a level postaci za niski.

Edytowane przez chrono87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem z dwie godziny. Graficznie średnio. Gorsze jest jednak tylko 30FPS, w końcu to FPS. Multi według mnie słabe.

Główny tryb ? To sprzeda tą grę, będzie sporo uzależnionych ludzi od tej gry. ;)

Postrzelałem trochę do przeciwników, obok biegają inni ludzie, można łączyć się w grupy, level rośnie, rozwijane postaci proste, jakieś losowe wydarzenia, misję do robienia - po prostu mmofps.

Zamiast mieczy są giwery. :biggrin:

Nigdy nie lubiłem mmo, a to że gra mi się podoba to znaczy że fani będą zachwyceni. Ja w to nie zaczynam grać, bo to gra na setki godzin. Ale jak ktoś lubi FPS i MMORPG to po nim :biggrin: Dla takich ludzi zawsze będzie lepsza broń czy zbroja do zdobycia, a level postaci za niski.

Graficznie srednio? Tbh kup nowy telewizor albo zmien okulary;p bez hatu powazka;p

Uciekam do pracy pamietajcie o mnie z kodami;pp

Edytowane przez kosciarz
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy też klikacie na odśwież w skrzynce pocztowej?

Normalnie siebie nie poznaje - prawie czterdziecha na karku - a jaram się jak nastolatek

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstyd przyznać, ale też klikam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już ekran realizacji kodu ustawiłem, a tu cisza :) Heh, na neogaf jakie ciśnienie mają :D

Edytowane przez Adriann

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie, będziemy zarywac nocki, a w poniedziałek cały progres i tak w dupe pójdzie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie, będziemy zarywac nocki, a w poniedziałek cały progres i tak w dupe pójdzie :sad:

To boli... ale mam nadzieje że coś z alfy będzie w premierówce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lvl nie przechodzi dalej? Szkoda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, z bety też nic nie przejdzie. Ale może w finalnej wersji może coś dadzą jako bonus :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, z bety też nic nie przejdzie. Ale może w finalnej wersji może coś dadzą jako bonus :)

Ciekawe co dostaniemy za kody

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byle nie jakieś gówno które się wywali na dzień dobry. Niech dadzą lepszy motorek, fajne malowania broni, pancerza i będzie git :) Bronie sobie sam znajdę :)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 konta i pucha u mnie. :ohmy:  a na neogafie naliczyłem już 4 osoby które dostały ;p

Byle nie jakieś gówno które się wywali na dzień dobry. Niech dadzą lepszy motorek, fajne malowania broni, pancerza i będzie git  :) Bronie sobie sam znajdę  :)

Ooo tak  to też mi się widzi *.*

Edytowane przez Fuviks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi