Skocz do zawartości
pack

Destiny

Rekomendowane odpowiedzi

Wyobraz sobie Piekna 20 letnia dziewoje ...

Juz ?

To dodaj teraz z 40 lat.

Pozwolę sobie troszkę zmodyfikować ;P

Wyobraz sobie Piekna dziewoje ...

Juz ?

To dodaj wursta i brodę.

635354019760287393.jpg

Mimo, że pewnie kluczyka nie załapie na alphe, to jestem pewny, że łykam gierę w dniu premiery

Zayebiście się prezentuje.

Edytowane przez Kisiel-PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyobraz sobie Piekna 20 letnia dziewoje ...

Juz ?

To dodaj teraz z 40 lat.

True Story :P

Pewnie przez jakis czas pomecze sie na starym chlebaku, a pozniej zakupie ps4. Dlatego ciekawi mnie, jak Destiny bedzie smigac na past genach. Pewnie nie dowiem sie jeszcze przez dluzszy czas :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem trochę w alphę i muszę przyznać, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Nie przywiązywałem dużej uwagi do procesu produkcji Destiny, więc przy odpalaniu kierowałem się głównie ciekawością... No i bang - to jest niesamowicie grywalne. Świetnie się zresztą również prezentuje.

Nie da się jednak zaprzeczyć, że to gra stworzona do coop'a - duch Borderlandsów wylewa się z ekranu. Grałem niczym pustelnik, więc po jakimś czasie dopadła mnie nerdowska samotność. Podejrzewam, że w towarzystwie zabawa jest przednia.

Nie wiem, czy dorwę tytuł w okolicach premiery, bo nie mam stałej drużyny do rozgrywki, ale z pewnością jestem Destiny zainteresowany. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie da się jednak zaprzeczyć, że to gra stworzona do coop'a - duch Borderlandsów wylewa się z ekranu. Grałem niczym pustelnik, więc po jakimś czasie dopadła mnie nerdowska samotność. Podejrzewam, że w towarzystwie zabawa jest przednia.

Nie wiem, czy dorwę tytuł w okolicach premiery, bo nie mam stałej drużyny do rozgrywki, ale z pewnością jestem Destiny zainteresowany. :)

Bordery przy rozmachu tej gry to mogą się schować :) Sam fakt, że Bordery to 4 graczy max już ją dyskwalifikuje.

Tutaj samo miasto, które w finalnej wersji będzie non-stop tętniło życiem, będzie mega doznaniem.

Do tego raidy w 6 osób, PVP w ekipie, mniejsze insty po 3 osoby, legendarne raidy i insty.

Tutaj każdy znajdzie coś dla siebie, a do tego ta gra wygląda przepięknie, biorąc pod uwagę jej ogrom.

Co do ekipy to przecież wystarczy zagadać do kogoś i już ją masz ;)

Myślisz, że ja mam stałą ekipę? Zagadałem z Kościarzem, wrzuciłem kumpla do nas i graliśmy cały dzień Strike + Strike na Legend.

Zresztą nawet jak grasz sam to gwarantuje Ci, że w wersji finalnej będziesz spotykał tylu randomów, że będziesz miał dość :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagadałem z Kościarzem, wrzuciłem kumpla do nas i graliśmy cały dzień Strike + Strike na Legend.

Nasz fire team wczoraj  rzadzil. Wlasnie wrocilem z roboty , ide spac, a jak sie obudze to powtorka z wczoraj;p

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również dostałem się do alphy i na razie zagrałem tylko chwilę. Myślałem, że to będzie normalny fps, a tu wypadałoby kooperować z innymi online i trochę mnie do dezorientuje, zaraz na początku w pewnym momencie jest odliczany czas, ląduje jakiś statek i coś mam odbić? Potem uciekam do tych ciemności i za cholerę nie mogę rozwalić tych jegomości, z zielonymi gałkami ocznymi, którzy jak walną jedną niebieską kulą we mnie to zostaje mi jakieś 10% energii... ja w nich strzelam, a ich nic to nie rusza... 

Gra się bardzo fajnie, ale chyba muszę gdzieś doczytać o co w tym chodzi ;)

Zostało gdzieś potwierdzone 60fps na PS4?

Edytowane przez sunnyluk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie atakuj mobów ktore maja duzo wyzszy level od Twojego. Gdy laduje statek i zaczyna sie obliczanie pojawia sie informacja co masz zrobic, trzeba sie tylko skupic :) I wcale nie musisz grac z innymi, chociaz wtedy tracisz caly urok tej gry, a niektorych instancji sam nie zrobisz bo sa zbyt trudne.

60fps? Chyba nie na tej generacji .. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby się dało obniżyć rozdzielczość do 720p to pewnie dałoby się wyciągnąć te 60 fps

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem tego cisnienia na 1080p jak i na 60fps. Ta gra jest płynna i niczego jej nie brakuje. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz ja dodam coś od siebie

Gdy wczoraj rano zobaczyłem na skrzynce kod, przez cały czas w pracy myślałem o tym że gdy wrócę do domu to od razu pogram. Na razie spędziłem tylko z 1,5h  (przez mundial) ale gra się wyśmienicie. Jest tyle pozytywnych aspektów że trudno wszystkie opisać. Graficznie jest bardzo ładnie a dźwięk to orgia dla uszu mimo tego że mam zwykłe Sony pulse elite ale już myślę by do premiery sprawić sobie jakiś konkretny sprzęt. Strzelanie jest bardzo fajne a i przeciwnicy wydają się być dość inteligentni.

Już nie mogę się doczekać premiery, Destiny jest pierwszą grą której preorder złożyłem prawie rok przed premierą (w dniu premiery PS4 ) :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inteligentni przeciwnicy? Chyba tylko na PvP.

Akurat tutaj AI jest koszmarne.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam na myśli że AI coś "kombinuje" gdy są pod ostrzałem. Wydaje mi się że wypadają lepiej niż Ci z Wolfenstaina w którego ostatnio grałem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam sprawdzić AI na poziomie Legend. AI w grach Bungie to była zawsze bardzo mocna strona. Pewnie do finalnej wersji jeszcze coś zmienią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie wiem, nie grałem.

Mam po prostu nadzieję że później będą bardziej nas gonić lub uciekać po wsparcie.

Misja Story - boss wystarczy się wycofać na schody i go spokojnie zdjąć. Ani nie trafi ani nie podejdzie. ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj cały wiecżór próbowałem sie zalogowac do Destiny i ciagle komunikat, że cos jest nie tak z psn albo z moim połączeniem, oczywiście jedno i drugie działało bez problemu, na forum sonego sporo osób sie na to skarżyło, wygląda na to, że chyba nie są przygotowani na wszystkich chętnych, całe szczęście, że jest mundial bo bym się mocno denerwował. Dzisiaj z samego rana Destiny odpaliło się bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakładam że był pełny serwer który nie wystarczył i mieli brak kolejkowania na login serwerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam wielkiego ciśnienia na 60fps, po prostu trochę denerwują mnie podwójne kontury przy ruchach kamerą w grach działających w ok. 30fps na tv plazmowym. Sądziłem, że przy PS4 ten problem u mnie zniknie... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz fire team wczoraj  rzadzil. Wlasnie wrocilem z roboty , ide spac, a jak sie obudze to powtorka z wczoraj;p

Sory kolego, moj Fireteam rzadzil bardziej. O.

Bordery przy rozmachu tej gry to mogą się schować :) Sam fakt, że Bordery to 4 graczy max już ją dyskwalifikuje.

Tutaj samo miasto, które w finalnej wersji będzie non-stop tętniło życiem, będzie mega doznaniem.

Do tego raidy w 6 osób, PVP w ekipie, mniejsze insty po 3 osoby, legendarne raidy i insty.

Tutaj każdy znajdzie coś dla siebie, a do tego ta gra wygląda przepięknie, biorąc pod uwagę jej ogrom.

A propos rozmachu ile ma byc planet oraz miejscowek na tych planetach, czy na samej ziemi jest tylko Stara Rosja ?

Edytowane przez Bansai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory kolego, moj Fireteam rzadzil bardziej. O.

Afterall " You are legend in the making" ;pp

I bardzo mnie to cieszy! Bedziemy mieli 6 do raidow;p

Co do inteligencji przeciwnikow. Szedlem sobie na free roam. Na chwilke , na sekund dwie odlozylem pada. Obracam sie po tym czasie , a tam jeden fallen zachodzi mnie od tylu. Zaczynam isc w jego kierunku z ASD, a on zaczyna sie cofac. Z ciekawosci obrocilem sie do niego plecami znow zaczl isc w moim kierunku. Obrocilem sie i zaczlem isc w jego kierunku , zaczal uciekac...Jak dzielny guardian poszedlem za nim zeby go ukatrupic, ale co sie okazalo wprowadzil mnie w grupe swoich pobratymcow. 

No sorry jesli to AI kuleje to ja nie mam do Was pytan.

Edit: wlasnie sie zorientowalem ze w wiezy mozna kupic kazdego rodzaju ammo box "item on use on battlefield".

Dodatkowo mozna wydropic  itemy typu uzyj zeby podbic "cos" . Mam itemy wplecaku Ehter Seeds ktore po uzyciu daja boosta do gilmer find (walutka/ gold w grze) na 10 minut. Ktos znalazl moze jakies inne tego typu itemy " on use " ?

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kościarz, wrażenia są różne. Ty zapamiętałeś bardziej że jednak potrafią wciągać w zasadzkę a ja że można sobie stanąć w blind spocie i napieprzać bossa ;)

Wszystko zależy kto jaki ma styl gry i co akurat w dana lokacje danym mombom wrzucili. :D

Fajnie że to przyuważyłeś :D Jest nadzieja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi