m0rph 3307 Napisano 5 Wrzesień 2013 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Wrzesień 2013 Ta gra ma po prostu wszystkie inne gry pod sobą :D W końcu Bungie przeszło na odpowiednią stronę barykady ^^ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 8 Wrzesień 2013 Ehh;/ a jeszce tyle czasu, w sumie to nie wiadomo ile jeszcze bedziemy czekac..no przeciez zal. na tym filmiku 0:41 hunter sie blinkuje?o _ O ja juz to chce natychmiast!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 12 Wrzesień 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 28 Wrzesień 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 30 Wrzesień 2013 Oficjalna okladka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Wrzesień 2013 Jeszcze kolekcjonerskie wydanie i pre order idzie :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 30 Wrzesień 2013 Ja wolę - http://analogaddiction.files.wordpress.com/2013/06/destiny-playstation-4-box-art.jpg?w=470 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 30 Wrzesień 2013 http://www.ps3site.pl/destiny-otrzyma-bete-zloz-preorder-by-zagrac-wczesniej/168334 fajnie byłoby wcześniej zagrać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 30 Wrzesień 2013 (edytowane) Jutro nowy gameplay trailer "set in a destination a lot of fans have been asking to see for the first time" :) Edytowane 30 Wrzesień 2013 przez blackhawkPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Wrzesień 2013 Na Boga niech to w końcu będzie inna lokacja, a nie wiecznie ta "Old Russia" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 30 Wrzesień 2013 A co my chcielismy zobaczyc?;] Ja chce 15 minut z czystego pvp. Oj tak! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 30 Wrzesień 2013 Bungie właśnie wrzuciło zapowiedź jutra :D będzie The Moon!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 1 Październik 2013 (edytowane) Ola Boga :laugh:ja już chce grać !Wymiatacz ! Edytowane 1 Październik 2013 przez Lightbringer 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 1 Październik 2013 (edytowane) o_O I am spechless. Jestem ciekaw czy u nas za preorder bedzie dostep do bety. Edytowane 1 Październik 2013 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Październik 2013 Suty zmiażdżone :) Gra, która ma wszystkie inne pod sobą BTW. Można sobie dodać te kody do konta, które były na GamesComie :) http://www.bungie.net/en/User/coderedemption Wystarczy zalogować się kontem PSN i dodać kody: Warlock: YKA-RJG-MH9 Hunter: 3DA-P4X-F6A Titan: MVD-4N3-NKH Rixis, Archon Slayer: TCN-HCD-TGY Old Russia: HDX-ALM-V4K Co odblokowaliście dowiecie się dopiero w 2014 roku :P Ja już swoje dodałem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 1 Październik 2013 Az sie boje ile mi to z zycia wezmie... @ Patrico - a te kody to przypadkiem nie odblokuja "cos" ale dla wersji PS3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Październik 2013 Nic mi o tym nie wiadomo, raczej wykorzystasz je tam, gdzie się pierwszy podepniesz :P Wersja na PS3 to pewnie będzie tragedia i rozpacz...zresztą nawet na tą wersję nie patrzę :) Destiny = PS4 tylko i wyłącznie :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 2 Październik 2013 Właśnie poszedł cancel na stary preorder bez dostępu do bety - złożony nowy.. Fak 4-5 miesięcy czekania i trzeba będzie jakieś chorobowe wymyślić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Październik 2013 http://blog.eu.playstation.com/2013/10/02/destiny-your-questions-answered/ Destiny – your questions answered Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 2 Październik 2013 http://blog.eu.playstation.com/2013/10/02/destiny-your-questions-answered/ Destiny – your questions answered Dzieki serdeczene za link. Beda rewardy z pvp! MUAHAHAH im arleady addicted! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Październik 2013 Poznajmy kolejnego kolegę w przygodzie :) W końcu jakaś inna broń niż rakietnica i rewolwer czy snajperka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin15_10 1 Napisano 3 Październik 2013 Czy ktoś mółby opisać mi klasy postaci bo po przekopaniu forum (strony 10-20) znalazłem tylko opisy które mi nie pasują. Chodzi mi o opis umiejętności (titana,huntera i warlocka) bo ten ostatni wali jakąś kulą a reszta oraz o opis broni jakimi będą się posługiwać. Samo destiny zbyt mocno mnie nie jara ale z samym bf 4 człowiek nie żyje a na Borderlands 3 jeszcze troche zaczekam a ta gra jest najbardziej zbliżona do destiny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 3 Październik 2013 (edytowane) Z tego co mozemy zaobserowac na gameplayach. Hunter ma boost broni prawdopodobnie dziala to jak duzy + do dmg. Warlock ma "kulke" ktora rzuca jak granatem i ta exploduje czysta enegia w miejscu gdzie trafi. Titan ma wyskok i uderzenie w zieme z mlotem ja poki co nazywam to Thunder clap;p. Na gameplayu widac uzycie tych skili: 5:59 - uzycie mocy przez huntera. 9:42 - uzycie mocy przez titana. 10:57 - uzycie mocy przez warlocka. 0:41 uzycie prawdopodobnie skila przez huntera - cos ala blink (teleport przed siebie na krotki dstans) Tyle chyba narazie wiemy. Samego opisu skili jako takiego jeszcze nie bylo(jesli byl to ja nie widzialem Patrico sie powinien udzielic bo pomimo tego ze czekam tak samo jak on na ta gre, on trzyma reke na pulsie;p). Edytowane 3 Październik 2013 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Październik 2013 Ta, te skille w sumie już dość dawno tu opisywałem. Podobno mają być jeszcze inne. Także trzeba czekać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach