Frost Prime 537 Napisano 2 Luty 2020 To wysyłaj jakby co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 3 Luty 2020 W dniu 2.02.2020 o 09:37, Klaxxon napisał: U mnie juz sama zakladka "wyzwania" zrobila sie nieaktywna, wiec chyba moge pozegnac sie z platyna. A miala byc pierwsza w zyciu:) A 1000 mil w Klubie zrobiłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 3 Luty 2020 W dniu 3.02.2020 o 09:06, malpka napisał: A 1000 mil w Klubie zrobiłeś?Nie wiem co to, ale wyzwania mam znów aktywne. I z innej beczki pytanie jeszcze: te cele poziomów dają jakieś dodatkowe samochody czy coś, czy to tylko dla samej frajdy bicie czasów?A, i jeszcze coś - nie mam trofeum które jest za upiększenie swojego auta czy coś takiego. Co konkretnie trzeba z tym autem zrobić? Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 3 Luty 2020 Wrzuć jakieś malowanie czy naklejkę i powinno wpaść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 4 Luty 2020 Wysłałem Ci przynajmniej 2 zaproszenia. Daj znać czy dotarły bo jeśli nie, to chyba już kibel. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 5 Luty 2020 W dniu 4.02.2020 o 20:47, Klaxxon napisał: Wysłałem Ci przynajmniej 2 zaproszenia. Daj znać czy dotarły bo jeśli nie, to chyba już kibel. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Przykro mi kolego. Nic nie ma. Opcja wyzwań wyłączona. W dniu 3.02.2020 o 09:06, malpka napisał: A 1000 mil w Klubie zrobiłeś? Poziom klubu to chyba 55 i sam go założyłem. Wcześniej sam zrobiłem ten trofik bodajże i pomagałem innym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 6 Luty 2020 To coś jednak u Ciebie nie działa bo zaproszenie doszło do mojego chrześniaka, tyle, że on ma niski level i nie ma aut potrzebnych do wyzwań.Dziś rano włączyłem DC zeby pojechać parę wyzwań i od razu mi wyrzuciło info, że zaproszenia wysłano, więc może dojdą też z opóźnieniem...Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 15 Luty 2020 Dziś serwery chodzą jak masełko. Wszystko od razu się ładuje i wysyła. Więc wbijać i dokańczać platynkę. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 16 Marzec 2020 Wygrałem już chyba 7 stworzonych przez siebie wyzwań, do których zapraszałem kumpla i niestety trofeum nie wpadło. Co robię źle? Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 16 Marzec 2020 W dniu 16.03.2020 o 09:19, Klaxxon napisał: Wygrałem już chyba 7 stworzonych przez siebie wyzwań, do których zapraszałem kumpla i niestety trofeum nie wpadło. Co robię źle? Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Mi wpadło po zrobieniu ośmiu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 16 Marzec 2020 Nie pamiętam dokładnie, ale te wyzwania mają jakiś czas ważności? Może jeszcze się nie skończył i musisz czekać aż wygaśnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 12 Kwiecień 2020 W dniu 16.03.2020 o 14:03, Frost Prime napisał: Nie pamiętam dokładnie, ale te wyzwania mają jakiś czas ważności? Może jeszcze się nie skończył i musisz czekać aż wygaśnie?Wyzwania mają oczywiście określony czas i po ich zakończeniu nie wpadło trofeum. Natomiast po kolejnych 4 wygranych, trofeum zdobyte.I tak oto wpadła mi pierwsza w życiu platyna i to dwa dni przed zamknięciem serwerów:)Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 13 Kwiecień 2020 W dniu 12.04.2020 o 20:32, Klaxxon napisał: Wyzwania mają oczywiście określony czas i po ich zakończeniu nie wpadło trofeum. Natomiast po kolejnych 4 wygranych, trofeum zdobyte. I tak oto wpadła mi pierwsza w życiu platyna i to dwa dni przed zamknięciem serwerów:) Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Gratulacje 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach