Patricko 8082 Napisano 19 Wrzesień 2019 jaki kurwa cwir?Cio? 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Wrzesień 2019 My tu gadu gadu, a Nacon wypuszcza tego samego pada po raz trzeci i nadal bez bezprzewodowego połączenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 22 Wrzesień 2019 (edytowane) Ja obecnie uzywam tego: https://www.amazon.ae/eXtremeRate-Programable-Controller-Redesigned-Buttons/dp/B07RLSXWC2 Mialem: aima, 3 scufy, nacona 1 i 2 i pada od controler people i ten mod moim zdaniem jest najlepszym wyborem, przy tych wszytskich "pro" padach cena 150zl to grosze. Jedyne co moze od niego odstraszac to to, ze trzeba samemu go zamontowac ale jest pelno filmow w necie jak to zrobic wiec nawet najwieksza ameba sobie poradzi. Wszystkie potrzebne narzedzia przychodza w pakiecie, nic nie trzeba lutowac wystarczy tylko tasma dwustrona (tasme trzeba miec swoja) jak by ktos sie zdecydowal to taka mala rada, nie montujcie tego tasiemki odpowedzialnej za w wchodzenie w tryb remapowania przyciskow. Z racji ze jest dotykowa lubi sie zalaczyc bez naszej woli i wtedy "lopatki nie dzialaja". Edytowane 27 Wrzesień 2019 przez princ18 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Wrzesień 2019 Prawie jak switch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 25 Wrzesień 2019 (edytowane) Ciekawe jaka cena z dupy Ja sprzedaje bez straty nacona v2... chcialem dac szanse no ale nie siedzi mi po prostu. Nawet w takiej glupiej grze jak fifa mialem pare sytuacji, gdzie w ostatniej chwili zapadala decyzja o finezyjnym strzale R1+O i robiac to szybko przypadkowo naciskalem cos innego i pilka leciala lobem w kosmos. Z asymetrycznymi galami tez dam se spokoj bo jak czlowiek cale zycie gra na pleju i jest ok to po co to zmieniac.. nie czuje tego super komfortu. Testowal ktos pierwszego razera raiju? Edytowane 25 Wrzesień 2019 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Wrzesień 2019 Prawie jak switchCzy te głąby z Sony nie mogę zrobić swojego oficjalnego pada zamiast dawać licencje na kolejnego crapa? Ten of Trusta wygląda wyjątkowo ujowo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 25 Wrzesień 2019 Wg mnie wygląda lepiej niż ten raiju piętro niżej. Jak dobrze ze w kontrolerach wygląd to sprawa trzeciorzędna.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 26 Wrzesień 2019 Dla mnie większość tych wszystkich pseudo propadów dyskwalifikuje brak bezprzewodowego podłączenia. Kto w dzisiejszych czasach gra na kablu???? I nie mówię tu o jakimś e-sporcie czy cuś. Zwykła casualowa gra na kanapie. Zaraz odkładając go zrzucę coś ze stolika, albo pies mi się w niego zaplącze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Wrzesień 2019 Prosi grają na kablu A btw Sony coś się zająknęło w kwestii kompatybilności? Bo Xbox oficjalnie potwierdził że wszystkie Elity będą też działać na następnym systemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 26 Wrzesień 2019 Osobiście zmarnował bym potencjał takiego pada za kilka stówek grając w single, kabel to straszne zło 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 26 Wrzesień 2019 C40 od astro i nic więcej. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 26 Wrzesień 2019 Ostatnio zastanawialiśmy się nad zastosowaniem łopatek od wiatraka, i pedałów od kierownicy dla zwiększenia kontroli wspomagając się nogami Sony pewnie oleje wsteczną i trzeba kupować nowe sponsorowane produkty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 26 Wrzesień 2019 1 godzinę temu, pablos_83 napisał: Prosi grają na kablu A btw Sony coś się zająknęło w kwestii kompatybilności? Bo Xbox oficjalnie potwierdził że wszystkie Elity będą też działać na następnym systemie. No prosi to wiem, zgarbieni na swoich taboretach przed monitorem z input lagiem 0,000001 Gdzie mi tam, ja jestem zwykły filthy każul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rgomez 161 Napisano 26 Wrzesień 2019 No prosi to wiem, zgarbieni na swoich taboretach przed monitorem z input lagiem 0,000001 Gdzie mi tam, ja jestem zwykły filthy każul Ja nie jestem prograczem, gram na naconie, mam kabel 3 metry, siedzę wygodnie na kanapie. I nie mam problemu z baterią . A psa wymieniłem na akwarium z rybkami. Dupy przynajmniej nie zawracają. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 26 Wrzesień 2019 Psa na ryby... no co ty... Pies to członek rodziny, ma nawet swoje miejsce na kanapie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 26 Wrzesień 2019 Co do grania pro na kablu to był koleś na reddicie które robił dokładne testy opóźnień podczas grania bezprzewodowego i przewodowego. I wyszło, że grając przewodowo były większe opóźnienia Zabawne jest to, że nie jestem jakoś szczególnie zaskoczony tym faktem. O kant dupy rozbić takie Wired Connection. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rgomez 161 Napisano 26 Wrzesień 2019 Psa na ryby... no co ty... Pies to członek rodziny, ma nawet swoje miejsce na kanapie No fakt, nie pomyślałem. Ciężko będzie zabrać akwarium na kanapę. Na swoje usprawiedliwienie powiem że dzialalem pod wpływem chwili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 26 Wrzesień 2019 (edytowane) Jak się ma długi kabel to na serio bez różnicy czy wired czy nie... Chyba że ktoś ma takie ustawienie w pokoju/salonie że to może innym domownikom przeszkadzać... Plus jest taki że nie trzeba ruszać dupska bo się kontroler rozladowuje Zupełnie inaczej podchodzę do słuchawek bo tutaj komfort bez kabla jest zdecydowanie wyższy bo nic nie wisi z ryja i można się spokojnie przemieszczać Edytowane 26 Wrzesień 2019 przez bany® Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 27 Wrzesień 2019 W dniu 25.09.2019 o 15:37, SkibaPL napisał: Ciekawe jaka cena z dupy Ja sprzedaje bez straty nacona v2... chcialem dac szanse no ale nie siedzi mi po prostu. Nawet w takiej glupiej grze jak fifa mialem pare sytuacji, gdzie w ostatniej chwili zapadala decyzja o finezyjnym strzale R1+O i robiac to szybko przypadkowo naciskalem cos innego i pilka leciala lobem w kosmos. Z asymetrycznymi galami tez dam se spokoj bo jak czlowiek cale zycie gra na pleju i jest ok to po co to zmieniac.. nie czuje tego super komfortu. Testowal ktos pierwszego razera raiju? Ja bym odpuscil, razera nie mailem ale na necie mozna wyczytac ze pady nie warte swojej cenny a po moich doswiadczeniach jakie mialem z "pro" kontrolerami jestem w stanie w to uwierzyc. Jak bym mial jeszce raz wybierac bazujac na swoim doswiadczeniu to wybral bym aima(wiem ze ta firma ma nie najlepesze opinie) pad od nich dzialal mi bez problemu przez 2 lata i dopoki L3 sie nie zjebalo wszytko bylo wporzadku. Lopatki i smart trigery dzialaja do dzis ale juz 2 razy wymienialem L3 wiecej nie zmaierzam. Na black friday maja pady po 300-350 max i teraz daja gwarancje for life. A za najlepsza opcje uwazam ten mod do ktorego link dalem wyzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 28 Wrzesień 2019 A ja wlasnie czytalem podzielone opinie raiju vs nacon. Jedyna wada o jakiej slyszalem to przyciski na mikrostykach jak w myszce, ktore moga pasc po jakims czasie... ale byly to raczej pojedyncze przypadki. Z drugiej strony jest to dosc stary pad i na allegro sa oferty za 250 zl typu "odnowiony przez producenta" czyli pad wysylany na gwarancje gdzie oni wymienili to co trzeba i wraca z powrotem do sprzedazy z ewentualnymi malymi ryskami na obudowie. I teraz dylemat czy warto sie w to pakowac czy odpuscic bo moze faktycznie sie sypia. Co do kabla to nie od dzis wiadomo, ze to jedna wielka sciema.. nie dosc, ze te pady sa drogie to zmniejszaja takim mykiem koszt produkcji rzucajac dodatkowo slogan NO INPUT LAG itd.. Tego moda do ds4 mozna gdzies u nas kupic czy trzeba sciagac z ebayow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Wrzesień 2019 Ja bym się już nie pchał w takie rzeczy i spokojnie poczekał na PS5 i kwestie kompatybilności.Co do Aima to powinno się oceniać same mody od nich, a te są bardzo kiepskiej jakości. Pad to po prostu przerobiony DS4, oni nie robią swojego pada od podstaw tak jak Scuf czy Razer.Ktoś tam wyżej przytoczył jeszcze C40 od Astro. Mam słuchawki od nich (A50) i lepszych w życiu nie miałem. Do tego Logitech przejął Astro, a z padami od nich też problemów nie miałem, do dzisiaj wszystko działa, więc może to być rzeczywiście czarny koń tych wszystkich padów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 29 Wrzesień 2019 Tylko cena C40 jest wieksza niz konsoli. Scuf to gowno mialem 3 pierwsze dwa po 2 tygodniach lopatki nie dzialaly a w trzecim prawy analog byl zjebany od poczatku i dwa serwisy nic z tym nie zrobily (3 miesiace histori z scufem i pady byly wiecej w serwisie niz na nich gralem) @SkibaPLja zamawialem z amazona uk bo obecnie jestem w uk, wiec nie mam pojecia czy jest to dotepne gdzis na allegro ale moze aliexpres? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jullaska 1 Napisano 23 Październik 2019 Warto przeczytać artykuł i nie dać się oszukać JAK ROZPOZNAĆ PODROBIONY DUALSHOCK 4? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Serwis Konsol 318 Napisano 23 Październik 2019 Uruchamiam bloga na naszej stronie to wam pokażę jeszcze lepsze podróbki (wrzucę link) - sam ostatnio prawie się nabrałem a jedyne co mi nie pasowało to wygląd przycisku PS. W środku lekki szok - bardzo ładna jakość wykonania ale niestety podróbka. No i cena standardowo 170zł za "prawie oryginał". 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sachitoro 0 Napisano 25 Październik 2019 (edytowane) Edit: Chodzi mi o pady Nacon. Witam. Mam pytanie do użytkowników tych padów. Czy można w nich normalnie całkowicie wyłączyć wibracje? W opisach urządzenia nie znalazłem odpowiedzi, a pamiętam że w jakiejś recenzji widziałem, że ktoś pisał, że nie mogł znaleźć takiej opcji. Przymierzam się do kupienia tego pada, ale nie lubię efektu wibracji w grach i bardzo zależy mi na możliwości ich całkowitego wyłączenia Edytowane 25 Październik 2019 przez Sachitoro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach