Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Poważnie ?! Teraz się wpieniłem jak wściekły lis! Wrrrrr.....No nic zostaje czekać aż wyjdzie demo na PS+, bo w ciemno nie ryzykuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poważnie ?! Teraz się wkurwiłem ! Wrrrrr.....No nic zostaje czekać aż wyjdzie demo na PS+, bo w ciemno nie ryzykuje.

Warto ryzykować ;) Ja kupiłem kilka dni temu i gra jest świetna ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boli mnie strasznie ten brak wspracia :( Nie wyobrażam zagrać w GT7 na padzie, a w DC jest kozacki widok ze środka i to była by bajka móc z kierownica zagrać, jednak nie kupię teraz drugiej kierownicy. Porażka. A model jazdy jest spoko, bo różne opinie słyszałem. Bardziej GT ? czy GRID 1 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boli mnie strasznie ten brak wspracia :sad: Nie wyobrażam zagrać w GT7 na padzie, a w DC jest kozacki widok ze środka i to była by bajka móc z kierownica zagrać, jednak nie kupię teraz drugiej kierownicy. Porażka. A model jazdy jest spoko, bo różne opinie słyszałem. Bardziej GT ? czy GRID 1 ?

Hmm. Moim zdaniem bardziej gra przypada do Gran Turismo niż nie wiem np. NFS-ów czy GRID. Zniszczeń nie ma(sa leciutkie), nie wlecisz w zakręt z prędkością 200km/h ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi akurat do szczęścia nie trzeba modelu zniszczeń. Ważne by auta się dobrze prowadziły, nie pływały po drodzę itp. Ok konsola zamówiona. Jutro odbiór. A potem kupię używkę na gametrade to dam znać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poważnie ?! Teraz się wpieniłem jak wściekły lis! Wrrrrr.....No nic zostaje czekać aż wyjdzie demo na PS+, bo w ciemno nie ryzykuje.

Ja kupiłem fulla i lezy kurzy się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boli mnie strasznie ten brak wspracia :sad: Nie wyobrażam zagrać w GT7 na padzie, a w DC jest kozacki widok ze środka i to była by bajka móc z kierownica zagrać, jednak nie kupię teraz drugiej kierownicy. Porażka. A model jazdy jest spoko, bo różne opinie słyszałem. Bardziej GT ? czy GRID 1 ?

Zapraszam do tego wątku. Rozgoryczonych jest wielu, w tym i ja.

http://www.ps3site.pl/forum/topic/81291-kierownica-do-ps4/

Co do DC, to to jest arkadówka, nic wspólnego z GT nie ma ;) No, może poza samochodami :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arcade na pewno, ale z gridem albo nfsem rowniez ma malo wspolnego. Kazde auto prowadzi sie inaczej, nawierzchnia wplywa na droge hamowania, jak mocniejszym autem dasz za wczesnie gaz na wyjsciu z zakretu to wykrecisz baczka itp, ale mozna troche driftowac w zakretach i uslizgi latwiej wyprowadzic niz w symulatorach. Takze gra znajduje sie gdzies pomiedzy i wg mnie model jazdy jest na wypasie, bo mozna pograc zarowno na kierce jak i na padzie. Jedyne co mnie w grze irytyuje to bardzo ubogi multiplayer, ktora dziala mega slabo, dlugo odpala poszczegolne wyscigi, brak jakichkolwiek rankingow, praktyczynie jeden tryb, wiec gra w multi wyglada tak: 5 minut albo nawet 10 oczekiwania na wyscig, pozniej 3 minuty wyscigu i znowu 10 minut.

Co do single zastrzezen brak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze to forza 2 jakos lepiej by mi pasowała. Jestem fanem sony od lat ale chyba czas na zmiany platformy na x box. :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem fulla i lezy kurzy się.

może włóż płytę do konsoli? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dlatego warto miec 2 konsole, oczywiscie mowisz o horizon 2, bo forza 2 to juz troche stara:):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dlatego warto miec 2 konsole, oczywiscie mowisz o horizon 2, bo forza 2 to juz troche stara:):)

Tak tak o horizon. ;-) gra wyścigowa z otwartym swiatem zawsze bedzie biła te bez. Driveclub pogralem jakis czas i juz mi sie nie chce. Co z tego ze grafika swietna jak nie moge sobie pojezdzic po mapie tak bez celu i pogadac ze znajomymi? W driveclub wybierasz wyscig jedziesz 3 min i koniec i nawet wyzwan mi sie nie chce robic bo co to za nagroda wygrac 750 pkt fame jak w drifcie w 30 sec zdobędę 7000? Gdyby nie grafika tak naprawde to juz kazdy by o niej zapomnial :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra wyścigowa z otwartym swiatem zawsze bedzie biła te bez

aha...  :blink:

rozumiem że TDU2 jest lepsze od GT6? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha... :blink:

rozumiem że TDU2 jest lepsze od GT6? :)

W gt6 nie gralem więc sie nie wypowiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od TDU2 wszystko jest lepsze. Marzy mi się stary dobry TDU. Pamiętam jak podczz widoku ze środka, podczas przyspieszania był "efekt wgniatania w fotel", można było na półsprzegle jechać i ruszyć nawet bez dodawania gazu. Forza jest rewelacyjna. Strasznie mi brakuje tej gry na platformach SONY. GT6 jest rewelacyjnym SYMULATOREM, ale tylko symulatorem. Jako gra, wypada śednio A co do DC :) to mnie bardziej singiel robi. Zawsze wolałem grać sam, zdobywać nowe auta, robić zadania, przechodzić "misje". Dla mnie ogólnie multi aż tak nie jest ważny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, ze zmierzamy do tego, ze gra grze nierowna. Jak sie sako nudzi w dc to niech kupi the crew. Dc blizej do gt6 albo forza 5 niz do horizon 2. Swoja droga w horizon 2 oprocz wlasnie tego swobodnego jezdzenia po miescie ze znajomym zbyt wiele nie porobisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No narazie jeżeli chodzi wyścigi na nextgeny to Forza 5 nie do pobicia. Horizon 2 też ok, ale 5 najbliżej do symulacji i Forzy 5 nie powinno się porównywać do Horizona 2. Keżeli chodzi o wyścigi to naprwno Xbox one jest lepszym wyjściem a najlepiej mieć obie i po bólu. Nie ma też głupiego fanbojstwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś z Was wbitą Platynę?

Macie jakiś ciekawy patent na wbicie trofika "Trzeba przyznać"?

Przeraża mnie ten trofik, a zwłaszcza zakładka "Tryby gry".

Gram nawet sporo, a w tej zakładce wbiłem ledwo level3.

Żeby wbić np lvl4 muszę 300 razy ukończyć dane zawody. Aż się boję ile razy trzeba będzie ukończyć, żeby wbić wyższe levele ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś z Was wbitą Platynę?

Macie jakiś ciekawy patent na wbicie trofika "Trzeba przyznać"?

Przeraża mnie ten trofik, a zwłaszcza zakładka "Tryby gry".

Gram nawet sporo, a w tej zakładce wbiłem ledwo level3.

Żeby wbić np lvl4 muszę 300 razy ukończyć dane zawody. Aż się boję ile razy trzeba będzie ukończyć, żeby wbić wyższe levele ...

W moim przypadku było to "farmienie" Zawody - wyścigi. Przy okazji wpadały pozostałe wymagane do trofika. Wystarczyło w odpowiednim momencie zmienić samochód i jego klasę. Tor to najkrótszy w Kanadzie tor wyścigowy na jedno okrążenie. Przy okazji wpadnie 50lvl.

Gdyby jeszcze wtedy online działał tak jak teraz to z platyną bym się nie spieszył i czekałbym aż sama wpadnie...

Jak zrobić "5 wyzwań"?

Wysyłasz do znajomego 5 wyzwań, które musisz wygrać przed ich ukończeniem.

Najlepiej jest być online przed upływem czasu.

Wyślij nawet 5x to samo wyzwanie na 30minut jako prywatne i umów się ze znajomym żeby celowo pojechał gorzej od Ciebie.

Jeżeli dziś masz trochę czasu to mogę pomóc Ci to wbić. Daj znać na PSN - będę do 20:00

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W moim przypadku było to "farmienie" Zawody - wyścigi. Przy okazji wpadały pozostałe wymagane do trofika. Wystarczyło w odpowiednim momencie zmienić samochód i jego klasę. Tor to najkrótszy w Kanadzie tor wyścigowy na jedno okrążenie. Przy okazji wpadnie 50lvl.

Gdyby jeszcze wtedy online działał tak jak teraz to z platyną bym się nie spieszył i czekałbym aż sama wpadnie...

A przypadkiem to tor w Indiach nie był krótszy?,o nazwie Tama Nadu 2 (ja robie w 58 sekund i zdobywam 20 tysięcy punktów doświaczenia) 

EDIT:

dzm47qok.jpg

EDIT 2 :

Filmik mojego autorstwa, przedstawia owe 20 "tysi" :)

Edytowane przez DOMIN@TOR_88
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przydałaby się zmieniarka płyt do ps4 ;)

tez tak uwazam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tiaaaa, niech jeszcze wyższa cena konsoli będzie uzasadniona zmieniarką do płyt, a nie np dodatkową mocą konsoli (jeśli już), bo się wam dupska nie chce ruszyć raz na godzinę z kanapy... :)

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A przypadkiem to tor w Indiach nie był krótszy?,o nazwie Tama Nadu 2 (ja robie w 58 sekund i zdobywam 20 tysięcy punktów doświaczenia) 

EDIT:

dzm47qok.jpg

EDIT 2 :

Filmik mojego autorstwa, przedstawia owe 20 "tysi" :)

Przecież nie napisałem, że "najkrótsza Kanada" jest do tego najlepsza, a to, że w moim przypadku był to tor, na którym ja "farmiłem".

W dodatku od premiery przez długi czas w końcowej tabeli były tylko dwie pozycje - Manewry i Pozycja końcowa. (brak online)

I nawet z tymi dwiema dawało radę wyrwać ponad 20k. Wystarczyło nie dzwonić i latać bokiem :thumbsup: a Kanada dla mnie była wprost stworzona do driftu i może właśnie dlatego na niej się zatrzymałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie utknąłem w dodatkach na P1 Hot Lap, siedziałem wczoraj dobre dwie godziny, dziś to samo i maks co udało mi się zrobić to 59,018  - Myślałem że zjem pada jak zobaczyłem ile mi zabrakło ale wreszcie się udało 0:58:638, normalnie szampana otwieram :)

Edytowane przez zyga101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi