pack 698 Napisano 1 Sierpień 2015 (edytowane) DriveClub zeszło w nakładzie 2 mln. Gratuluję Evolution!!! :) Czekam na nową część Motorstorma albo remake pierwszej części albo IP. :) Edytowane 1 Sierpień 2015 przez pack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 1 Sierpień 2015 Miałem się Was już dawno zapytać.. Z dwa miesiące temu zakupiłem zafoliowaną wersję bundle, była to wersja z angielskimi napisami na okładce ale gra w polskiej wersji (napisy). Jedna sprawa mnie wtedy zdziwiła bo nie mogłem uruchomić gry bez aktualizacji, która miała 10GB. Czy to normalne, że potrzebna była aktualizacja aby zagrać w grę czy to sprawa wersji Eroperkiego wydania? Można po kodzie gry sprawdzić wersje EU, PL itp. Mój kod to CUSA 0003. Tapatalk & SGS 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 1 Sierpień 2015 To normalne, zwłaszcza jak (przykładowo) aktualizowany jest tryb sieciowy, a gra jest na nim oparta... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 1 Sierpień 2015 (edytowane) W sumie nie ma chyba Polskiej wersji a Europejska jako podstawowa a dalej są wydania np. polskie wydanie(okładka polska) :-) Wydaję mi się, że gra z polską okładką ma ten sam kod co moja wersja czyli CUSA 00009 :-) Tapatalk & SGS 5 Edytowane 1 Sierpień 2015 przez Kolos28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksys03 2 Napisano 4 Sierpień 2015 (edytowane) Znikły jeszcze komuś wyróżnienia kierowcy, typu czysty przejazd itp? Edit: Chyba było coś z siecią, juz jest ok Edytowane 4 Sierpień 2015 przez Ksys03 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vibez 5 Napisano 11 Sierpień 2015 Season pass sie skoczył? Juz nie bedzie nowych DLC z trasami i trofikami? Pisali ze SP juz nie bedzie wspierany w DC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 11 Sierpień 2015 (edytowane) Wręcz przeciwnie, Evolution powiedziało że skończyło z DLC w ramach Season Pass, ale nie znaczy to że w ogóle skończyli z DLC i na pewno nowa zawartość będzie się pojawiać. Edytowane 11 Sierpień 2015 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Sierpień 2015 W tej generacji konsol Season pasy mają już więcej niż jeden sezon. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vibez 5 Napisano 11 Sierpień 2015 E to nie bede kupował osobno kolejnych DLC które starcza mi na godzine.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Sierpień 2015 Myślę, że teraz dlc już znacznie mniej osób będzie brać bez season passa. Ja ograłem póki co tylko pierwsze dlc i gra leży bo stwierdziłem, że poczekam aż w końcu wydadzą ten milion patchy :) Ciekawe czy dadzą jakiś nowy obszar czy już sobie dadzą siana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 11 Sierpień 2015 Może będzie inna forma dlc niż dotychczas, te obecne dlc starczałyby na dluzej gdybyśmy doczekali sie tych prywatnych wyścigów online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 11 Sierpień 2015 DC dostanie darmowe samochody i tajemniczą niespodzainkę. http://www.dualshockers.com/2015/08/10/ps4-exclusive-driveclubs-august-update-detailed-two-new-free-cars-and-a-mysterious-surprise-coming/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 11 Sierpień 2015 Ostatnio na twicie zaczęli obserwować kilku producentów, miedzy innymi honde i lexa których nie ma w dc i prosiaki (ale te ma na wyłączność ea, chyba ze ten okres dobiegł konca ;)), może to będzie ta niespodzianka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 11 Sierpień 2015 A nie miało być czasem kolejnego season passa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 15 Sierpień 2015 Darmowe auta w sierpniu Będą nowe trasy w przyszłości :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 16 Sierpień 2015 Kurde wydanie kasy na season pass było najgorzej wydaną flotą w ostatnim czasie... 90% wyścigów w deszczu albo w śnieżycy, gdzie nic nie widać na ekranie. Zero jakiekolwiek zabawy. Mam wrażenie że twórców trochę posrało z tą pogodą od kiedy dodali deszcz. Jest niemal wszędzie. Wiecie może czy Project Cars jest normalny pod tym względem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 17 Sierpień 2015 Pozdrowienia dla newbabies :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal71284 21 Napisano 17 Sierpień 2015 Wiadomo coś o tym nowym season passie? Zastanawiam się ciągle nad tym obecnym czy serio warto wydać stówkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 17 Sierpień 2015 warto. ja go mam odkąd wyszło pierwsze DLC i do tej pory nie ograłem wszystkiego. zostały mi całe 2 DLC do wygwiazdkowania. i bzdurą jest że 90% wyścigów jest w deszczu lub śnieżycy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 17 Sierpień 2015 To faktycznie widać że nie ograłeś jeszcze wszystkiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 17 Sierpień 2015 http://www.pssite.com/news-43677-driveclub_dostanie_nowy_tryb_gry.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 17 Sierpień 2015 To faktycznie widać że nie ograłeś jeszcze wszystkiego. nawet jakby ostatnie 2 DLC w które jeszcze nie grałem były w 100% zawalone deszczem i śniegiem, to całość DLC nie była by w 90% w deszczu i w śnieżycy. ja się domyślam że użyłeś takiej liczby żeby podkreślić że jest sporo wyścigów w deszczu i śniegu, bo jest, ale wprowadzasz ludzi w błąd bo przesadzasz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 17 Sierpień 2015 A cebulaki i tak będą płakać i pytać czy warto kupić grę albo pobrać za darmo buahahah :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 17 Sierpień 2015 Przecież to najlepsze wyścigi są (w deszczu szczególnie). W śnieżycy to w calej grze jest może z 10-15 wyścigów. Na kilkaset to chyba nie taka duza ilość chyba ? PS. właśnie ktoś policzył ile jest wyścigów do tej pory ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 17 Sierpień 2015 nie ale jak policzysz to się podziel wiedzą :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach