TRaCeGuitar 1141 Napisano 15 Styczeń 2014 Ochłapy na temat Destiny...mimo że ochłapy to i tak smaczniejsze niż część odgrzewanych kotletów ;D http://www.ppe.pl/news-26323-bungie_karmi_nas_ochlapami__bardzo_ladnymi_ochlapami.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 16 Styczeń 2014 Destiny wychodzi na PC'ty? Ciekawy jestem czy screeny są z blaszaka czy konsol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 16 Styczeń 2014 Screeny z next genów sony i m$...gra nie wyjdzie na PC przez jakiś czas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 18 Styczeń 2014 Destiny nie został zapowiedziane na pc, tylko konsole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 18 Styczeń 2014 Miejmy nadzieje ze Destiny pozostanie konsolowym exem. Boze, do bety tak daleko;/ Dalej nic nie powiedzieli kiedy ma byc? poprostu lato 2014?;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 19 Styczeń 2014 (edytowane) Tak, beta latem, premiera gry na początku września. Edytowane 19 Styczeń 2014 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 19 Styczeń 2014 Kolejna galeria: http://www.ppe.pl/news-26386-kolejne_klimatyczne_widokowki_z_destiny.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 20 Styczeń 2014 Kilka dobrych lat po premierze jednej gry, ale teraz dopiero chce sie powiedziec "Unreal" . Ja chce usnac i obudzic sie we wrzesniu;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Styczeń 2014 Metoda Erica Cartmana zawsze w modzie :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Styczeń 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 24 Styczeń 2014 Mogliby dac jakis nowy gameplay;/ Tak ze dwie godziny pure rozpierduchy;p 1h z pve i 1h z pvp;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 31 Styczeń 2014 Trochę o multiplayerze. http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2013/12/09/revealing-the-details-of-destinys-competitive-multiplayer.aspx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 2 Marzec 2014 (edytowane) Edytowane 2 Marzec 2014 przez piernik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Marzec 2014 Niestety dla kogoś kto śledzi newsy to nic nowego w tym filmie nie ma, raczej zestawienie po prostu wszystkiego do kupy, dla kogoś kto nie mógł śledzić. Swoją drogą to od dawna nie było nic nowego z Destiny, jestem ciekaw czy szykują jakąś bombę czy po prostu czekają do E3 już z większymi informacjami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 10 Marzec 2014 (edytowane) http://video.cdn.ispot.tv/media2/001/093/465/7gRz_360.webm Edytowane 10 Marzec 2014 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 14 Marzec 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slizer 432 Napisano 18 Marzec 2014 Destiny ponoć bez polskiej wersji językowej: http://www.pssite.com/news-31729-destiny_nie_otrzyma_polskiej_wersji_jezykowej.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 31 Marzec 2014 Nowe screeny, bodajże z GDC jeszcze: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 8 Kwiecień 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 8 Kwiecień 2014 (edytowane) skladal ktos preorder? Jak powszechnie wiadomo w wakacje startuje beta dla preorderowcow, gwoli przypomnienia rekomendowane sklepy: link Osobiscie skladam w niemieckim Gamestop bo dorzucaja plakat do wyboru za free.poprawka, skladam w Euro, wychodzo 10euro taniej...multi / co-op mozna grac w 3-osobowych zespolach, takze zapraszam do wspolnego testowania. Wazne zeby byl headset. Ogolnie chodzi mi o to zeby ocenic czy gra jest warta swojej ceny i czy przyciagnie na dluzej. Edytowane 8 Kwiecień 2014 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 8 Kwiecień 2014 złożyłem, odebrałem kod i anulowałem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 8 Kwiecień 2014 złożyłem, odebrałem kod i anulowałem :P gdzie skladales i po jakim czasie dostales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 8 Kwiecień 2014 (edytowane) Kupiłem preorder konsoli PS4 w euro agd dostałem 90 dni plusa za 1pln i po paru dniach przysłali kod na destiny Edytowane 8 Kwiecień 2014 przez Twinskillers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Kwiecień 2014 Wystarczy zrobić pre order na amerykańskim Amazonie i kod jest na mailu w przeciągu kilku minut. Było o tym pisane, ale po co czytać więcej niż post wcześniej... Poza tym te kody są wszędzie już praktycznie i ta beta po tygodniu będzie otwarta na bank. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 8 Kwiecień 2014 (edytowane) czytalem niemniej jednak bylo to ponad 4 miesiace temu... ...ok, zlozylem preordera na niemieckim amazonie, kod dostalem po chwili... Edytowane 8 Kwiecień 2014 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach