75 radolec 88 Napisano 16 Marzec 2013 jak będzie prąd to jestem:) cieszę się że nie zniechęciłem Cię DaaV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 17 Marzec 2013 dzięki panowie za pomoc, radekc1975, FiroPL i Lucashunter, platynka wpadła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 17 Marzec 2013 a mielibyście jeszcze siły i ochotę na jedną mapę, ZEMSTA jest mi do platyny potrzebna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 17 Marzec 2013 Ja nie widzę przeszkód to nie jest specjalnie trudna ani długa misja więc ja jestem chętny. Jeśli nie dziś to w tygodniu jakoś się ugadamy bo mam dzisiaj nadzieję wkońcu kupić nowego God of Wara ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 17 Marzec 2013 (edytowane) jasne, jak będę to pomogę, jest sznasa dzisiaj a jak nie to tak jak firo napisał, w tygodniu ;) Edytowane 17 Marzec 2013 przez DaaV 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 17 Marzec 2013 to dajcie znać kiedy by Wam pasowało, dziś próbowałem znaleźć jakąś grę, ale nic nie wyszło, jeden scenariusz - 30-40 min. szybko pójdzie:) wieczory od 20 jak najbardziej pasują z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 18 Marzec 2013 Jak najbardziej za :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 19 Marzec 2013 dobiliśmy razem z Lucasem:), któremu bardzo dziękuję za pomoc i ostatnią nasz dwójkową misję, dziękuję również DaaV'kowi i Fir'owi :) pozdrawiam Was bardzo i do usłyszenia może w TR 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 19 Marzec 2013 dobiliśmy razem z Lucasem:), któremu bardzo dziękuję za pomoc i ostatnią nasz dwójkową misję, dziękuję również DaaV'kowi i Fir'owi :) pozdrawiam Was bardzo i do usłyszenia może w TR sorki ale teraz wrocilem dopiero a jeszcze czytam Ewangelie bo musze na jutro opanować.. ale dpbrze ze wbiles, wielkie gratki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzul85 0 Napisano 25 Marzec 2013 jestem chetny do wspolnej gry, kazda mapa tylko, ze nie mam hs psn egzul85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 28 Marzec 2013 Ktoś chętny na co-opa od początku? Pisać do mnie na PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 30 Marzec 2013 Ile Wam wyskakuje ludziów online w FC3. Nabyłem grę co prawda na x ale za 65 zł grzech było nie wziąść a tu około 500 (pięćset) osób wieczorem. A w Black Ops 2 ok. 500 tysięcy. Wiem że w Crysis 3 też taka lipa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 31 Marzec 2013 Ludzie pomóżcie - potrzebne trzy ostatnie mapy do platyny - Przemas10pl zapraszać i gramy :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 6 Kwiecień 2013 Dzięki za odpowiedź wuwu. Około 700 ludzi w piątek wieczór ?! Na x360 - 200 w samo południebyło. Dobrze że FC3 na ps3 nie kupiłem tylko profil na x,a za drobne. 4 miesiące po premierze multi umiera a mapy bardzo ładne,kilka fajnych trybów,jakoś nie jarzę tego. Singiel starczy na bardzo długo z tego co wiem ale jak gra ma multi to mam zawsze problem singla odpalić obojętnie czy to CoD,Killzone czy FC3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 6 Kwiecień 2013 (edytowane) Jutro (niedziela) o godzinie 17 ja i DawidekFCB (nick PSN: Xazzor_FCB) będziemy przechodzili cooperativa od pierwszej misji. Jedna bądź dwie chętne osoby dodać nas do znajomych i gramy :banana:Zapraszamy serdecznie :thumbsup: Edytowane 7 Kwiecień 2013 przez Przemek_07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robcio6669 1 Napisano 9 Kwiecień 2013 Jesli jest ktos chetny do Co-op'a to zapraszam :) moj nick PSN: robcio1984 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldek 0 Napisano 11 Kwiecień 2013 Jest ktoś chętny na co-opa wszystkie misje dziś lub jutro wieczorem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yden 0 Napisano 24 Czerwiec 2013 (edytowane) Zagram całego COOPA dodajcie mnie PSN : danzelpl97 dopiszcie tylko ze wy od Far Cry . Posiadam HS. Edytowane 24 Czerwiec 2013 przez Yden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 10 Lipiec 2013 Szukam kogoś do zrobienia całego coopa oprócz 1 misji. Mam hs więc jak coś to pisać psn: Massinio. Każda pora mi pasuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 20 Lipiec 2013 Potrzebuję pomocy w zrobieniu tych wszystkich misji w co-opie. Kto chętny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 22 Lipiec 2013 (edytowane) Hey, jeżeli chce ktoś przejść misje coop to wysyłajcie mi zaproszenie na psn :) Edit: Nieaktualne Edytowane 4 Sierpień 2013 przez josephineola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukeDNB 10 Napisano 23 Lipiec 2013 Hey, jeżeli chce ktoś przejść misje coop to wysyłajcie mi zaproszenie na psn :) Właśnie czeka mnie zabawa w coop - zaproszenie wysłane, ale nie wiem kiedy będę miał czas pograć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fileo 0 Napisano 4 Sierpień 2013 Też chętnie powalcze z coopem. PSNid: Nowal-Fileo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 4 Sierpień 2013 Co Wy z tym coopem. Rozumiem że jest upał ale plaża ,palmy ,woda na team deatchmatch zasuwać.To jest to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZbyszeG 0 Napisano 6 Sierpień 2013 (edytowane) Potrzebuje trzy osoby do przejścia ostatniej misji kooperacji misja Zemsta brakuje mi tego do Platyny Mój PSN : ZbyszeG Jakoś się zgada kiedy Edytowane 6 Sierpień 2013 przez ZbyszeG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach