crix15 62 Napisano 5 Styczeń 2013 (edytowane) Tu piszemy o darmowych grach z PSN.PSN PL :PS3 :- DC Universe Online- Blue Toad Murder Files Episode 1- Sam & Max : The Devil's Playhouse Episode 1 : The Penal Zone- Uncharted 3 Multiplayer- Capcom Arcade Cabinet- Singstar- Dust 514- Buzz! Quiz- Back to the Future Ep.1 - Tekken Revolution - Spartacus Legends - Deathmatch Village - The Walking Dead EP1 - Dead or Alive 5 Ultimate Core Fighters - SoulCalibur Lost Swords - Ace Combat : InfinityPS Vita :- Treasure Park- Paint Park- Travel Bug- Table Football- Frobisher Says- Treasures of Montezuma Blitz- Wake-Up ClubPSN USPS3 :- Everybody Dance Digital- Zen Pinball- Free Realms- Jetpack Joyride - Uncharted 3 Single Player (wymaga zainstalowania U3 multiplayer) PSV : - Jetpack Joyride Piszcie jakie jeszcze znaleźliście gry (obojętnie czy to polski PSN czy amerykański) , będę to aktualizował :)Jeśli jakaś gra się dubluje, będę ją wpisywał tylko w jeden region :) Edytowane 21 Czerwiec 2014 przez crix15 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 5 Styczeń 2013 ale może dodaj że gra Jetpack Joyride jest darmowa tylko na amerykańskim PSN czy tam w GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 5 Styczeń 2013 Na polskim jest też, sam ściągałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 5 Styczeń 2013 (edytowane) a czyli coś zmienili,bo kosztował 16zł THX za info :D Edytowane 5 Styczeń 2013 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 5 Styczeń 2013 Spoko, forum jest też od pomocy, nie tylko od komentarzy ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 5 Styczeń 2013 (edytowane) Na amerykańskim PSN z tego co pamiętam to darmowy jest pierwszy epizod gry Back To The Future, czy na polskim to nie wiem ... Edytowane 5 Styczeń 2013 przez AXA 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 5 Styczeń 2013 Ale jest to pełna wersja epizodu? Tzn. ma trofea? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Styczeń 2013 tak ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 5 Styczeń 2013 Nie ściągałem jeszcze ale do wyboru było Add to Cart - FREE i Try Free Demo więc zapewne to pełna wersja tego epizodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 5 Styczeń 2013 Thx za info, dodane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 5 Marzec 2013 (edytowane) Na us pss jest zakładka Free-to -Play i są tam: Uncharted 3 multi Capcom Arcade Cabinet Everybody Dance Jetpack Joyride Singstar Dust 514 Zen Pinball 2 Free Realms Free basic game DC Universe Back to the future ep 1 Buzz quiz Blue Toad Murder Files ep 1 Edytowane 5 Marzec 2013 przez Siudak83 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 6 Marzec 2013 Aktualizacja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 6 Marzec 2013 Singstar to pełna wersja gry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Marzec 2013 Zależy co rozumiesz pod pojęciem pełna Masz tyle piosenek do śpiewania ile kupisz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 7 Marzec 2013 Tia a trofea są naliczane dopiero po zakupieniu 10 utworów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 7 Marzec 2013 PSN JP: -Mainichi Issho PSN EU: -Killzone 3 Multiplayer No i jest też Home. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 7 Marzec 2013 PSN JP: -Mainichi Issho PSN EU: -Killzone 3 Multiplayer No i jest też Home. Witam A ja się pytam ;) Killzone 3 Multi?? za darmo (to chyba chodzi o demówkę z limitem poziomu, a nie pełnego K3 Multiplayer)... He? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
promile4 3 Napisano 7 Marzec 2013 (edytowane) Pamiętam, że kiedyś ściągnąłem Killzone 3 Multiplayer i po osiągnięciu któregoś poziomu mój plej otworzył paszczę i rzekł, że aby grać dalej trzeba wrzucić złotówki. Powiedziałem, że nie zapłacę to mnie gonił do przedpokoju. Aż mu się kabel z przedłużacza skończył. Nigdy więcej nie włączyłem tej gry. Edytowane 7 Marzec 2013 przez promile4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 7 Marzec 2013 Niby za darmo a i tak trzeba płacić aby... Grać, wtf ;p ? Dobra rozumiem ich teorie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 7 Marzec 2013 (edytowane) Sony nie rozumie znaczenia f2p. Zobaczcie na U3 mp f2p. aby grać na podzielonym ekranie trza zapłacić (WTF!!!!!?), jeśli chcesz sobie wbić max lvl to musisz zapłacić. Rozumiem dać oddzielnie dlc ale uciąć poziomy i co-opa (nie wspomnę o fabularnym). To jest po porostu głupie/żałosne/bez sensu/skok na kase/ dymanie ludzi/robienie sobie jaj z userów (nie potrzebne skreślić). Edit: Jakie gry f2p mają trofki prócz kz3 mp i DCuo ? I można w nich wbić platyne :P Edytowane 7 Marzec 2013 przez wwseba97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 8 Marzec 2013 (edytowane) Na amerykańskim PSN jest Back to the Future ep.1 ma trofiki, można wbić 100% :) Na polskim PSN jest Sam & Max : The Devil's Playhouse Episode 1 : The Penal Zone. Też można wbić calaka :) Tak samo w Jetpack Joyride :) Co do reszty się nie wypowiem, bo zwyczajnie nie wiem ;D Edytowane 8 Marzec 2013 przez crix15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 8 Marzec 2013 Ja pobieram all z listy :) jetpack jest dobry ale aczik za 50 km to chyba lekka przesada XD. Dobra muszę podłączyć ps3 pod kompa i sprawdzić czy to prawda, że cryengine 3 może wykorzystać konsole jako dev kit. Zrobie największego darmowego crapa z dobrą grafą :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 8 Marzec 2013 50km nie za jednym zamachem, a za całokształt :) Za jednym zamachem to jest co najwyżej 5km do trofika potrzebne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 8 Marzec 2013 Jetpack Joyride Back to the future ep 1 Blue Toad Murder Files ep 1 Te mają trophy z czego ostatnia gra ma ich nawet sporo Tak 50 km łącznie wpada koło 8 lvl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 8 Marzec 2013 Właśnie zauważyłem ale Blue Toad Murder files wymusza na nas wykup innych epizodów. Zoba na trofki EP1, Ep2 etc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach