Skocz do zawartości
pack

Destiny

Rekomendowane odpowiedzi

a pokazuje kto nie lubi murzynów? :)

no i co sie znowu mnie czepiasz??  :devil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ! Krople do oczu i jazda ; >

Boże co się z tą młodzieżą dzieje... Masakra... :P

Dobrze że już koniec Alfy bo byś tam zszedł przy konsoli ;) :P

PS: Swoją drogą jak gra jest TAK dobra jak mówicie to czas odłożyć $$ ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i co sie znowu mnie czepiasz??  :devil:

Chyba mnie :whistling:

No i co bylo na tym evencie dokladnie ? Ma ktos jakis filmik ?

Edytowane przez Bansai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeglądam sobie właśnie https://alpha.bungie.net/

Podoba mi się to jakie statystyki można sprawdzić o sobie i o kolegach. Jak ktoś nas będzie za bardzo karał na PvP czy będzie sadizł konkretny DMG na Stroy to zawsze będzie można sprawdzić z czym biega i jak mu generlanie idzie w grze. :biggrin:

...jeszcze żeby była oficjalna albo pół oficjalna baza danych ze statystykami mobów i dropami ... i jazda :biggrin:

No fajna sprawa, taki lekki battelog. Powiedzcie mi co to są te karty Grimore czy jakoś tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba mnie :whistling:

a to Ty byłeś, rasisto? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha ;p alpha dalej dziala, wiec grac panowie grac.  Eventu zadnego nie bylo Bungie strolowalo tylu ludzi;p Aczkolwiek my mielismy event kaluza byla i slizgi , prawie jak w podstawowce na lodowisku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajna sprawa, taki lekki battelog. Powiedzcie mi co to są te karty Grimore czy jakoś tak?

Jakaś forma encyklopedii?

Za nie są osobne punkty które wyglądają mi na ogólne doświadczenie całego konta a nie postaci?

Zastanawia mnie czy będzie to do czegoś potrzebne (przedmioty za określony poziom / ilość punktów).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakaś forma encyklopedii?

Za nie są osobne punkty które wyglądają mi na ogólne doświadczenie całego konta a nie postaci?

Zastanawia mnie czy będzie to do czegoś potrzebne (przedmioty za określony poziom / ilość punktów).

Też mi się tak wydaję. Chociaż dziwna sprawa, bo niektóre są puste po otwarciu, nic nie przedstawiają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej działa? Po obiadku sobie pogram jak śmiga :)

No i co bylo na tym evencie dokladnie ? Ma ktos jakis filmik ?

Gówno, nic nie było, Bungie trolla puściło.

Ale ludzi było od cholery i jeszcze w mieście, na facebooku i twitterze ludzie czekali na jakieś info, ale nic.

Chyba, że dzisiaj może coś zrobią, skoro alfa jeszcze działa, albo cały czas ten event szykują :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo testują wydajność serwerów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dobrze ze spac poszedlem, w robocie bylbym wkurvionym zombie, a tak, bylem wyspanym zblazowanym pracownikiem :D. Dziwne ze Alpha jeszcze dziala, a, pogram sobie moze troche w PvP jeszcze, wczoraj mialem niemilosierne lagi, chwile pozniej oczywiscie konserwacja PSN, Greatness Awaits.

Myslalem ze po wprowadzeniu paywall'a na multi w PS+ sytuacja sie troche poprawi, w koncu jak czlowiek placi za cos co bylo za darmo, to wymaga czegos lepszego a nie tego samego :/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bungie ‏@Bungie  3 godz.Zobacz tłumaczenie

There's a rumor that the #Destiny Alpha might be extended to allow dangerous experiments. Play beyond the official close at your own risk!

No to dobrze ze spac poszedlem, w robocie bylbym wkurvionym zombie, a tak, bylem wyspanym zblazowanym pracownikiem :biggrin:. Dziwne ze Alpha jeszcze dziala, a, pogram sobie moze troche w PvP jeszcze, wczoraj mialem niemilosierne lagi, chwile pozniej oczywiscie konserwacja PSN, Greatness Awaits.

Myslalem ze po wprowadzeniu paywall'a na multi w PS+ sytuacja sie troche poprawi, w koncu jak czlowiek placi za cos co bylo za darmo, to wymaga czegos lepszego a nie tego samego :/.

Ja i kilkanaście i przynajmniej 7 osób które były ze mną na imprezie głosowej i stale się zmieniały grało bez problemów.

Pomimo konserwacji PSN Destiny działało bez problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale jak juz cie PSN wyrzuci, to potem sie nie zalogujesz bo "trwa konserwacja" :).

Edytowane przez Bansai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wykręcaj się już.

Nie chciałeś grac to wystarczyło powiedzieć/napisać. :P 

W każdym razie Alpha oficjalnie przedłużona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reku wyrzucało non-stop z neta i co chwila wracał. Lagów w online też nie miałem, no może raz.

Bansai, zmień internet, bo ten dostawca z Bułgarii się nie spisuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy, ze dzis znowu ostatnia nocka z Pssite special elite forum player PL? ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reku wyrzucało non-stop z neta i co chwila wracał. Lagów w online też nie miałem, no może raz.

Bansai, zmień internet, bo ten dostawca z Bułgarii się nie spisuje :P

Hahaha, powiedzial ten co z Urugwaju ciagnie na czarno :teehee:.

Mam 50mbps :).

Skoro Alpha trwa, to bardzo chetnie pogralbym PvP w jakims wiekszym gronie, jednak za kazdym razem jak pisze do Patricko, to ten woli strajka po raz setny zrobic :D

Edytowane przez Bansai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo Strike jest mega wypas miodny. Jak alpha bedzie jeszcze dzialac jak wroce z roboty o 23 to ja z checia pogram pvp. Bo dzisiaj lol na koniec dorwalem auto rifle. i wrescei moge grac pvp. Bo z pulse rifle to ja kur dostawalem;p 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziś mogę cały dzień strzelać :D Jak coś to inv :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś wieczór lub jutro pewnie zamkną serwery :sad: . Tak myślę.

Mam czas na przetestowanie innej klasy :) Również chętny na granie pvp forumowe  :)

Chyba nie dam rady zamówić pre-ordera :sad: 239 troszkę za dużo, będę chyba musiał troszkę poczekać. No ale kto wie 

Edytowane przez Malibu19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś wieczór lub jutro pewnie zamkną serwery :sad: . Tak myślę.

Mam czas na przetestowanie innej klasy :) Również chętny na granie pvp forumowe  :)

Chyba nie dam rady zamówić pre-ordera :sad: 239 troszkę za dużo, będę chyba musiał troszkę poczekać. No ale kto wie 

Skołuj Betę z Amazona - pograsz już za miesiąc a na grę zacznij zbierać, bo warto :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Up 

Betę mam już dawno zaklepaną :biggrin: . W kalendarzu nawet zaznaczyłem, bo gra jest Epicka. No może grosz do grosza i coś się skołuje. 

Edytowane przez Malibu19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat Destiny to jedyna gra, na którą warto wydać takie pieniądze.

Ja czekam jeszcze na jakąś kolekcjonerkę, mam nadzieję, że coś puszczą, bo aż się prosi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

d776.jpg
6qjo.jpg

Przypominam moje foto z ubiegłego roku  :thumbsup:  bo teraz jest na czasie :laugh:
Ciekawe co dają w edycji kolekcjonerskiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi