Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Seria 211. Na razie ok, choc denerwuje mnie lewy uchwyt. Lubi trzeszczec czasami. Widac slaby plastik.

Też mam serię 211 i lewa strona potrafi trzeszczeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie czarny DS4 dołączony do konsoli seria 111 także przy lewym uchwycie trochę trzeszczy i są luzy. Niebieski dokupiony osobno seria 211 działa bez zarzutu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedyny sensowny post to 

Wojciech1989PL

co za różnica która seria komu trzeszczy a która nie, jak nikt nie podaje rozwiązania jak temu zaradzić :(

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co za różnica która seria komu trzeszczy a która nie, jak nikt nie podaje rozwiązania jak temu zaradzić :sad:

1. jeżeli jest problem z gumką to wystarczy kupić nakładki

2. jeżeli jest problem z zacinaniem się L1 R1 to są filmiki jak to naprawić(wystarczy rozkręcić pada, coś tam oczyścić i chyba zeszlifować)

3. jeżeli nie pasują ci rozwiązania numer 1 lub/i 2 to zostaje reklamacja w sklepie

każda z powyższych opcji prowadzi do wyeliminowania problemu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj zamontowałem nakładki firmy ORB na swoim ds4 , są wykonane bardzo solidnie i nie spadają z analogów nawet podczas silnego manewrowania.

Z czystym sumieniem mogę polecić ten model, w zestawie znajdziemy 2 pary nakładek , wklęsłe oraz wypukłe z wypustkami.

ds4n.jpg

Edytowane przez konio124

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nakładki hamy są w porzadku, używam tych nakładek co u Ciebie są nałożone na pierwszym padzie od góry na zdjęciu, w końcu palce się nie ześlizgują, nawet podczas długiej sesji w killzone :) 
Ale mimo wszystko niesmak DualShock 4 pozostał i z kupnem drugiego pada wstrzymam się.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja tez obecnie uzywam tych ,,na gorze,, teraz poluje na jakas folie poliweglanowa na te czesci konsoli ktore sa zrobione na wysoki polysk - mam nadzieje ze taka pierdola nie bedzie kosztowala wiecej niz 15-20 zł. Ja konsoli nigdzie nie przestawiam itd ale nawet przecierajac kurz to sie niestety rysuje ta blyszczaca czesc a chetnie przesiadajac sie w przyszlosci na ps4 slim czy cos w tym stylu sprzedam konsole w stanie idealnym co za tym idzie za dobra cene bo zwyklem dbac o sprzet ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest chore żeby po takim czasie już człowiek musiał się pierniczyc z jakimiś nakładkami... Fan boyem nie jestem ale chyba wiem dlaczego X shit więcej kosztuje... Kwestia lepszych materiałów!?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytaj w Np. 3mk czy nie sprzedadzą ci foli na wymiar, pomierz jakie kawalki potrzebujesz i w jakim ksztalcie, niech wycenia. Sam ich uzywam w telefonie, są niezle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja na 2 smartfonach tez mam 3mk i sa zajebiste juz myslalem o tym dzis ale wole poczekac na dedykowane bo napewno beda a nie nawic sie linijka ;p bo te skiny po 80-125 z jakimis wzorami sa wiesniackie jak bmw z radomia :/ ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko działa, ostatnio ładowałem ładowarka z telefonu, a telefon ładowałem z konsoli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kakaroto, a taki że niektórym ludziom trzeba obrazowo przedstawić fakt że jakikolwiek kabel microUSB podpięty do jakiekolwiek źródła zasilania (PC, konsola, TV, power pack itp/ itd.) wystarczy do naładowania pada.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ile razy mozna to tlumaczyc... tym optymulistycznym akcentem zakonczmy temat ladowania pada kablem usb :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie dotyczące oficjalnej stacji ładującej dla ds4.

Stacja posiada własne zasilanie , jeśli podłącze do niej pada to rozpoczyna się ładowanie , dioda w padzie pulsuje kolorem pomarańczowym.

Po zakończeniu ładowania dioda gaśnie , i teraz moje pytanie .

Czy muszę wyjmować pada z ładowarki po zakończeniu ładowania?.

Nie ukrywam że wolał bym odkładać pada do stacji po zakończeniu gry i nie martwić się tym że muszę go stamtąd wyjmować po zakończonym cyklu ładowania.

To jest dokładnie taka ładowarka.

10846672-1377603282-262127.jpg

Edytowane przez konio124

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie dotyczące oficjalnej stacji ładującej dla ds4.

Stacja posiada własne zasilanie , jeśli podłącze do niej pada to rozpoczyna się ładowanie , dioda w padzie pulsuje kolorem pomarańczowym.

Po zakończeniu ładowania dioda gaśnie , i teraz moje pytanie .

Czy muszę wyjmować pada z ładowarki po zakończeniu ładowania?.

Nie ukrywam że wolał bym odkładać pada do stacji po zakończeniu gry i nie martwić się tym że muszę go stamtąd wyjmować po zakończonym cyklu ładowania.

Nie musisz. Dzisiejsze baterie posiadają układ odłączający ładowarkę po pełnym naładowaniu. Poza tym na samą logikę to nikt by takiej stacji nie projektował przy której trzeba by siedzieć i pilnować kiedy się pady naładują a potem je odłączać.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś oddawał już pada do naprawy, chodzi mi o gumki na analogach i stanowisko serwisu odnośnie tego problemu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi