m0rph 3307 Napisano 16 Czerwiec 2014 a pokazuje kto nie lubi murzynów? :) no i co sie znowu mnie czepiasz?? :devil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Czerwiec 2014 O ! Krople do oczu i jazda ; > Boże co się z tą młodzieżą dzieje... Masakra... :P Dobrze że już koniec Alfy bo byś tam zszedł przy konsoli ;) :P PS: Swoją drogą jak gra jest TAK dobra jak mówicie to czas odłożyć $$ ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Czerwiec 2014 (edytowane) no i co sie znowu mnie czepiasz?? :devil: Chyba mnie :whistling: No i co bylo na tym evencie dokladnie ? Ma ktos jakis filmik ? Edytowane 16 Czerwiec 2014 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 16 Czerwiec 2014 Przeglądam sobie właśnie https://alpha.bungie.net/ Podoba mi się to jakie statystyki można sprawdzić o sobie i o kolegach. Jak ktoś nas będzie za bardzo karał na PvP czy będzie sadizł konkretny DMG na Stroy to zawsze będzie można sprawdzić z czym biega i jak mu generlanie idzie w grze. ...jeszcze żeby była oficjalna albo pół oficjalna baza danych ze statystykami mobów i dropami ... i jazda No fajna sprawa, taki lekki battelog. Powiedzcie mi co to są te karty Grimore czy jakoś tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 16 Czerwiec 2014 Chyba mnie :whistling: a to Ty byłeś, rasisto? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 16 Czerwiec 2014 haha ;p alpha dalej dziala, wiec grac panowie grac. Eventu zadnego nie bylo Bungie strolowalo tylu ludzi;p Aczkolwiek my mielismy event kaluza byla i slizgi , prawie jak w podstawowce na lodowisku! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Czerwiec 2014 No fajna sprawa, taki lekki battelog. Powiedzcie mi co to są te karty Grimore czy jakoś tak? Jakaś forma encyklopedii? Za nie są osobne punkty które wyglądają mi na ogólne doświadczenie całego konta a nie postaci? Zastanawia mnie czy będzie to do czegoś potrzebne (przedmioty za określony poziom / ilość punktów). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 16 Czerwiec 2014 Jakaś forma encyklopedii? Za nie są osobne punkty które wyglądają mi na ogólne doświadczenie całego konta a nie postaci? Zastanawia mnie czy będzie to do czegoś potrzebne (przedmioty za określony poziom / ilość punktów). Też mi się tak wydaję. Chociaż dziwna sprawa, bo niektóre są puste po otwarciu, nic nie przedstawiają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 16 Czerwiec 2014 ..moze dlatego ze to alfa? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 16 Czerwiec 2014 Dalej działa? Po obiadku sobie pogram jak śmiga :) No i co bylo na tym evencie dokladnie ? Ma ktos jakis filmik ? Gówno, nic nie było, Bungie trolla puściło. Ale ludzi było od cholery i jeszcze w mieście, na facebooku i twitterze ludzie czekali na jakieś info, ale nic. Chyba, że dzisiaj może coś zrobią, skoro alfa jeszcze działa, albo cały czas ten event szykują :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 16 Czerwiec 2014 Albo testują wydajność serwerów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Czerwiec 2014 No to dobrze ze spac poszedlem, w robocie bylbym wkurvionym zombie, a tak, bylem wyspanym zblazowanym pracownikiem :D. Dziwne ze Alpha jeszcze dziala, a, pogram sobie moze troche w PvP jeszcze, wczoraj mialem niemilosierne lagi, chwile pozniej oczywiscie konserwacja PSN, Greatness Awaits. Myslalem ze po wprowadzeniu paywall'a na multi w PS+ sytuacja sie troche poprawi, w koncu jak czlowiek placi za cos co bylo za darmo, to wymaga czegos lepszego a nie tego samego :/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Czerwiec 2014 Bungie @Bungie 3 godz.Zobacz tłumaczenie There's a rumor that the #Destiny Alpha might be extended to allow dangerous experiments. Play beyond the official close at your own risk! No to dobrze ze spac poszedlem, w robocie bylbym wkurvionym zombie, a tak, bylem wyspanym zblazowanym pracownikiem . Dziwne ze Alpha jeszcze dziala, a, pogram sobie moze troche w PvP jeszcze, wczoraj mialem niemilosierne lagi, chwile pozniej oczywiscie konserwacja PSN, Greatness Awaits. Myslalem ze po wprowadzeniu paywall'a na multi w PS+ sytuacja sie troche poprawi, w koncu jak czlowiek placi za cos co bylo za darmo, to wymaga czegos lepszego a nie tego samego :/. Ja i kilkanaście i przynajmniej 7 osób które były ze mną na imprezie głosowej i stale się zmieniały grało bez problemów. Pomimo konserwacji PSN Destiny działało bez problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Czerwiec 2014 (edytowane) No tak, ale jak juz cie PSN wyrzuci, to potem sie nie zalogujesz bo "trwa konserwacja" :). Edytowane 16 Czerwiec 2014 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Czerwiec 2014 Nie wykręcaj się już. Nie chciałeś grac to wystarczyło powiedzieć/napisać. :P W każdym razie Alpha oficjalnie przedłużona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 16 Czerwiec 2014 Reku wyrzucało non-stop z neta i co chwila wracał. Lagów w online też nie miałem, no może raz. Bansai, zmień internet, bo ten dostawca z Bułgarii się nie spisuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 16 Czerwiec 2014 To znaczy, ze dzis znowu ostatnia nocka z Pssite special elite forum player PL? ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Czerwiec 2014 (edytowane) Reku wyrzucało non-stop z neta i co chwila wracał. Lagów w online też nie miałem, no może raz. Bansai, zmień internet, bo ten dostawca z Bułgarii się nie spisuje :P Hahaha, powiedzial ten co z Urugwaju ciagnie na czarno :teehee:. Mam 50mbps :). Skoro Alpha trwa, to bardzo chetnie pogralbym PvP w jakims wiekszym gronie, jednak za kazdym razem jak pisze do Patricko, to ten woli strajka po raz setny zrobic :D Edytowane 16 Czerwiec 2014 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 16 Czerwiec 2014 Bo Strike jest mega wypas miodny. Jak alpha bedzie jeszcze dzialac jak wroce z roboty o 23 to ja z checia pogram pvp. Bo dzisiaj lol na koniec dorwalem auto rifle. i wrescei moge grac pvp. Bo z pulse rifle to ja kur dostawalem;p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 16 Czerwiec 2014 Ja dziś mogę cały dzień strzelać :D Jak coś to inv :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 16 Czerwiec 2014 (edytowane) Dziś wieczór lub jutro pewnie zamkną serwery . Tak myślę. Mam czas na przetestowanie innej klasy :) Również chętny na granie pvp forumowe :) Chyba nie dam rady zamówić pre-ordera 239 troszkę za dużo, będę chyba musiał troszkę poczekać. No ale kto wie Edytowane 16 Czerwiec 2014 przez Malibu19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Czerwiec 2014 Dziś wieczór lub jutro pewnie zamkną serwery . Tak myślę. Mam czas na przetestowanie innej klasy :) Również chętny na granie pvp forumowe :) Chyba nie dam rady zamówić pre-ordera 239 troszkę za dużo, będę chyba musiał troszkę poczekać. No ale kto wie Skołuj Betę z Amazona - pograsz już za miesiąc a na grę zacznij zbierać, bo warto :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 16 Czerwiec 2014 (edytowane) @Up Betę mam już dawno zaklepaną . W kalendarzu nawet zaznaczyłem, bo gra jest Epicka. No może grosz do grosza i coś się skołuje. Edytowane 16 Czerwiec 2014 przez Malibu19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 16 Czerwiec 2014 Akurat Destiny to jedyna gra, na którą warto wydać takie pieniądze. Ja czekam jeszcze na jakąś kolekcjonerkę, mam nadzieję, że coś puszczą, bo aż się prosi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 16 Czerwiec 2014 Przypominam moje foto z ubiegłego roku :thumbsup: bo teraz jest na czasie :laugh:Ciekawe co dają w edycji kolekcjonerskiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach