SephiroT 5981 Napisano 15 Grudzień 2013 co do nakładek, ja tu zamówiłem http://4mm.com.pl/p/255/204409/zestaw-nakladek-quot-8w1-quot-do-kontrolera-sony-ps4-akcesoria-konsole-i-akcesoria-tv-audio-i-video.html To są dokładnie te same które ja kupiłem na allegro :D Daj znać jak przyjdą czy jesteś z nich zadowolony. Nie bój sie wyginać od spodu gumy przy zakładaniu. Nie uszkodzisz gałki a guma jest wytrzymała ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McKay 3 Napisano 15 Grudzień 2013 Od wciskania L3 do góry coś już sie dzieje. Jak wezme normalnie w dół to jakby jakiś dźwięk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s-a-m 4 Napisano 15 Grudzień 2013 wciskanie do góry? :blink: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 15 Grudzień 2013 Ja mam 111 analogi w ogóle się nie wycierają, całkiem przyjemny materiał Chyba faktycznie te 211 są z innego rzutu i w gorszej jakości, tak samo było z ps3. Dokupywane były chropowate i miały większy deadzone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekagu 25 Napisano 15 Grudzień 2013 (edytowane) Zyggi a jak długo Masz tego pada? Może poprostu jeszcze nie zdążył się wytrzec u mnie w konsoli był 211 a w nowej 111 ten 111 wydaje się być bardziej chropowaty i platik i gałki. Czekam jeszcze na kogoś kto powie że 111 są bez pekniec Edytowane 15 Grudzień 2013 przez tomekagu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 15 Grudzień 2013 To są dokładnie te same które ja kupiłem na allegro Daj znać jak przyjdą czy jesteś z nich zadowolony. Nie bój sie wyginać od spodu gumy przy zakładaniu. Nie uszkodzisz gałki a guma jest wytrzymała ;) mowisz o tej gumy na nakladkach? ze moge ja wyginac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 15 Grudzień 2013 mowisz o tej gumy na nakladkach? ze moge ja wyginac ?Tak, mówię o gumach na nakładkach. Jakoś je trzeba założyć na analogi, a że analogi są jakościowo średnio wykonane, to żeby ich nie uszkodzić podczas zakładania gumek możesz te gumki spokojnie mocno wygiąć przy zakładaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 15 Grudzień 2013 Zyggi a jak długo Masz tego pada? Może poprostu jeszcze nie zdążył się wytrzec u mnie w konsoli był 211 a w nowej 111 ten 111 wydaje się być bardziej chropowaty i platik i gałki. Czekam jeszcze na kogoś kto powie że 111 są bez pekniecmam go od premiery 29.11 i w bf'a już przegrałem na nim z 60h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekagu 25 Napisano 15 Grudzień 2013 (edytowane) No to już coś znaczy jeśli analogi się jeszcze nie powycieraly. Edytowane 15 Grudzień 2013 przez tomekagu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AFC2008 0 Napisano 15 Grudzień 2013 U mnie cały czas zacina się L1. Wyjąłem przycisk przeczyściłem ale nic nie pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezkg 0 Napisano 15 Grudzień 2013 Ja mam wytarty z serii 111. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 15 Grudzień 2013 U mnie juz niestety tez jest widoczne starcie gumy w jednym miejscu w L3 :( troche kiepsko podczas grania. Trzeba bedzie nakładki kupic.. Rzut 211 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 15 Grudzień 2013 masakra,pady po takim krótkim czasie żeby już się kaszaniły...jak nie analogi to spusty ;/..ciekawe czy Sony ma cos do powiedzenia w tym temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 16 Grudzień 2013 sony na to http://www.youtube.com/watch?v=SjzGr1EFrI4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolny92 13 Napisano 16 Grudzień 2013 Ja mam 111, ale dużo nie gram więc zużycia analogów jeszcze nie ma. Ale denerwuje mnie zacinające się L1 i nie wiem co z tym zrobić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dable 16 Napisano 16 Grudzień 2013 Panowie jakbyście gdzieś znaleźli jakieś nakładki wklęsłe to rzućcie linkiem, bo serce boli jak się widzi jak się ta guma zużywa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 16 Grudzień 2013 (edytowane) Ja na waszym miejscu zamiast zawracać sobie głowę jakimiś głupimi nakładkami na analogi, oddałbym pada na gwarancje i robiłbym to do momentu aż dostałbym produkt wolny od wad. Jakby gracze reklamowali pady, to sony nie miało by wyjścia jak wypuścić (o ile jeszcze tego nie zrobiło, bo są różne opinie na necie) poprawioną wersję DS4 i wymianę tych bubli na nowe. Tymczasem większość graczy nic z tym nie robi, tylko szuka rozwiązania na bubla sony dokupując jakieś badziewne nakładki. Ktoś tu wcześniej pisał, że dwa razy sklep wymienił mu pada na nowego- i taka postawa mi się podoba. Jakby każdy gracz tak postąpił, to sami dystrybutorzy zmusili by sony do naprawy tego bubla i nie ma przeproś. Edytowane 16 Grudzień 2013 przez Gregor_TSK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piespako 1 Napisano 16 Grudzień 2013 Witam Ja sam dzis wymnienilem 2 raz pada bo L1 sie zacinalo i bede to robil az przestane w MM Torun wymieniaja bez problemu, dodam ze mam dokupionego Czerwonego i jemu nic nie dolega a czarny juz 2 razy wymieniony. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 16 Grudzień 2013 Ja na waszym miejscu zamiast zawracać sobie głowę jakimiś głupimi nakładkami na analogi, oddałbym pada na gwarancje i robiłbym to do momentu aż dostałbym produkt wolny od wad. Jakby gracze reklamowali pady, to sony nie miało by wyjścia jak wypuścić (o ile jeszcze tego nie zrobiło, bo są różne opinie na necie) poprawioną wersję DS4 i wymianę tych bubli na nowe. Tymczasem większość graczy nic z tym nie robi, tylko szuka rozwiązania na bubla sony dokupując jakieś badziewne nakładki. Ktoś tu wcześniej pisał, że dwa razy sklep wymienił mu pada na nowego- i taka postawa mi się podoba. Jakby każdy gracz tak postąpił, to sami dystrybutorzy zmusili by sony do naprawy tego bubla i nie ma przeproś. będę zapierdzielał 50km w jedną stronę, a potem drugą, byś ty za pół roku kupił towar wolny od wad, co to to nie! sam kup i reklamuj jak takiś cfany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 16 Grudzień 2013 (edytowane) o mnie się nie martw, jak kupie bubla to będę wiedział jak ,i gdzie go reklamować, bo szanuje swoje ciężko zarobione pieniądze. Ale masz racje, lepiej płakać na forum, dłubać śrubokrętem w padzie ,byle tylko jakoś dało się zagrać (niż jak człowiek znający swoje prawa , skorzystać z gwarancji) i życzyć wszystkim przyszłym graczom, aby również dali sobie wcisnąć bubla, bo skoro ja kupiłem, to i niech innych to spotka (jakie to polskie.... ). Edytowane 16 Grudzień 2013 przez Gregor_TSK 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twarek 4 Napisano 16 Grudzień 2013 Witam, czy ktos moglby mi objasnic znaczenia kolorow na light barze w DS4? wiem ze jak sie laduje to miga na zolto. tak samo niewiem co daja te kolory na konsoli.niebieski i bialy.z gory dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 16 Grudzień 2013 Niebieski podczas włączania, biały w czasie pracy, pomarańczowy w trybie czuwania i czerwony kiedy się przegrzewa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 16 Grudzień 2013 Niebieski podczas włączania, biały w czasie pracy, pomarańczowy w trybie czuwania i czerwony kiedy się przegrzewa. Serio? Dosyć często mam czerwony.. Tu dosyć ciekawe info... http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=723148 Wg testów, pad z ledem działa ok. 12 godzin (Jak dla mnie zawyżone) Pad bez lampki ok 28!! godzin. Czekamy na możliwość wyłączenia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prezmaczek1989 0 Napisano 16 Grudzień 2013 Nie wiem, czy gdzieś już było, bo nie śledzę tematów PS4, ale przeglądając Mediaexpert znalazłem DS4 za 219zł to chyba b.dobra cena, biorąc pod uwagę, że DS3 ciągle po 199zł :shok: http://www.mediaexpert.pl/akcesoria-do-konsol/joypad-sony-dualshock-4-czarny,id-188737 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twarek 4 Napisano 16 Grudzień 2013 Niebieski podczas włączania, biały w czasie pracy, pomarańczowy w trybie czuwania i czerwony kiedy się przegrzewa. to chyba post o konsoli tak? bo jesli o padzie piszesz to jak wlaczam fife non stop mam czerwony light bar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach